X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam problem ze spaniem, więc chyba na dniach zamówię rogala, ale tyle tego jest, że nie wiem co wybrać...

szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to prawda ! Wybor jest ogromny ! :) Na pewno coś znajdziesz :)
    Ja sobie radze wiekszymi jaskami , daje pod noge i tez spelnia zadanie , moze jakbym byla w Pl to bym sie pokusila o klikniecie ale bede za miesiac zobacze jak do tego czasu i najwyzej wtedy zamowie :)

A wlasnie dziewczyny znalazlam na allegro spodnie ciazowe za 49,99 i mysle czy ich nie kupic , za miesiac moze brzuch urosnie to sie nadadza , a mowicie ze sa drogie wiec taka cena wydaje sie korzystna :)

Małgorzatka, linka220 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Drogie Panie :) :) :)
    Miśka wszystkiego najlepszego na nowej/starej drodze życia :) :): ) Stres normalny my przed ślubem z mężem jeszcze się rozchodziliśmy także :D :D Życzę Ci udanej zabawy no i niech Wam trochę pokropi deszcz na szczęście :) :) :)
    d19f63f6.png

Ja już mam rogala bo bez niego to tragedia by była nie cierpię spać na boku ale na brzuchu nie mogę :/ więc jak się wtulam w niego to mi wygodnie :D Mąż tylko troszkawo zazdrosny haha :) :)

U nas dzisiaj pogoda taka sobie ... nudzi mi się już strasznie :( chodzę szukam nie wiadomo czego ehh :P

Udanej Majóweczki dziewczyny , odpoczywajcie :* :* :* :* :* :* <3

agu258, miska2503, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Dzien dobry kochane ! U mnie juz sie pieka buleczki maluch glodny jak nie wiem ! :)

Miska zycze Ci pieknej pogody duzo zabawy radosci i pieknych wspomnien! :*

Natala mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz :*

A co do pepka to u mnie maly brzuch wiec nic sie nie zmienilo :) Ale do duzego mi sie nie spieszy , jeszcze nas wypcha i wtedy bedziemy pisac jak sie nam niewygodnie spi :D
    A jeszcze lato goraco wiec tym bardziej , niech sobie rosnie jak potrzebuje :)

tak zdecydowanie lepiej się czje - dziękuje... cay czas czuje plecy ale nie jest to ból.. wiec odpoczynek pomógł :)

Małgorzatka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)

Wysłany: 1 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo sie ciesze ! :)

Kurcze u nas tak kiepska pogoda mysle co tu robic i chyba sie wezme za sprzatanie swojej graciarni no bo jak wszystko dzis zamkniete to gdzie tu jechac ... :)

Wlasnie ogladalam ciuszki dla maleg troche mi sie nazbieralo i segregowalam rozmiarami ahhh juz bym go chciala przytulic w tych malusich rzeczach <3

polkosia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jednak pojedziemy trasą prosto do Berlina a dziś odwiedzimy mojego chrześniaka, bo prezent chciałabym mu wręczyć a tak to znowu nie będzie okazji :P
    Ja plecy też już odczuwam, na rogalu śpię już od dłuższego czasu - uzależnia :)
    Czuję w ogóle takie napięcie i pieczenie mięśni brzucha jakbym trenowała i miała napięty od tego. Może już mi się mięśnie proste brzucha rozchodzą powoli na boki, miała tak któraś z was ?

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska - cudownego życia przy tym wybranku Ci życzę :-*

Jestem padnieta po wczorajszej imprezie. Wszyscy popadali, jeden tylko się trzymał, wiec dotrzymywalam towarzystwa, poszlak spać o 5, bo nie umiem zostawić syfu, wiec pomylam naczynia, pozamiuatalam, pomylam podłogi, dom wyglądał jakby nie było imprezy i wtedy dopiero mogłam się położyć :-) oczy mnie mega pieka, ale zaraz się ogarniam i idziemy zobaczyć na miasto, szkoda na majowke siedzieć w domku :-)

Buziaki :-*

miska2503, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka, niech ten dzień będzie początkiem najbardziej wyjątkowego czasu w Twoim życiu!

miska2503 lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wzięłam się za generalne porządki, ale po dwóch pokojach brzuch zaczął boleć i krzyż, więc aktualnie leżę plackiem :) Zamówiłam już rogala, zobaczymy co to przyjdzie ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam jedno- nienawidzę teściowej :( su..... wkurzyła mnie to mało powiedziane. Daleko od tej małpy, dobrze że wracamy dzisiaj do domu. Niestety musimy jutro wrócić do tego potwora, bo mąż planuje mały remont łazienki i nie bedzie jak się umyć. Ta
    Rogal świetna sprawa używamy z mężem na przemian i jest strasznie wygodny na bolace plecy.

agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) wczoraj dosłownie cały dzien od otarcia rano oczu az do samego ieczora bolała mnie głowa dosłownie obudziłam sie z bólem i zasypoałam z bólem, wiem ze mozna brac apap ale jednak chcialam to przetrzymac a nie faszerowac sie chemia :) Dziś juz jest lepiej no i pogoda u mnie akurat sprzyja wiec chyba sie wybierzemy na spacer za miasto :)

Gratuluję synków i córeczek :) Bardzo się cieszę że same dobre nowiny z tych wizyt przyniosłyście :) :)

Miska : udanego dnia !!! :) chwytaj jak najwięcej , ciesz sie , baw .. :) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

agu258, miska2503 lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie pogoda w kratkę pada a za chwile słońce i rak na przemian jednym słowem do d...y :( zdrzemnęłam się pól godz. Bo i co tu robić :(

Wiecie co dziewczyny miałam pisać wczesniej ale martwi mnie troche jedna rzecz że nie czuję maleństwa??

Pisałam kiedyś ze poczułam maleństwo ale chyba to były moje kiszki:(
    Rozmawiałam ostatnio z położną i powiedziała ze ruchy muszą być o stałych porach...u mnie tego nie ma. Wiec to nie to.

Ach myślałam ze to juz czas...w końcu z drugim miało być szybciej :(( z córką miałam ruchy w 18tc i juz dobrze wyczuwalny byl kopniak a tu czekam...:( nic nie pozostało innego.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka nie martw się Kochana, ja też jeszcze nie czuje tak dobrze ruchów. Jeszcze poczujemy :-)
    My właśnie odpalilismy grilka, pogoda na dwa razy ale siedzimy w namiociku.
    Kumpela przywiozła mi do południa łóżeczko, fotelik, wanienk, przewijak, zabawki jakieś grające i karton ubranek dla dziewczynki. Musze tylko to gdzieś ustawić wszystko zanim się przeniesiemy na swoje i przejrzeć, żebym wiedziala co dokupić jeszcze :-)
    Polkosia tez ogarnęłam trochę pokój, popralam, ale sobie dałam spokój, stwierdzilam ze dzisiaj odpoczywam :-) bo mój M w niedziele znowu wyjezdza na 5 tyg i troche czasu razem spędzimy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 17:18

BATTINKA lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla obyś kochana miała racje;)

Fajnie ze znajomi dali Ci trochę rzeczy kurde...gdzie tu takich znajomych znaleźć;) hehe

Wiesz co mój M tez wyjeżdża tylko tyle ze w środę na miesiąc lub dłużej:( ach takie to życie dlatego masz rację trzeba się mężulkiem nacieszyć:)
    Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 17:23

paula1 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    No to prawda ! Wybor jest ogromny ! :) Na pewno coś znajdziesz :)
    Ja sobie radze wiekszymi jaskami , daje pod noge i tez spelnia zadanie , moze jakbym byla w Pl to bym sie pokusila o klikniecie ale bede za miesiac zobacze jak do tego czasu i najwyzej wtedy zamowie :)

A wlasnie dziewczyny znalazlam na allegro spodnie ciazowe za 49,99 i mysle czy ich nie kupic , za miesiac moze brzuch urosnie to sie nadadza , a mowicie ze sa drogie wiec taka cena wydaje sie korzystna :)

Ja kupiłam jedne spodnie właśnie za 49,99 i jestem mega zadowolona na teraz mam bo wszystkie moje zwykłe dusiły już i na pewno na chłodniejsze dni sierpnia i września :-) i w końcu mogę bluzki ponosić, bo cały czas tuniki i sukienki :-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa.lady wrote:
    Ja mam pępek taki jak zwykle, ale ja prawie brzuszka nie mam, może to od tego zależy. Nikt mi nawet nie wierzy, że zgodnie z USG zaczęłam 5 mies ciąży.

Hejka,ja mam podobnie :)
    Niby już II trym :D zaczelam 15t a mój brzuchol bardziej wyglada jakbym sie bobu najadła :P i to pod koniec dnia mnie wydyma,bo rano nadal jestem płaska jak deska ale czym pozniej mnie wybrzuchaci tym lepiej ze wzgledu na moj krzyż i ciężar ktory bede musiala nosić ;) takze w ogole nie przejmuje sie brakiem brzucha :)

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
    4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
    7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
    15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
    22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
    11.02.25 8tc💔poronienie samoistne😭🖤👎

21dc endo 10mm,czysta macica,owulacje z prawego jajnika,po 3-4 pęch.antralne w obu jajnikach
    4 IVF 04/2025 Menopur 450+Provera 5mg, 18.04 punkcja, 8 pęcherzyków ale 0 komórek🥺😭🥴
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgo - ja mam taki sam stosunek to swojej co Ty :-). Z daleka trzymać i tyle, bo może więcej szkód narobic niż to wszystko warte. Trzymaj się Kochana :-*

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png

Wysłany: 1 maja 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgo wspolczuje , mam nadzieje ze szybko sie uwiniecie z remontem łazienki !

Linka to chyba mnie troche przekonalas i je zamowie zobaczymy co to przyjdzie :)

Dziewczyny chyba dzis na majowkach grilowkach szaleja bo tak cichutk tutaj , ale macie racje korzystajcie ile sie da ! :)

Paula to juz pół wyprawki super , fajna kumpela zgadzaam sie ! :)

Dziewczyny nie martwcie sie ja tez za 2 tyg niby 5 miesiac a brzuszek niewielki , wpiszcie sobie w google : najmniejszy brzuch swiata , kobieta prawie wgl nie miala , no jak na porod na prawde mały a urodzila dziecko 3,9kg i 56 cm takze wielkosc brzucha nie ma tu znaczenia , niech rosnie jak mu wygodnie :*

agu258, agnes175, linka220, paula1 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Miśka wszystkiego dobrego, szczęścia i miłości na nowej drodze życia!
    Mi brzuszek już troszkę widać, ale nie jest duży, szwagierka powiedziała, że moja ciąża to ciąża fit ;) Ale ja jestem zdania, że za wcześnie na takie stwierdzenia, bo brzucho na pewno urośnie :) Pępek mam, więc jest git ;p
    Nynusia dzidziolek Cię obudził!!! Ale cudownie! Też tak chcę. Mój ostatnio mało aktywny, chyba podał się na tatusia ;p Udanych majowych weekendów dziewczynki!

Nynusia, agu258, miska2503 lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nasza dzidzia jest zdrowa,dzis dzwonili z wynikami,wszystko ok :)

polkosia, onka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia, paula1, agu258, Aguś26, Ursa, Muffinka1019, agania, Lucy7, aanaa, soraya, nenka2, Małgorzatka, lili_madlen, Blondik, miska2503 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ