Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam bardzo
aanaa - to już zwalniam Ci rękę i będziesz mogła komfortowo pracowaćdziękuję
onka - no ja z kolei będę wiedziała co czujesz o 18, będę trzymała kciuki
Magnosia - kurcze zapomniałam!!ale powiem Ci tak że jak poszłam wczoraj wieczorem do WC to dolegliwości przeszły hahah
więc pewnie to jakiś ucisk i teraz nie czuję więc pewnie dlatego zapomniałam zapytać
I teraz obalam mit o PH moczu i płci!!
ja miałam cały czas niskie PH raz było 6,5 i częściej ok 5,5 i jest chłopiec a nie dziewczynka. Cały czas czułam że będzie chłopiec a dopiero chwilkę temu zaczęłam myśleć o tym że może jednak dziewczynka więc teraz znowu przestawiam się na syneczka
.
Magnosia, aanaa, onka, agu258, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
soraya wrote:Hej, ja również witam się w 5 miesiącu u nas na popołudnie zapowiadają deszcz i burze teraz niebo jest zachmurzone ale jest parno.
Czy słyszałyście o takiej regule - dzień porodu to data pierwszych ruchów plus 5 miesięcy. U mnie tak wyraźnie poczułam 1 maja więc wypadałoby na 1 października.
W pierwszej ciąży u mnie się sprawdziło
Ola gratuluję synka
To u mnie by wychodziło 6 września o cały miesiąc na wcześnie! :o -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie nie są zbyt tanie te ubranka, a jakość słyszałam średnia. W Smyku ostatnio są (albo były) promocje na dziecięce ubranka.
Edit: już chyba nie ma tej promocji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 12:18
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Olu, gratuluję Syneczka!
Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku.
Ja już po wizycie, dostałam kolejne zwolnienie i odebrałam wyniki badań. Morfologia wzorcowa, mocz też. W tym miesiącu czeka mnie tylko badanie moczu, pobieranie krwi na razie nie. Tak więc rano będzie można coś zjeść przed udaniem się do przychodni.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące.Magnosia, soraya, ola.321, Lexie, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola fajnie
dajesz nadzieję też na syncia, bo my się przytulaliśmy codziennie aż do owulacji i dzień po owulacji
zobaczymy kto tam siedzi za jakiś czas
w sumie to mi to obojętne, ale cały czas myślałam, że córcia, bo
przed owulacją
ola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny