X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi cos mowi, ze moja dzidzia sie urodzi 6.10.15 sama nid wiem czemu.. nawet w telefonie mam zapisane hahah

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, uwielbiam Twoje poczucie humoru i spojrzenie na wiele spraw. :)
    agu258 wrote:
    Polkosia ale wpis o widzimisie może się bardziej tyczyc do mnie, która lata na USG co chwile, a z dzidzia wszystko ok. A nie do tych co maja problemy z ciąża. Wiec koniec dyskusji, bo to dalej nie ma sensu.

Ja się tak najadlam ze się nie mogę ruszyć :-P

agu258 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Mi cos mowi, ze moja dzidzia sie urodzi 6.10.15 sama nid wiem czemu.. nawet w telefonie mam zapisane hahah
    Ja bym bardzo chciała żeby mój synek tak się urodził, bo moja babcia ukochana tak się urodziła. Niestety nie ma jej juz wśród nas, dlatego gdyby mój maluszek tak się urodził, moja babcia nie tylko byłaby w naszych sercach, ale także byłaby cząstka mojego malenstwa. Tak sobie to tłumacze :-)

nenka2, Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka, ja jutro idę.

Która jutro wizytuje? :D[/QUOTE]

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Fajnie mały wycelował w date :)
    A ja powiem ze moj arbuz jest super i sok normalnie z niego wyplywa pychotka ! :)

Agu tylko zazdroscic :P Wstawanie jest ciezkie ale odespisz , ah musi Cie kochac jak Ci robie takie niespodzianki codziennie :D Ja z moim ost sie nie widzialam miesiac to bylo straszne teraz postanowilam go nie opuszczac na krok i moglabym sobie siedziec w Pl ze znajomymi rodzinka i wgl ale wole pol dnia siedziec sama zeby go pozniej zobaczyc , ah my to dla tej milosci jestesmy sklonne do wszystkiego :D

Nie wioze go rano, pierdziele. Okazało się, ze mam go zawieźć 30 km od domu o 5:30 bez make upu z dwoma innymi żołnierzami. No chyba nie, jemu to sie mogę pokazać taka naturalna, ale inni to niech patrzą, jakie piękno ma przy sobie, a nie patrzeć na mnie w wersji niewyjsciowej :-P

Jutro jade na badanie krwi, ale chyba wezme taxowke bo mam kawałek. Teraz przydalyby się dwa auta :-P

Kasia82, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Ja bym bardzo chciała żeby mój synek tak się urodził, bo moja babcia ukochana tak się urodziła. Niestety nie ma jej juz wśród nas, dlatego gdyby mój maluszek tak się urodził, moja babcia nie tylko byłaby w naszych sercach, ale także byłaby cząstka mojego malenstwa. Tak sobie to tłumacze :-)

Aguś, a może tak się uda? ;) Ja mam sentyment do kwietnia i jakoś mi było na początku dziwnie z myślą o porodzie w październiku, ale już przywykłam. ;)

agu258 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja jutro na 10:20 jadę na genetyczne połówkowe... Trochę się stresuję i mam nadzieję że wszystko będzie ok :).

Liczę na Wasze kciuki i proszę o zaciskanie. Staram się nie myśleć o tym ale wiecie przecież jak jest - nie da się ;);). Może jutro poznam płeć :), bardzo chcę być już po :).

agu258, Kasia82, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Muffinka1019, Lucy7, Lexie, paula1, aanaa, BATTINKA, Blondik, nat_alia, soraya, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Aguś, a może tak się uda? ;) Ja mam sentyment do kwietnia i jakoś mi było na początku dziwnie z myślą o porodzie w październiku, ale już przywykłam. ;)

Jeśli się uda, to wiem, ze babcia będzie maczac w tym palce :-P spryciara jedna :-)

Kasia82 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No racja ! Z rana sie napatrza i nie beda mogli sie skupic pozniej :P

Oj tez marze o drugim aucie ale takie sytuacje sa sporadyczne dlatego go nie mam hehe :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia blagam! Żadnych stresow, żadnych złych myśli :-). Pomyśl sobie, ze niunie swoja zobaczysz, może będzie dlubac w nosie tak, jak mój Radosław ostatnio :-P na pewno wszystko będzie ok :-). Będę trzymać kciuki mocno! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 22:15

ola.321, Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten ból. Ostatnio kilka razy pozwoliłam sobie wyjść z domu bez makijażu i jak na złość dwukrotnie spotkałam koleżanki z pracy, które nigdy mnie bez niego nie widziały. Przed jedną znajomą ukryłam oczy za okularami, ale że słońca nie było, musiałam je zdjąć. ;) Co jak co, ale makijaż musi być. ;)
    Chociaż chyba nikt nie pobije mojej znajomej, która do porodu musiała jechać w pełnym makijażu. Cudna jest z tą swoją miłością do kosmetyków, tylko biedna nie przewidziała, że jej się tusz tak rozmaże z wysiłku. Później biadoliła, że mąż jej nie powiedział i wszyscy oglądali ją w takim stanie. ;)

agu258 wrote:
    Nie wioze go rano, pierdziele. Okazało się, ze mam go zawieźć 30 km od domu o 5:30 bez make upu z dwoma innymi żołnierzami. No chyba nie, jemu to sie mogę pokazać taka naturalna, ale inni to niech patrzą, jakie piękno ma przy sobie, a nie patrzeć na mnie w wersji niewyjsciowej :-P

Jutro jade na badanie krwi, ale chyba wezme taxowke bo mam kawałek. Teraz przydalyby się dwa auta :-P

agu258, aanaa, Blondik lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze, nie widzę innego wariantu! Będziemy czekały na info i mam nadzieję, że poznacie płeć. ;)

ola.321 wrote:
    Dziewczyny a ja jutro na 10:20 jadę na genetyczne połówkowe... Trochę się stresuję i mam nadzieję że wszystko będzie ok :).

Liczę na Wasze kciuki i proszę o zaciskanie. Staram się nie myśleć o tym ale wiecie przecież jak jest - nie da się ;);). Może jutro poznam płeć :), bardzo chcę być już po :).

ola.321 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Olcia blagam! Żadnych stresow, żadnych złych myśli :-). Pomyśl sobie, ze niunie swoja zobaczysz, może będzie dlubac w nosie tak, jak mój Radosław ostatnio :-P na pewno wszystko będzie ok :-). Będę trzymać kciuki mocno! :-)

hahah :) no to mnie rozbawiłaś :* :)

Kasia - mam nadzieję że dowiemy się czy chłopczyk czy dziewczynka :), ale jeżeli nie to będę dalej czekać :). Zależy mi tylko na tym żeby było wszystko ok :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 22:20

szczesliwa_mamusia21, Kasia82, agu258 lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to kciuki zaciśnięte za jutrzejsze wizyty;)
    Ola nie stresuj się kochana na pewno wszystko jest w porządku!
    Ja bym chciała urodzić 5.10.15 akurat w 28 urodziny mojego M <3

agu258, ola.321 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png

Wysłany: 5 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wymysle lepszego pocieszenia niz agu :D Moge tylko obiecac ze mocno trzymam kciuki :* Bedzie dobrze :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    No racja ! Z rana sie napatrza i nie beda mogli sie skupic pozniej :P

Oj tez marze o drugim aucie ale takie sytuacje sa sporadyczne dlatego go nie mam hehe :)

Hehe u nas jakoś do tej pory sie dogadywalismy :-)

Chyba się napatrza na niewyspana bez make upu kobietę w ciąży, której widok zakloci porządek dnia :-D przecież jak się nie pomaluje to jakbym brwi nie miała Haha :-D pomimo ciemnej oprawy oczu bez odpowiednich codziennych zabiegów upiekszajacych moje brwi wyglądają blado :-D a to tylko brwi, ja się pytam co z reszta? :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 22:23

szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze ale pyszny ten karmelowy slonecznik! 200g czyli taki duzy plastikowy pojemniczek a tylko 2,99zl

Wysłany: 5 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak moje ! Moje brwi bez poprawy tez nie przejda :D Wszystko inne do zniesienia ale brwi to masakra :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kciuki to będziemy dopiero mocno zaciskać w październiku, oj wtedy to już z całych sił. ;)
    Pamiętam jak w pierwszej ciąży leżałam w szpitalu trzy dni przed porodem i zawsze była taka ekscytacja wśród dziewczyn, gdy się budziłyśmy rano i okazywało się, że którejś z nas brakuje, bo ją w nocy zabrali do porodu. Każda miała świadomość, że jej kolej już wkrótce nadejdzie.

agu258, ola.321, Blondik, Lexie lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki jutro! Na pewno wszystko będzie dobrze! Dajcie znać :)

Dziewczyny brzuch mi pęknie, najadłam się... obierałam słonecznik, potem sok, a teraz gruszka i brzucho duże się zrobiło!!!! :)

agu258, szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ