Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana Agu, ja też bywam wyszczekana, ale czasami nie warto. Nie zamierzam zniżać się do poziomu ludzi, którzy nazywają innych ignorantami, a sami są nie lepsi. Szkoda czasu i słów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 19:40
szczesliwa_mamusia21, agu258, Ursa lubią tę wiadomość
-
melduję się i ja po wizycie:) dzidziuś ma 11 cm:) machał rączką, a drugą miał w buźce. serce jak dzwon. nadal niespodzianka czy będzie Jaś czy Madzia.
uciekam nurkowac dalej w muszliplacki ziemniaczane ida na moją czarną listę od dziś
szczesliwa_mamusia21, Magnosia, linka220, agu258, Kasia82, ola.321, nat_alia, Lexie, Nynusia, Muffinka1019, Aguś26, agania, onka, Lucy7, agaton lubią tę wiadomość
-
Polkosia, obserwuję Twoje wpisy nie od dziś i mam swoje spostrzeżenia, ale Ty i tak tego nie zrozumiesz, bo widzisz tylko swoje racje. Twierdzisz przy tym, że inni Cię linczują, bo wyrażają swoje zdanie, do którego mają przecież takie samo prawo jak Ty. To nie jest czas ani miejsce na takie dyskusje. Nie każda musi się tu kochać, ale po co zaraz oceniać innych?
A co do lekarza, to całe szczęście, że zmieniłaś o nim zdanie, bo jeszcze niedawno Ci nie odpowiadał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 19:56
linka220, ss, agu258, Ursa lubią tę wiadomość
-
Blondik ! Super wieści , no i mamy kolejnego wstydzioszka
Dziewczyny prosze nie kloccie sie , nie wiem juz o co poszlo bo nie ma tego postu ale to nic nie da szkoda waszych nerwow , ale nie moge sie wypowiedziec bo juz nie znam sytuacji.
Tym czasem lece do sklepu po truskawki , kto tu mi zrobil taka ochote ? To Ty agu ;> bo juz nie pamietamagu258, Blondik lubią tę wiadomość
-
Tak, ja po moim przyszłym mam wojskowe podejście do życia
pomimo ze nie pracuje w wojsku to w domu i tak mam stopień generała
Nikt nie mówi, ze nie można powiedzieć swojego zdania, ale czasem warto przeczytać swoje wypowiedzi, czy aby nie sa zbyt 'agresywne' w stosunku do sytuacji
Spedzilam pol roku na forum o Afganistanie, a właściwie jeszcze po powrocie mojego M. tam bywalam, to uwierzcie, ze czasem potrafiły się dziewczyny zwyzywac za byle cowiec dla mnie taka wymiana zdań to pikus
od czasu do czasu musimy sobie podnieść ciśnienie, w końcu 90 bab w ciąży w jednym miejscu, heloł!
Kasia82, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, FreshMm lubią tę wiadomość
-
A ja dzis zrobilam sernik na zimno i oczywiscie na gorze truskaweczki...
ale sie męzuś ucieszy jak wroci z pracy;)) i wogole dzis tyle posprzatalam ze szok;)
agu258, nat_alia, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lucy7, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Co do tego, ze kogoś nie stać na USG to czasem po prostu jest to wpadka, moja przyjaciółka wpadła, miała 3 USG i jest najcudowniejsza matka na świecie
pomimo tego, ze czasem ciężko stoi finansowo, dziecku niczego nie brakuje
. A jak była w ciąży to jeszcze nie miała pracy, ojciec dziecka okazał się kutasem, za przeproszeniem i miał w dupie wiec musiała sobie radzić sama. Wiec nie zawsze wszystko można zaplanować
szczesliwa_mamusia21, Blondik, Kasia82, Nynusia, agaton, miska2503 lubią tę wiadomość
-
fresh i nynusia to spotkamy sie we wtorek na warsztatach Mamo, to ja - ide z mężem i zaprosilam jeszcze jedna kolezanke co tez jest w ciązy :)termin ma na 23.10 ale chyba jej na tym forum nie ma
dziewczyny nie kłóćcie się ... pamiętajcie że każda ma prawo do swojego zdania
myślmy z mężem właśnie skończyli grillować
zjadłam pyszną kiełbaskę z sałatką
teraz jakiś film i może lody czekoladowe
ciesze sie ze dzisiejsze wizyty udane
miłego wieczoru kochane :*Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Oh no i smak pozostanie do jutra nie bylo truskaweczek
Za to wzielam uwaga.... ARBUZAjeszcze nie sezon ceny tez nie sezonowe ale czyms musialam sobie poradzic
No i serek i pieczarki bo ukochany sobie zazyczyl tosty na kolacje a dzis ma nadgodziny to bieglam zeby jeszcze zdazyc do sklepu! Agu to teraz bedziesz miala malego generałka w domu hehe
agu258 lubi tę wiadomość
-
Aguś, to prawda. Życie pisze dla niektórych czarne scenariusze, bardzo to przykre. A pieniądze nie zagwarantują dziecku miłości i troski. W mojej pracy od wielu lat obserwuję różne rodziny i mam kilka wniosków. Przede wszystkim kultura osobista i szacunek wielokrotnie nie idą w parze z pieniędzmi. Najgorsi rodzice, z którymi miałam styczność, to nowobogaccy, którym wydaje się, że wszystkie rozumy pozjadali. Ludzie zamożni powinni znać nie tylko wartość pieniądza, ale też kierować się w życiu innymi priorytetami. Na szczęście i na takie rodziny trafiałam. Jednak najwięcej szacunku i kultury zazwyczaj miały rodziny biedniejsze - ludzie skromniejsi, ale bardzo mądrzy życiowo, od których inni mogliby się wiele nauczyć.
Moja koleżanka z pracy ma prawie 40 lat. Niedawno urodziła czwarte dziecko, co oczywiście musiało się spotkać z gadaniem niektórych, bo "po co jej to w sytuacji materialnej, którą ma", bo " w tym wieku pewnie wpadka". Aż przykro słuchać takich wypowiedzi. A rodzina jak dla mnie wzorcowa - kochające się dzieci, szczęśliwi rodzice. Wiadomo, że pieniądze bardzo ułatwiają życie, ale wszystkiego się za nie nie kupi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:44
agu258, ss, Magnosia, aanaa, soraya lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Ja właśnie zjadłam arbuza, ale nie ma co polecać. Smakował jakby za szybko próbowali go wyhodować. Twardy i mało arbuzowy
o Kurcze a ja sie tak podjaralamPozniej zjem mojego i zdam relacje moze mi sie dobry trafi , mam nadzieje !
agu258 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja zmienie temat ! wiecie co mi sie przytfafiło ! ??????????????
Wychodze z domu w pospiechu bo chce zdazyc do sklepu mamy tylko do 21 , wchodze do takiego garazu na dworze gdzie wszyscy trzymaja rowery ... otwieram drzwi.... i cos mi w ochach smignelo patrze na bok a tam na scianie pająk , uwierzcie mi ze nie byl on zwykly byl czarny wielki jak reka nie zartuje ! Mam taka panike na pajaki ze byscie nawet nie uwierzyly ze mozna tak reagowac , wszedzie nawet przy ludziach , w kosciele w urzedzie nie ma dla mnie miejsca zeby mnie powstrzymac , wiec nie musze wam mowic co sie dzialo ! Nie bylo nawet mowy zeby wejsc po ten rower i szlam na nogach juz nigdy ale to nigdy w zyciu tam nie wejde ! NIGDY !agu258, ola.321, Nynusia, nat_alia, FreshMm, Lexie, soraya lubią tę wiadomość
-
A ja dziś zajadam się golonka mmm !
Truskawki kupiłam ale zostawiam na jutro
Wiecie co? Dopadła mnie zgaga od 3 dni praktycznie mam codziennie ciekawe czy moja dziecinka urodzi się z włosami
Natalia mam nadzieję że uda mi się być dam znać jutro po rozmowie z szefem;)
Gratuluje wizyt mamusie
Zamówiłam bodziaki z 5 10 15 i przyszły juz wiec aktualnie się nimi zachwycam
agu258, Kasia82, nat_alia lubią tę wiadomość
-
To Ty oceniłaś mnie i inne ciężarówki pisząc, że częste chodzenie na USG to niemal fanaberia. Może tego nie rozumiesz, bo zaszłaś w ciążę szybko, ale gdybyś była w gronie wieloletnich staraczek i przeszła tyle, co niektóre z nas, to miałabyś inne zdanie. Nie przyszłam się tu kłócić, ale uważam, że takie teksty są tu nie na miejscu. Ty masz już drugie dziecko i Tobie być może 3 USG wystarczą, ale ja po 3 latach starań i dwóch stratach muszę mieć tą pewność, że jest OK. Chociażby z USG. I nie rozumiem przytyków o nowobogackich. Każdy ma swoje zdanie na temat pieniędzy i ja akurat mam takie, a nie inne, co nie oznacza, że będę złą matką.
A mój lekarz nadal mi do końca nie odpowiada, ale bynajmniej nie z powodu wiedzy. Tej podważać nie będę.nenka2, stelianka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn