Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to prawda ! Wybor jest ogromny !
Na pewno coś znajdziesz
Ja sobie radze wiekszymi jaskami , daje pod noge i tez spelnia zadanie , moze jakbym byla w Pl to bym sie pokusila o klikniecie ale bede za miesiac zobacze jak do tego czasu i najwyzej wtedy zamowie
A wlasnie dziewczyny znalazlam na allegro spodnie ciazowe za 49,99 i mysle czy ich nie kupic , za miesiac moze brzuch urosnie to sie nadadza , a mowicie ze sa drogie wiec taka cena wydaje sie korzystnaMałgorzatka, linka220 lubią tę wiadomość
-
Hello Drogie Panie
Miśka wszystkiego najlepszego na nowej/starej drodze życia: ) Stres normalny my przed ślubem z mężem jeszcze się rozchodziliśmy także
Życzę Ci udanej zabawy no i niech Wam trochę pokropi deszcz na szczęście
Ja już mam rogala bo bez niego to tragedia by była nie cierpię spać na boku ale na brzuchu nie mogęwięc jak się wtulam w niego to mi wygodnie
Mąż tylko troszkawo zazdrosny haha
U nas dzisiaj pogoda taka sobie ... nudzi mi się już straszniechodzę szukam nie wiadomo czego ehh
Udanej Majóweczki dziewczyny , odpoczywajcie :* :* :* :* :* :*agu258, miska2503, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dzien dobry kochane ! U mnie juz sie pieka buleczki maluch glodny jak nie wiem !
Miska zycze Ci pieknej pogody duzo zabawy radosci i pieknych wspomnien! :*
Natala mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz :*
A co do pepka to u mnie maly brzuch wiec nic sie nie zmieniloAle do duzego mi sie nie spieszy , jeszcze nas wypcha i wtedy bedziemy pisac jak sie nam niewygodnie spi
A jeszcze lato goraco wiec tym bardziej , niech sobie rosnie jak potrzebuje
tak zdecydowanie lepiej się czje - dziękuje... cay czas czuje plecy ale nie jest to ból.. wiec odpoczynek pomógłMałgorzatka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Bardzo sie ciesze !
Kurcze u nas tak kiepska pogoda mysle co tu robic i chyba sie wezme za sprzatanie swojej graciarni no bo jak wszystko dzis zamkniete to gdzie tu jechac ...
Wlasnie ogladalam ciuszki dla maleg troche mi sie nazbieralo i segregowalam rozmiarami ahhh juz bym go chciala przytulic w tych malusich rzeczachpolkosia lubi tę wiadomość
-
Jutro jednak pojedziemy trasą prosto do Berlina a dziś odwiedzimy mojego chrześniaka, bo prezent chciałabym mu wręczyć a tak to znowu nie będzie okazji
Ja plecy też już odczuwam, na rogalu śpię już od dłuższego czasu - uzależnia
Czuję w ogóle takie napięcie i pieczenie mięśni brzucha jakbym trenowała i miała napięty od tego. Może już mi się mięśnie proste brzucha rozchodzą powoli na boki, miała tak któraś z was ?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Miska - cudownego życia przy tym wybranku Ci życzę :-*
Jestem padnieta po wczorajszej imprezie. Wszyscy popadali, jeden tylko się trzymał, wiec dotrzymywalam towarzystwa, poszlak spać o 5, bo nie umiem zostawić syfu, wiec pomylam naczynia, pozamiuatalam, pomylam podłogi, dom wyglądał jakby nie było imprezy i wtedy dopiero mogłam się położyćoczy mnie mega pieka, ale zaraz się ogarniam i idziemy zobaczyć na miasto, szkoda na majowke siedzieć w domku
Buziaki :-*miska2503, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam jedno- nienawidzę teściowej
su..... wkurzyła mnie to mało powiedziane. Daleko od tej małpy, dobrze że wracamy dzisiaj do domu. Niestety musimy jutro wrócić do tego potwora, bo mąż planuje mały remont łazienki i nie bedzie jak się umyć. Ta
Rogal świetna sprawa używamy z mężem na przemian i jest strasznie wygodny na bolace plecy.agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
wczoraj dosłownie cały dzien od otarcia rano oczu az do samego ieczora bolała mnie głowa dosłownie obudziłam sie z bólem i zasypoałam z bólem, wiem ze mozna brac apap ale jednak chcialam to przetrzymac a nie faszerowac sie chemia
Dziś juz jest lepiej no i pogoda u mnie akurat sprzyja wiec chyba sie wybierzemy na spacer za miasto
Gratuluję synków i córeczekBardzo się cieszę że same dobre nowiny z tych wizyt przyniosłyście
Miska : udanego dnia !!!chwytaj jak najwięcej , ciesz sie , baw ..
wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
agu258, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Hej. U mnie pogoda w kratkę pada a za chwile słońce i rak na przemian jednym słowem do d...y
zdrzemnęłam się pól godz. Bo i co tu robić
Wiecie co dziewczyny miałam pisać wczesniej ale martwi mnie troche jedna rzecz że nie czuję maleństwa??
Pisałam kiedyś ze poczułam maleństwo ale chyba to były moje kiszki:(
Rozmawiałam ostatnio z położną i powiedziała ze ruchy muszą być o stałych porach...u mnie tego nie ma. Wiec to nie to.
Ach myślałam ze to juz czas...w końcu z drugim miało być szybciej( z córką miałam ruchy w 18tc i juz dobrze wyczuwalny byl kopniak a tu czekam...
nic nie pozostało innego.
-
Battinka nie martw się Kochana, ja też jeszcze nie czuje tak dobrze ruchów. Jeszcze poczujemy
My właśnie odpalilismy grilka, pogoda na dwa razy ale siedzimy w namiociku.
Kumpela przywiozła mi do południa łóżeczko, fotelik, wanienk, przewijak, zabawki jakieś grające i karton ubranek dla dziewczynki. Musze tylko to gdzieś ustawić wszystko zanim się przeniesiemy na swoje i przejrzeć, żebym wiedziala co dokupić jeszcze
Polkosia tez ogarnęłam trochę pokój, popralam, ale sobie dałam spokój, stwierdzilam ze dzisiaj odpoczywambo mój M w niedziele znowu wyjezdza na 5 tyg i troche czasu razem spędzimy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 17:18
BATTINKA lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paulla obyś kochana miała racje;)
Fajnie ze znajomi dali Ci trochę rzeczy kurde...gdzie tu takich znajomych znaleźćhehe
Wiesz co mój M tez wyjeżdża tylko tyle ze w środę na miesiąc lub dłużej:( ach takie to życie dlatego masz rację trzeba się mężulkiem nacieszyć
Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 17:23
paula1 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:No to prawda ! Wybor jest ogromny !
Na pewno coś znajdziesz
Ja sobie radze wiekszymi jaskami , daje pod noge i tez spelnia zadanie , moze jakbym byla w Pl to bym sie pokusila o klikniecie ale bede za miesiac zobacze jak do tego czasu i najwyzej wtedy zamowie
A wlasnie dziewczyny znalazlam na allegro spodnie ciazowe za 49,99 i mysle czy ich nie kupic , za miesiac moze brzuch urosnie to sie nadadza , a mowicie ze sa drogie wiec taka cena wydaje sie korzystna
Ja kupiłam jedne spodnie właśnie za 49,99 i jestem mega zadowolona na teraz mam bo wszystkie moje zwykłe dusiły już i na pewno na chłodniejsze dni sierpnia i wrześniai w końcu mogę bluzki ponosić, bo cały czas tuniki i sukienki
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
bursztynowa.lady wrote:Ja mam pępek taki jak zwykle, ale ja prawie brzuszka nie mam, może to od tego zależy. Nikt mi nawet nie wierzy, że zgodnie z USG zaczęłam 5 mies ciąży.
Hejka,ja mam podobnie
Niby już II trymzaczelam 15t a mój brzuchol bardziej wyglada jakbym sie bobu najadła
i to pod koniec dnia mnie wydyma,bo rano nadal jestem płaska jak deska ale czym pozniej mnie wybrzuchaci tym lepiej ze wzgledu na moj krzyż i ciężar ktory bede musiala nosić
takze w ogole nie przejmuje sie brakiem brzucha
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
11.02.25 8tc💔poronienie samoistne😭🖤👎
21dc endo 10mm,czysta macica,owulacje z prawego jajnika,po 3-4 pęch.antralne w obu jajnikach
4 IVF 04/2025 Menopur 450+Provera 5mg, 18.04 punkcja, 8 pęcherzyków ale 0 komórek🥺😭🥴 -
Małgo wspolczuje , mam nadzieje ze szybko sie uwiniecie z remontem łazienki !
Linka to chyba mnie troche przekonalas i je zamowie zobaczymy co to przyjdzie
Dziewczyny chyba dzis na majowkach grilowkach szaleja bo tak cichutk tutaj , ale macie racje korzystajcie ile sie da !
Paula to juz pół wyprawki super , fajna kumpela zgadzaam sie !
Dziewczyny nie martwcie sie ja tez za 2 tyg niby 5 miesiac a brzuszek niewielki , wpiszcie sobie w google : najmniejszy brzuch swiata , kobieta prawie wgl nie miala , no jak na porod na prawde mały a urodzila dziecko 3,9kg i 56 cm takze wielkosc brzucha nie ma tu znaczenia , niech rosnie jak mu wygodnie :*agu258, agnes175, linka220, paula1 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Miśka wszystkiego dobrego, szczęścia i miłości na nowej drodze życia!
Mi brzuszek już troszkę widać, ale nie jest duży, szwagierka powiedziała, że moja ciąża to ciąża fitAle ja jestem zdania, że za wcześnie na takie stwierdzenia, bo brzucho na pewno urośnie
Pępek mam, więc jest git ;p
Nynusia dzidziolek Cię obudził!!! Ale cudownie! Też tak chcę. Mój ostatnio mało aktywny, chyba podał się na tatusia ;p Udanych majowych weekendów dziewczynki!
Nynusia, agu258, miska2503 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nasza dzidzia jest zdrowa,dzis dzwonili z wynikami,wszystko ok
polkosia, onka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia, paula1, agu258, Aguś26, Ursa, Muffinka1019, agania, Lucy7, aanaa, soraya, nenka2, Małgorzatka, lili_madlen, Blondik, miska2503 lubią tę wiadomość