Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Już mi trochę lepiej. Cieszę się, że mam moją Yenne, która jest bardzo do niego podobna. Zwłaszcza jak zaczyna się ruszac
Szybuje nad ziemią
Trzy lata temu wiedziałam, że dołączy do mojej rodziny potomek Princa. Długo się zastanawiałam. Każdy miot mi nie podchodzi bo matki były nie z mojej bajki. Miot Yenny był ostatnim miotem Princa. Jestem szczęciarą, że zdążyłam.
Aguś prześliczny brzuszek
Agania na mnie też podział sposób, który opisała Szczęśliwa Mamusia. Jak już nie wytrzymywałam to wypiłam sobie słaba kawę z mlekiem.
szczesliwa_mamusia21, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam - kawa dziala cuda . Ja dodatkowo jem owsianke na sniadanie i w ciagu dnia jogurt naturalny.Narazie zaparcia mnie ominely
Agus ,ale masz zgrabny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:20
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Potwierdzam - kawa dziala cuda . Ja dodatkowo jem owsianke na sniadanie i w ciagu dnia jogurt naturalny.Narazie zaparcia mnie ominely
Agania ,ale masz zgrabny brzusio
To nie mój brzusioale chciałabym mieć taki
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
agania wrote:To nie mój brzusio
ale chciałabym mieć taki
Ale Twoj tez jest pewnie piekny i okraglutki . A jesli jeszcze nie jest to napewno niedlugo bedzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:23
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A ja się musze pochwalić
w weekend poczułam pierwsze ruchy synka:))))
niesamowite uczucie:)Aguś26, aanaa, agania, Lucy7, BATTINKA, miska2503, agu258, Kaśku, PauLLa lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
a u mnie tak niespotykanie. Podobno w pierwszej ciązy dopiero ok 20 tyg a u mnie na końcówce 16. hehe znaczy będzie miał ADHD hehehe na pewno
Aguś na pewno poczujesz. przyznam ze na początku nie byłam pewna czy to dziecko czy co innego ale po chwili rozrózniłam:) ale dziś np spokój i nic nie czuję a wczoraj mnie gilgał od środka że śmiałam się nieziemsko bo chyba jestem wrażliwa na gilgotki również od środka[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ss wrote:agania mi tez pomaga slaba kawa z duza ilościa mleka, ale równiez jogurt z owocami i suszonymi śliwkami albo rumianek:)
[/link]
-
agania wrote:Dziewczyny pomocy
mam zaparcie, aż mnie kichy bolą już drugi dzień. Najadłam się jabłek, ale nic mi nie pomogło. Piłam dużo wody, też nic. Brzuch mnie boli
macie jakieś sprawdzone sposoby?
Może czopki glicerynowe Tobie pomogą? Sa w pelni bezpieczne.