Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cztery osoby i tyle czekania? Co tak długo?
U nas w przychodni ciężarne są wpuszczane poza kolejnością. Ostatnio pielęgniarka powiedziała, że jak wezmę numerek i będę czekać, to na mnie nakrzyczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 10:59
-
Dzień dobry :* :*
Dzięki Kasiulka :* :*
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty !!!
Natalia fajny brzusio :* :* Ślicznie wyglądasz
Co do brzuszka no to ja już nie schowamwywaliło mi już bardzo
to zdjęcie po Czwartkowej wizycie
Dzisiaj ma mnie odwiedzić koleżanka chociaż tyle bo już fiksujeWczoraj po południu musieliśmy jechać do tego domku gdzie będziemy mieszkać bo kilka rzeczy będą robić
I dobrze bo odmalują ściany itd. ale co raz bardziej mi się podoba
Przeraża mnie Czerwiec ale 30 dni pomalutku wszystko będziemy pakować i 1 Lipca przewozimy
Już mam 2 osoby chętne do pomocy z pracy
Dobrze że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
hehe
Miłego Dnia Mamusie :* :*
P.S Dopisałam Was do listy nenka i gosiaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:19
nenka2, polkosia, agu258, aanaa, Fatim, Lexie, Lucy7, nat_alia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Ja też się dzisiaj współstresuję, wizyta o 14tej...
Nat_alia, Małgorzatka świetne brzuszki! Pozazdrościć
Z tym pobieraniem krwi ja mam tylko lekki dyskomfort, bo jak byłam dzieckiem, to pielęgniary mnie zostawiły w pokoju z igłą wbitą w żyłę (chyba podłączoną do jakiejś rurki i sprzętu). Ale w LuxMedzie u mnie zawsze się pytają, jak reaguję na pobranie krwi, a poza tym ostatnio chodzę do takiej placówki, która jest na końcu miasta i tam zazwyczaj nie ma większych kolejek i do tego jest pani, która przy okazji jest położną i ma świetne podejście do boidusz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:09
Małgorzatka, nat_alia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgorzatko dzieki, i to spodnie z h&m nie? Kurcze podobaly mi sie bardzo ale kaski bylo brak i wzielam te gorsze za 99zl i teraz zaluje
ps moj brzuch wyglada identycznie wręcz heheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:28
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgosia, ale duży brzuszek
U nas niestety ciężarne muszą stać w kolejce, uważam to za straszne chamstwoBo nieraz trzeba po 40 minut czekać, a niby prywatna klinika.
I widzicie, wykrakałam chyba coś z tą cukrzycą, bo babcia nad ranem miała wylew i cukier prawie 300! Pogotowie ją zabrało, jest w kiepskim stanie, ma połowiczne porażenie ciała i twarzyI jak ja mam się cukrzycy nie bać...
Co do szału na zakupach, to mój mąż na szczęście robi, bo mnie w sklepie mdli od zapachów, więc ominie mnie to szaleństwo. A poza tym sobota jest pracująca, więc sklepy i tak będą czynne. Nie rozumiem tej panikiMałgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziękuje :* :*
Tak Nenka z H&M ale w Polsce pewnie też bym ich nie kupiła ... Ja mieszkam w UK i tutaj ceny są zdecydowanie niższe ...
Polkosia no nie dziwie się że się boisz u Was to genetyczne to masz prawo się martwić . Bardzo dobrze że regularnie kontrolujesz :* :*
Dużo zdrowia dla Babci , oby doszła do siebie szybko :* :*szczesliwa_mamusia21, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny macie piekne brzuszki ! :*
Moj sie robi wklesłyale nie spieszy mi sie do duzego wiec sie nie martwie , jeszcze moge robic wszystkie ruchy schylania sie wiec jest dobrze
Ursa , moze mąż Cie zaskoczy i spedzicie ten dzien cudownie a złość odejdzie w niepamiec, mi tez jedna rocznica sie taka zdarzyla .. ahhh zawsze taki nieodpowiedni moment na klotnie sie znajdzie, ale i tak zycze zeby bylo wspaniale :*
Kochane wy sie nie bojcie wizyt ! Juz niedlugo piąte miesiące ! Wizyta to teraz sama przyjemnosc gdzie mozna sie zobaczyc z maluchem !
Ja ostatnio jak sie rozbieralam u lekarza w przebieralni to skakalam sama do siebie jak jakis wariat i mowialam " zaraz cie zobacze, zaraz cie zobacze" taka radośc mnie wtedy przepełnilaGlowy do gory wszystko bedzie dobrze !
Polkosiu wspolczuje Ci bardzo i zycze duzo zdrowka dla babci ! :*Małgorzatka, onka, aanaa, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!!
Dawno mnie nie było, prawie tydzień!! Ale melduję się ze jest ok.
Nawalił mi laptop, ale na szczęście jest na gwarancji i dopiero w przyszłym tyg będę miała technika.
Małgorzatka - dobrze ze jesteś :* trochę się stresowalam bo długo Cię nie było
Ursa- coś mi się rzuciło w oczy ze w szpitalu byłaś... Mam nadzieję ze już będzie tylko lepiej.
Myślę o Was często i jak będę miała laptop to może uda mi się nadrobić :*.
Wszystkim życze powodzenia na wizytach, gratuluję pięknych brzuszkow!!!
Ja ja jestem przeziebilam, boli mnie gardło i kaszle
. Leczę się mlekiem z masłem miodem i czosnkiem
, wit C, rutinoscorbinem, syropem prenalen i tabl do ssania z tej samej serii. Dodatkowo się będę plukac gardło woda z solą. Mam nadzieję ze przejdzie
.
Przepraszam za literowki bo pisze z tel a nie lubie :p.
Buziaki dla Was!!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:48
szczesliwa_mamusia21, Małgorzatka, agu258, Fatim, Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Hej Oluś niestety , trochę z przeszkodami ale pchamy do przodu :* Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze , wracaj do zdrowia a nie zachciało Ci się wirusów teraz
Buziak :*
ola.321 lubi tę wiadomość
-
My też zawsze się kłócimy jak coś wypada np jakieś święto czy dzień, w którym mamy razem coś ważnego do załatwienia
Dziewczyny masakra coś się dzieje z moim żołądkiemboję się jeść już, bo po większości rzeczy zaczynam się źle czuć a nigdy tak nie miałam, żołądek miałam ze stali
wczoraj zjadłam zupę koperkową na kolację, nie miałam siły nic gotować więc kupiłam tą eat me czy jakoś tak no i znowu zaczęło się potworne rozpieranie brzucha, wzdęcia, bóle, mdłości, złe samopoczucie, wcześniej zjadłam banana to cały dzień wracał mi do ust jego smak, "sok" i zgaga, dzisiaj bóle brzucha i biegunka-chwilówka, no i powracający smak serka waniliowego rolmlecz
Napisałam do swojej dietetyk, może ona coś zaradzi i będę się dobrze czuła po jedzeniu, bo jak na razie to raczej chudnę niż tyję...Nie wiem też czy nie mam niedoborów magnezu (codziennie piję magnez+witB6 375mg, ale może to za mało?), po każdym spacerze łapią mnie skurcze ud dookoła, tak mi się minimalnie spinają mięśnie jakby mnie ktoś prądem popieścił, takie szczypanie a nie chodzę na długie spacery i nigdy tak nie miałam
z dobrych wieści to czuję już córę od jakiś 3 dni codziennie i wyraźnie potrafię to odróżnić
Wczoraj zamówiłam też w smyku kilka typowo dziewczęcych ubranek
-
A ja dzisiaj wizytę o 14
trzymać kciuki żeby się maleństwo nie wstydziło ☺ śniło mi się ze będzie dziewczynka i chciałam w nocy budzić mojego M. i powiedzieć ze będzie córka ☺ale ogarnęła ze to sen , zobaczymy czy proroczy ☺ w sumie już trzeci raz śniło mi się ze córeczka - zobaczymy ☺ trzymam kciuki za wizyty, buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:02
aanaa, onka, szczesliwa_mamusia21, ola.321, Lucy7, nat_alia lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Leczę się mlekiem z masłem miodem i członkiem
Mi też dziś upuścili krwi na badania, myślałam że padnę z głodu. A potem sama przyjemność, czyli zakupy. Oglądałam trochę bluzek ciążowych, ale ceny ok 70 - 90 zł za sztukę trochę mnie odstraszyły. I weszłam sobie do Butiku a tam bluzki po 20-30 zł, dłuższe, idealne na następnych kilka miesięcynie nazywają się ciążowe i od razu tańsze. Polecam
agu258, Małgorzatka, onka, ola.321, Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Malgorzatka - z problemami... ojej!! No ale ważne ze pchacie do przodu i tak trzymać!!
no i widzę ze będzie trzecia corcia
:*
i dokładnie najważniejsze że lecimy dalej
-
aanaa wrote:kocham takie literówki
Mi też dziś upuścili krwi na badania, myślałam że padnę z głodu. A potem sama przyjemność, czyli zakupy. Oglądałam trochę bluzek ciążowych, ale ceny ok 70 - 90 zł za sztukę trochę mnie odstraszyły. I weszłam sobie do Butiku a tam bluzki po 20-30 zł, dłuższe, idealne na następnych kilka miesięcynie nazywają się ciążowe i od razu tańsze. Polecam
nenka2, ola.321 lubią tę wiadomość