Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję Dziewczyny
Polkosia piękna Dziewczynka :* :*
Ja dzisiaj leżę lekki spadek mamy , cóż
Mąż na zakupach wcześniej ogarniał całe mieszkanieto byle do Wtorku
Pogoda też beznadziejna że tylko spać się chce ...
Buziaki dziewczyny miłego weekendu zaglądne jeszcze później :*polkosia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Tak, powiedział, że pewnie wysiłkowe, bo tego dnia dużo sprzątałam, a na USG zupełnie nie widać nic niepokojącego, ew. może z szyjki coś, ale seksu wtedy nie było, więc chyba odpada.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej!
Polkosia śliczna dzidzia
Agu fajniutki brzusioJa mam bardzo podobny
Znowu rano miałam wymioty, już mam dość. Myślałam, że to przejdzie a tutaj piąty miesiąc i dalej nic. AchDo tego mam wrażenie, że nie czuję dzidzi, a powinnam coraz bardziej.
Idę robić obiadek, bo czuję, że za niedługo będę głodna.
Miłej sobotki!
P.S. Czy w poniedziałek macie jakieś wizyty?Małgorzatka, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kochane witam się i ja, chora od wczoraj, szwagier mojego R zaraził mnie w koncu bo tak łaził przynie i łaził. Płakać mi się chciało, pół npcy się męczyłam ;( gardło to tragedia, katar, głowa strasznie boli
ehhh
Ale z przyjemniejszych spraw kupiliśmy dziś płyteczki do mojej kuchni i farbetaka delikatna zieleń ala mieta
A na kpniec pytanie po co stpsuje sie duphaston? Dziś w aptece dopiero zauważyłam że gin mi go przepisała i kazała oszczedzać się, a ja nic się nie pytałam, boje sie;(Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Kochane witam się i ja, chora od wczoraj, szwagier mojego R zaraził mnie w koncu bo tak łaził przynie i łaził. Płakać mi się chciało, pół npcy się męczyłam ;( gardło to tragedia, katar, głowa strasznie boli
ehhh
Ale z przyjemniejszych spraw kupiliśmy dziś płyteczki do mojej kuchni i farbetaka delikatna zieleń ala mieta
A na kpniec pytanie po co stpsuje sie duphaston? Dziś w aptece dopiero zauważyłam że gin mi go przepisała i kazała oszczedzać się, a ja nic się nie pytałam, boje sie;(
Paula, ja biorę Duphaston od początku na podtrzymanie ciąży. Lekarz powiedział, że do około 16 tygodnia będę musiała go brać, bo później łożysko przejmuje funkcję kosmówki. Miałam na początku krwiaka podkosmówkowego, więc musiałam łykać ten lek na podtrzymanie, ale już na ostatnim usg tego odwarstwienia nie było. Krwiak się wchłonął, więc pewnie będę niedługo odstawiać Dupka.
A źle się czułaś ostatnio? Zapytaj lekarza w jakim celu masz go brać. Prowadzący często go przepisują profilaktycznie. Mój lekarz powiedział, że według niektórych specjalistów jest to placebo i że pozytywne nastawienie czasami może zdziałać jeszcze więcej niż sam lek, ale że to "placebo" z tym, co zawiera w swoim składzie, bardzo pomaga, to warto je brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 15:34
-
cześć Dziewczyny, dawno nie pisałam
widzę, że już większość z was zna płeć dzidziusia. Ja mam wizytę 8 maja, mam nadzieję, że zobaczę, co skrywa między nogami
zastanawiam się, czy Wy też tak miałyście przed poznaniem płci...
dużo ludzi mówi mi, że będzie dziewczynka, a ja wewnętrznie czuję chłopcaNie tak, że chciałabym kogoś bardziej... jest mi to zupełnie bez znaczenia, najważniejsze, żeby było zdrowe. Ale czy, jeśli miałyście takie przeczucia i one się później sprawdziły?
lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość
-
Paulla duphaston to progesteron, który generalnie wpływa na lepszy rozwój ciąży. Na początku wspomaga ciałko żółte a potem umacnia szyjkę (tu zdania są poróżnione). Na pewno nie zaszkodzi
Nic się nie martw.
U mnie też remont. Juz mam totalnie dośc. I też jestem chora chociaż syrop prenalen i herbata z cytryną i miodem baaardzo wiele mi daje.
Agu prześliczna piłeczka
Muffinka dzidziusie mają tam mnóstwo miejsca jeszcze. Może się zdarzyc, że nie czujesz dzidzi nawet kilka dni. Dziewczyny na wrześniówkach duuużo o tym ostatnio pisałyGłowa do góry, jeszcze będziesz miała dosyc kopniaków w żołądek i boksów w pęcherz
Pasażerka ja 8 mam połówkoweI miałam dokładnie tak samo jak ty. Wszsyscy wróżyli mi dziewczynkę a ja cały czas miałam myśl, że to jednak będzie chłopiec. I z dużym prawdopodobieństwem będę miała synka
agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewuchy ! Gratuluuuuje ! Polkosia cudna Klementysia :*
Myslalam ze bede caly dzien nadrabiac a tu cichutko widac ze majówka i dobrze bawcie sie !
Agu brzusio sliczny !
Paula duzo zdrowka zycze , odpoczywaj :*
Kochane ja dzis bylam w Holandi w Primarku ! Nie mam słow !!!!!!!Cos niesamowitego 3 pietra dla kobiec i dzieci no po prostu szał ! 4 h mnie nie bylo obkupilismy sie ze hoho a to na pewno nie ostatni raz . Sklep cudny po prostu , dla bejboszka takie piekne rzeczy , bodziaki skarpetusie pajacyki mmm ! Ja dzis przez to mam tyle endorfin ze moge wziac mopa i myc cale mieszkanie choc dopiero weszlam do domku hehe
Ale zauwazylam ze jak cos robie i mam zabiegany dzien to bardziej mi sie chce bo jak siedze wdomu to tyle bym lezala i jadla hehe
Buziaki dziewczyny milego wieczorku wam zycze :*agu258, polkosia, nenka2, Ursa, Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Drogie Panie!
Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/nenka2, szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
Zapowiada się u nas ciepły, słoneczny dzień... A my już niestety sami z młodym i dzidziaM pojechał o 6.00, teraz cały dzień w nerwach, zeby szczęśliwie dojechał.
Coraz częściej czuję dzidzie, może nie tak regularnie, ale jeszcze jest czas.
Miłego dnia Kochanepolkosia lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
miłego dnia dziewczyny, ja wczoraj zaliczyłam grilla, dziś tez piekny dzień się zapowiada, trzeba coś wymyślić żeby w domu nie siedzieć
co do brzucha, mój tez juz nieco odstaje, no i tak jakby wybiło mi pępek do przodu
wszystkim gratuluję dobrych wieści i udanych wizytpolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja dziś pospałam do 9:30
Szok
Jedziemy na obiadek do restauracji, może potem namówię męża, żeby wyskoczyć gdzieś na spacer czy nad wodę w jakieś fajne miejsce, bo pogoda jest rewelacyjna!paula1, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn