Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Nadrobić te wszystkie wpisy to jest coś
piękne brzuszki nat_alia i Małgorzatka
trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty Ja wejdę na wizytę ok 17/18 już nie mogę się doczekać może zerknie na płeć
U mojej gin jest tak że bez umawiania Przychodzisz i czekasz a że prawie wszystkie z brzuchami więc nie ma tematu kto ma pierwszeństwo
Dajcie znać jak po wizytach
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Małgorzatko, to już pewne, że z łożyskiem nic nie da się zrobić?
Moja mama 17 lat temu była w ciąży z młodszym bratem i miała łożysko przodujące wykryte w 6 miesiącu, a urodziła naturalnie. Lekarz zmusił ją do L4, kazał leżeć na lewym boku do końca ciąży - powiedział, że dzięki temu łożysko może przesunąć się na bok... i przesunęło się, mogła rodzić naturalnie.
Choć myślę, że może to zależeć, w jakim stopniu łożysko przoduje, nie wiem...nat_alia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki, trzymam kciuki za wizytujace:-) i życze zeby te wszystkie mdlosci, wymioty, bóle głowy już odpuściły.
Pochwalę się, że byłma wczoraj na warsztatach ,,mama wie,, i bardzo mi sie podobalo, zwłaszcza spotkanie z fizjoterapeuta Pawłem Zawitkowskim, polecam:-) i dostaliśmy upominki dla bobaska:-)nat_alia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, piękne brzuszki macie
Ja mam podobny, jak mam luźna bluzkę, to jeszcze ukryje, ale jak sukienkę to już widać jak byk
Małgorzatka, Twój filmik mnie powalił, jest świetny
Na brak magnezu polecam kąpiele magnezowe, magnez się najlepiej przez skórę wchłania. Trzeba kupić sobie siarczan magnezu czysty i nogi pomoczyć npPrzyjemne i pozyteczne
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ogłądałam własnie filmiki na youtube, coś pięknego:-) a wczoraj ,,na żywo,, pokaz noszenia dzidzi..Przydałby sie taki fizjoterapeuta w domu chociaż przez pierszwe dwa tygodnie...
A przy okazji spodobal mi sie wozeczek chicco urban, co o nim myślicie?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Lucy7 mi tez sie podobał, ale nie spodobal mi sie fakt ze gondole sie przerabia w spacerowke , ja bym wolala masywna cieplutka zabudowana gondolke a spacerowke na lato lekka i fajna , a ta opcja jakos do mnie nie przemowila , ale kazdy ma inny gust i kazdemu cos innego sie podoba , jedym skretne kola innym nie , jednym 3kolowe drugim cztero i tak mozna wymieniac
Ale wozeczek sam w sobie ladnyMałgorzatka, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Lucy7 wrote:Ogłądałam własnie filmiki na youtube, coś pięknego:-) a wczoraj ,,na żywo,, pokaz noszenia dzidzi..Przydałby sie taki fizjoterapeuta w domu chociaż przez pierszwe dwa tygodnie...
A przy okazji spodobal mi sie wozeczek chicco urban, co o nim myślicie?
Co do wozeczka, to pamiętajcie dziewczyny, ze rodzimy prawie w śniegu i takie male kolka jak w tym chicco mogą sie nie sprawdzicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 14:54
Małgorzatka, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
ale sie napracowałam.. posprzątałam po remoncie pcałe piętro domu, do tego pomylam schody... padam... teraz musze odpocząc... obiadek zjedzony i teraz leże
Małgorzatka, Lexie lubią tę wiadomość
-
Piekne brzuszki dziewczyny
Ja swojego tez nie ukryje, ale jestem z niego dumna i mi nie przeszkadza. W ogole ta trzecia ciaza to dla mnie zupelnie nowe doswiadczenie i wiele rzeczy inaczej traktuje, co mnie cieszy.
Polkosia na bol glowy, po dluzszym spaniu pomaga mi swierze powietrze, a tak to zimne oklady i odpoczynek, choc moje migreny to ciezki temat.
Ciesze sie ze czekaja nas trzy dni wolnego, bo praca juz mnie wykancza. Moze uda sie z koncem maja juz na zwolnnienie, chyba ze znowu cos sie zmieni, bo wczoraj brzuch mnie niepokojwco bolal i w nocy juz wizyte chcialam przekładać na wczesniejszy termin.
-
Teraz dopiero zauważyłam, że w sobotę rozpoczynam 5 miesiąc
! Niesamowite, jak ten czas szybko leci
Dalej mam problemy żołądkowe, nie wiem co zjeść na obiad by nie cierpieć - jakieś pomysły ? Mogłabym kaszkę z bułkami na masełku, ale to przecież nie ma cennych witamin dla dziecka
Mąż mówi, żebym zjadła zupę krem z zielonej soczewicy, bo mi kupił wczoraj, ale trochę się obawiam.
-
jacusianka wrote:Dziewczyny,
dzisiaj dostałam detektor.
Gdzie szukac serduszka? Na razie słysze tylko szumy...nawet nie wiem jaki to dźwięk bijącego serduszka! taki jak w normalnym urządzeniu usg na wizycie?góra 2-3 palce nad
i szukaj od lewego boku do prawego
-
FreshMm wrote:Małgorzatko, to już pewne, że z łożyskiem nic nie da się zrobić?
Moja mama 17 lat temu była w ciąży z młodszym bratem i miała łożysko przodujące wykryte w 6 miesiącu, a urodziła naturalnie. Lekarz zmusił ją do L4, kazał leżeć na lewym boku do końca ciąży - powiedział, że dzięki temu łożysko może przesunąć się na bok... i przesunęło się, mogła rodzić naturalnie.
Choć myślę, że może to zależeć, w jakim stopniu łożysko przoduje, nie wiem...