Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Onka, głowa do góry. Ja teraz też mam na przedniej i jeszcze nic nie czuję. Jakiś czas temu wydawało mi się, że odczuwałam jakieś smyranie, ale to chyba jednak nie było to, skoro już teraz tego nie odczuwam.
Doczekamy się w końcu! A później będziemy jeszcze miały dość kopniaków. Moja córa nieźle dawała mi w kość, gdy była już duża. Wkładała mi nóżki pod żebra jak jej było niewygodnie i zachowywała się, jakby miała ADHD. Nawet mój prowadzący wielkie oczy robił przy badaniu i ze zdziwieniem mówił, że jest bardzo ruchliwa, a inny lekarz na usg nazwał ją "awanturnicą".onka, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje synków, w końcu nasze dziewuszki musza miec jakiś kawalerów
poklosia z Usg wynika, ze mala jest starsza o tydzień.
Tez poproszę o link z pościelą.
Dziewczyny a co myślicie o imieniu Jagna, tylko szczerze. Podoba mi się to imię, ale boje się, ze otoczenie może zle odbierać, a wiadomo, ze imię może miec wpływ na psychikępolkosia, onka, linka220, agu258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Dziewczyny gratuluje synków, w końcu nasze dziewuszki musza miec jakiś kawalerów
poklosia z Usg wynika, ze mala jest starsza o tydzień.
Tez poproszę o link z pościelą.
Dziewczyny a co myślicie o imieniu Jagna, tylko szczerze. Podoba mi się to imię, ale boje się, ze otoczenie może zle odbierać, a wiadomo, ze imię może miec wpływ na psychikę
mi sie Jagna podoba. jak rozmawialismy z moim M wczesniej o imionach dziewczynek to zrobil mi wyklad ze Jagna to de facto zdrobnienie od Agnieszka, bo kiedyś była "Jagnieszka"polkosia lubi tę wiadomość
-
agu258 wrote:Onka gratulacje synka
Następnym razem nie ma sexu codziennie, tylko długo przed owulacja żeby była corasex codziennie = chłopak
mam przewagę plemników w domu, aaaaaa! Ratunku!
Chyba nam nie pisane mieć chłopca
Kasia82, szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatko , może jeszcze sie pokaże chłopak !
Moja kuzynka do 9 mca wiedziała ze bedzie Staś , a na ost usg jak dziecko sie rozlozylo to sie pokazała Hanulka
A druga kolezanka poszla na porodowke , przed jeszcze wiedziala że rodzi Antosie a wyszedl Antek ;o zdziwienie wszystkich bylo nie do opisania ! Łacznie lekarzy ktorzy potwierdzali TośkeTakze ja nie bede pewna aż nie zobacze
Takie historie znam
Małgorzatka, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia, słyszałam o takich przypadkach, ale jeśli ktoś widzi na 3d, to nie można się pomylić. U nas to było tak widoczne, że pomyłka byłaby niemożliwa.
Może Twoje koleżanki miały usg 2d, a lekarze szczególnie na płci się nie skupiali?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:09
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Melduję i ja dzisiaj chłopca
Maluch pięknie pokazał jąderka, więc synuś będzie jak nic
poza tym wszystko dobrze Ale nawet nie zmierzyła ani malucha ani głowy Eh tylko serduszko jak stukalo i fikające nóżki No ale nic czekam na połówkowe za 2 tyg.
Gratuluję pozostałych synusiów i córeczekpolkosia, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, miska2503, onka, Lucy7, aanaa, Małgorzatka, paula1, Lexie, nat_alia, agu258, agaton, agania lubią tę wiadomość
-
witajcie ja też dziś po wizycie wszystko dobrze z maleństwem
Tylko po tym ivf jakoś wszystko pokręcone tak jak kiedyś już pisałam że mi się nie zgadza termin tak dziś wiem że
będzie to 3 listopad w sumie to tydzień ale jednak w sumie może wszystko się zmienić może jednak zechce przyjść na świat w pazdzierniku
Pozwólcie że zostanę tu na forum już się przyzwyczaiłam do was i dobrze mi tu
a o to zdjęcia z dziś
na pierwszym zdjęciu stopy
a na drugim kolankoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:12
Muffinka1019, Aguś26, onka, aanaa, Małgorzatka, paula1, Lexie, nat_alia, agu258, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiscie , to po prostu taki przypadek
nenka to ladne niespodzianki miały !
Ale dzis bylo wizyt , super gratulacje dzis synkowie sie pokazali , poniedzialek dziewczynki ale patrzcie jak sie to ulozylo ze dzis wiekszosc chlopakow a poniedzialek dziewuszki
ANiacicha nie moge oderwac wzroku od Twojego zdjecia , te stópkiOczywiscie nawet Cie nigdzie nie wypuscimy , zadna z nas nie wie kiedy urodzi , na pewno zaczniemy we wrzesniu skonczymy w listopadzie
To naturalne
linka220, Małgorzatka, aniacicha, agu258 lubią tę wiadomość