Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to widzę, że wszystkie tak mamy. Od razu mi lepiej
Całe szczęście, bo dobrze mi z Wami i nie chciałabym się z Was wyleczyć
Nynusia, Lucy7 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Lojkalojka, jeśli Ty przytyłaś 5 kg, to jak wyglądałaś przed ciążą? Nawet na tym zdjęciu wyglądasz szczuplutko. A ja się załamałam. Oglądałam przed chwilą zdjęcia z pierwszej ciąży i byłam wtedy tak długo szczupła, na twarzy dopiero przybrałam w ostatnich tygodniach. Duży brzuszek pojawił się w 24 tygodniu, w 20 jeszcze był niewielki. A teraz jestem nie tylko dziewięć lat starsza, ale i dojrzalsza o zbędne kilogramy. Oj, będę się musiała ostro za siebie wziąć po porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 15:54
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Lojkalojka - Nie ma takiego działu , tzn obeszlam cały i nic mi sie nie rzucilo w oczy , ja kupowalam wieksze ciuszki , luzniejsze, i kombinezon ale takich ciazowych to nie znalazlam niestety
Ale sam w sobie sklep genialny
Brzuszek masz piękny ! I wcale nie poszlo nic w tyłek , jest super !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 16:29
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:
Proszę Cię!Jak dla mnie, wyglądasz naprawdę super! A ja nawet po porodzie tak ślicznie schudłam, tylko niestety po odstawieniu karmienia moje nawyki żywieniowe pozostawiały wiele do życzenia i tak też powoli kilogram po kilogramie przybywał. Po porodzie schudniemy!
Kochana, a który Ty jesteś rocznik, jeśli można oczywiście spytać?lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Cześc dziewczyny. U mnie dzisiaj do dupy. Rano dostałam wiadomośc, że mój ukochany przedstawiciel rasy odszedł. To tata mojej Yenny. Aż się popłakałam. Princa i jego właścicielkę poznałam 3 lata temu na wystawie w Szczecinie i od tego czasu byłam jego wielką fanką.
Aanaa dzięki za cynk z ubraniami w lidlu! Trzeba będzie kupicStaniki widziałam tylko do 85D a to mogę sobie co nawyżej na same sutki nasunąc
A szkoda bo wzory na prawdę ładne!
Lojkalojka ja po tych Twoich wypowiedziach spodziewałam się jakiegoś wieloryba na zdjęciu zobaczyc! A ty taka szczupła i zgrabna jesteś! Z każdej perspektywyI z przodu i z boku
Kasia82, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ursa, bardzo mi przykro z powodu taty Twojej psinki.
Też bym ryczała. Ja w ogóle jestem bardzo wrażliwa na wszelką krzywdę i choroby zwierząt. Ludzie mnie tak nie wzruszają jak zwierzęta. Jakbym miała warunki, wszystkie bym adoptowała i kochała. Mamy w domu tylko świnkę morską, ale to nasz kochany, słodki pupilek. Takie to małe, ale wdzięczne i przytulaśne. Będzie mi bardzo źle, gdy go kiedyś zabraknie... A przecież z większymi czworonogami człowiek zżywa się jeszcze bardziej.
Wiesz, że ja też miałam te same odczucia co do Lojkilojki?Ale my kobiety tak już chyba mamy, że postrzegamy swój wygląd tysiąc razy gorzej niż wskazuje na to stan faktyczny.
)))
-
Dzieki dziewczyny
Moj M tez powtarza , ze jestem piekna i zgrabna
Ale taka juz chyba moja natura , ze nigdy moja figura mi sie nie podobala i duzo nazekalam . A moja waga spowodowana jest chyba tym , ze moj szkielet jest ciezki
Kasia82 jestem rocznik 80
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ALe sie wystraszylam jak zaczelam czytac komantarze od dołu ... !
Wspolczuje Ursa , taki los psinekmam nadzieje ze juz Ci troszke lepiej a ja chyba tez bym plakala bo jestem bardzo wrazliwa na zwierzatka !
Kochane zamowilam wlasnie dla malego ciuszki z chinskiej stronki ale mega tanio i podobno super ogladam filmiki na yt i wgl o niej slyszlalam wiec jak tylko paczka dojdzie porobie zdjecia i wam pokaze moze ktoras tez bedzie chcialaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 17:46