Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie pospałam z moją Zuzanką
zaraz mąż przyprowadzi do domku jeszcze Amelcie
dzisiaj gramy
Najadłam się fasolki i mnie zmogło dosłownie
Fatim leci ten czas okropnieja tam się cieszę później mógłby trochę zwolnić
-
agatkaa gratulacje... wiecie co ja też marze o córeczce... ale będzie chłopak... no cóż.. ważne żeby zdrowe to jest podstawa!
-
Będzie synek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6653cd0454.jpgszczesliwa_mamusia21, onka, aanaa, polkosia, nenka2, Małgorzatka, zetaaa, Kasia82, Aguś26, miska2503, Muffinka1019, Arielka, linka220, Lucy7, paula1, Lexie, nat_alia, agania, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się po wizycie, u nas chłopak na 100 %
Zdjęcia nie wrzucam, bo kiepskiej jakości i nie zmieścił się kolega w kadrze
Ursa jakiś czas temu pisała, że ma wędrujące łożysko - to ja też, ostatnio miało być na tylnej ścianie, teraz jest na przedniej. Chciałam Was spytać, czy łożysko na przedniej ścianie to problem? Nie jest nisko, tylko na przedniej ścianie. Wiem tylko, że przez to nie poczuję ruchów jeszcze trochę
Wczoraj którejś z Was odpowiadałam na pytanie o duży brzuszek dziecka - nasz Młody ma brzuch na 19t0d, główkę na 18t3d, a udo na 18t0d
polkosia, agu258, Małgorzatka, ss, miska2503, Muffinka1019, linka220, Lucy7, Lexie, nat_alia, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Agu, nie mów, że to siusiaka zdjęcie?
Polkosia na to wyglądażebyście widziały jak duma rozpiera mojego M. - twierdzi, ze wielkość ma po tatusiu
hahahha bez kitu jakiś taki olbrzym hahah
Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
onka wrote:Melduję się po wizycie, u nas chłopak na 100 %
Zdjęcia nie wrzucam, bo kiepskiej jakości i nie zmieścił się kolega w kadrze
Ursa jakiś czas temu pisała, że ma wędrujące łożysko - to ja też, ostatnio miało być na tylnej ścianie, teraz jest na przedniej. Chciałam Was spytać, czy łożysko na przedniej ścianie to problem? Nie jest nisko, tylko na przedniej ścianie. Wiem tylko, że przez to nie poczuję ruchów jeszcze trochę
Wczoraj którejś z Was odpowiadałam na pytanie o duży brzuszek dziecka - nasz Młody ma brzuch na 19t0d, główkę na 18t3d, a udo na 18t0dA łożysko na przedniej ścianie to nie jest żaden problem
jedyne to właśnie to późno zaczyna się czuć ruchy
nie martw się :*
Aguś gratuluję syneczkaonka, agu258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży miałam łożysko położone wysoko na przedniej ścianie, a w 16 tyg. już czułam lekkie ruchy. W 18 były już dość wyraźne, a w 20 mąż już czuł, więc to chyba nie ma reguły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 17:37
onka lubi tę wiadomość