Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja mam mały problem od wczoraj piecze mnie w okolicy pępka, tak od środka, jakby ktoś przypalał czymś gorącym.. Czy któraś tak miała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 07:57
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 5 miesiacu
Marta niestety nie wiem czym spowodowane jest to pieczenie . Ale zacytuje mojego lekarza : to normalne! Zaczyna mnie to troche irytowac , bo na kazde moje pytanie odpowiada to samo . Zobacze co powie jutro na moje czeste bole glowy ? Pewnie to samo
Ja wlasnie wstawilam rosol i robie miedzy czasie chili con carne . Goscie juz wsiedli do samolotuAle sie ciesze !
Powodzenia na wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:10
aanaa, Nynusia, ola.321, Blondik, nat_alia, Lucy7, Kasia82 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Marta znalazlam taka informacje :
Bóle w okolicy pępka w ciąży
W ciąży bóle brzucha w okolicy pępka, często promieniujące na boki i zdaniem wielu kobiet przypominające wbijanie szpilki albo kolkę, spowodowane są przede wszystkim rozrastaniem się macicy, która uciska jelita i pęcherz.
Marta28 lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojkalojka a myslisz , że to może mieć jakiś związek z laparoskopią , która miałam prawie 1,5 roku temu? Mnie głowa też często boli, ale pewnie na "zmianę pogody". Albo sto sprawa ciśnienia.. W przychodni ostatnio miłam 90 / 60 a jak mąz w domu czasem mi mierzy przy bólu glowy to mam np 130 / 90 .
-
Mozliwe , ze to naprzyklad blizna po laparoskopi rozciaga sie wraz z rosnaca macica .
U mnie podobnie z cisnieniem . Normalne mam niskie , wiec jak lekarz mi mierzy i mam 120/60 to mowi , ze ksiazkowe . A jakby nie bylo to np. gorne o 20 za duzo .
[*] 6tc 07.01.2015
-
witam się Dziewczynki
no i zbieram na USG połówkowe...ufff
agania - gratulacje!!! wiem co to za ulga
Marta - ja nic nie czuję w okolicy pępka, bardziej w bokach.
lojka - gratuluję 5 miesiąca
no to lecętrzymajcie kciuki proszę
i powodzenia dla wszystkich dziś wizytujących!!!Blondik, nat_alia, Lucy7, szczesliwa_mamusia21, Kasia82, agu258, Lexie, miska2503, Magnosia, lili_madlen, paula1 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Marta ja mam takie parzenie ale w ogóle na brzuchu czasami swędzące/piekące ciezko to jednoznacznie określić
Ciśnienie na każdej wizycie mam 130/80 chyba taki mój urok.
Agania to na pewno Ci ulżyło biedna ale się męczyłaś długo
U mnie dziś ciepło ale leje strasznie zmokłam mając parasol nie wiem jak ja to zrobiłam haha
Miłego dnia mamusie :*aanaa, agania, Marta28 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
ja dzisiaj obudzilam sie z bolem głowy katarem i bardzo zlym humorem... pogoda do tego nie dopisuje... mam ogromnego lenia a roboty z pracy dużo...
Ola trzymam kciukki i czekamy na wiadomościola.321 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ! Olu trzymam kciuki :*
U mnie sie pojawia sloneczko ! Po tygodniowych deszczach chyba teraz pora ze poszly w strone Polski a u mnie sie przejasni , w koncu i ja bede mogla zrobic grila i nadrobic heheBATTINKA, ola.321, Magnosia, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia, my Ci życzymy przecudnej pogody, ale dlaczego naszym kosztem
u mnie za oknem tak ciemno jakby się wieczór zbliżał. I niebawem mają być burze...co ja bym teraz dała z ciepłe łóżeczko i mięciutką kołderkę
Ola daj szybko znać po wizycie bo pracuję jedną rękąagu258, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Witm się i ja
Ja juz po pobieraniu krwi, czekalam ponad godzinę, masakra jakaś!
Moja mama zawsze powtarza, ze jeśli sa problemy w ciąży to trzeba nadać dziecku święte imię i się donosi ciążeto tak odnośnie tego dnia 02.10
gdyby ktoś chciał zeby 'cos' czuwalo nad jego dzieckiem juz w trakcie ciąży
ile w tym porawdy, nie wiem, ale zawsze się sprawdzalo
Zabieram się za sprzątanie, bo mój dom wygląda jak pobojowisko!
Buziaki:-* i udanych wizytszczesliwa_mamusia21, nenka2, ola.321 lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Szczęśliwa mamusia, my Ci życzymy przecudnej pogody, ale dlaczego naszym kosztem
u mnie za oknem tak ciemno jakby się wieczór zbliżał. I niebawem mają być burze...co ja bym teraz dała z ciepłe łóżeczko i mięciutką kołderkę
Ola daj szybko znać po wizycie bo pracuję jedną ręką
Ale to nie specjalnie ja juz od dluzszego czasu to zauwazylam ze taka pogoda jak u mnie to za pare dni w Polsce , ale nie martwcie sie za niedlugo przyjdzie do was sloneczko , chociaz chyba ktos mi pozalowal i zrobilo sie juz czarnochyba sie za bardzo ucieszylam