Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hurra, 150 dni!!!Jednak chciałabym urodzić 02.10. w Aniołów Stróżów, aby patronowały Maleństwu ;][/QUOTE]
Ja tez bym chciala 2.10, moj tata na to liczy bo ma wtedy ur;) ja 27lat temu bylam prezentem na dzien ojca to moje dziecko mogloby byc na ur;) ale to juz nikt nie wie kiedy tak naprawde zechce przyjsc na swiat, tak sie tylko smiejemy ze fajnie by bylo 2.10;)
120/60 tojest zle cisnienie? Ja na kazdej wizycie mam takie i gin zachwycona ze ksiazkowe i ze ze strony cisnienia napewno nie powinnam miec zadnych dolegliwosci... -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Kochane ja zmienie temat ! wiecie co mi sie przytfafiło ! ??????????????
Wychodze z domu w pospiechu bo chce zdazyc do sklepu mamy tylko do 21 , wchodze do takiego garazu na dworze gdzie wszyscy trzymaja rowery ... otwieram drzwi.... i cos mi w ochach smignelo patrze na bok a tam na scianie pająk , uwierzcie mi ze nie byl on zwykly byl czarny wielki jak reka nie zartuje ! Mam taka panike na pajaki ze byscie nawet nie uwierzyly ze mozna tak reagowac , wszedzie nawet przy ludziach , w kosciele w urzedzie nie ma dla mnie miejsca zeby mnie powstrzymac , wiec nie musze wam mowic co sie dzialo ! Nie bylo nawet mowy zeby wejsc po ten rower i szlam na nogach juz nigdy ale to nigdy w zyciu tam nie wejde ! NIGDY !
Jejuuuu,ja też nienawidzę pająków!!! Brrrrrr..!!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Witam się w środę
Ola trzymam mocno kciuki,pewnie jesteś juz w gabinecie
Wczoraj mialam wizytę a już nie mogę doczekać się następnej czyli 2 czerwca.. Uwielbiam patrzeć na naszego synka!
Znów dostałam antybiotyk (nadal mam bakterie w moczu), ale taki jednodniowy,któras z Was chyba tez go miała..
Zostało 16 dni do naszego slubu! Stres juz jest
szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ola.321, Magnosia, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
aanaa no dobrze , wierze ze to nie ty poczekam na sloneczko
O tak ja tez go omijam i nigdy tam nie wejde ! A we wtorki i czwartki kiedy musze jechac rowerem na kurs to moj bedzie mi go wyciagal jak bedzie jechac do pracy i bedzie go chowal , moja noga tam nie postanie !
Oh tez juz sie nie moge doczekac wizyty zeby zobaczyc bąbelkaLexie, aanaa lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Witam się w środę
Ola trzymam mocno kciuki,pewnie jesteś juz w gabinecie
Wczoraj mialam wizytę a już nie mogę doczekać się następnej czyli 2 czerwca.. Uwielbiam patrzeć na naszego synka!
Znów dostałam antybiotyk (nadal mam bakterie w moczu), ale taki jednodniowy,któras z Was chyba tez go miała..
Zostało 16 dni do naszego slubu! Stres juz jest
ja go miałam jeden dzien i koniec ale zauwazylam ze po nim mi wyskoczyły różne chrostki w okolicach intymnych, w przyszłym tyg ide na badanie moczu i zobaczymy czy sa efekty -
ss wrote:Hurra, 150 dni!!!
Jednak chciałabym urodzić 02.10. w Aniołów Stróżów, aby patronowały Maleństwu ;]
Ja tez bym chciala 2.10, moj tata na to liczy bo ma wtedy ur;) ja 27lat temu bylam prezentem na dzien ojca to moje dziecko mogloby byc na ur;) ale to juz nikt nie wie kiedy tak naprawde zechce przyjsc na swiat, tak sie tylko smiejemy ze fajnie by bylo 2.10;)
120/60 tojest zle cisnienie? Ja na kazdej wizycie mam takie i gin zachwycona ze ksiazkowe i ze ze strony cisnienia napewno nie powinnam miec zadnych dolegliwosci...[/QUOTE]
Kochane październik jest pięknym miesiącem, poświęconym Matce Bożej Różańcowej. Kazdy dzień będzie dla nas szczególny i najpiękniejszy, kiedy powitamy nasze Maleństwo
Ja mam termin 27 . Ostatnio moja teściowa stwierdziła że moglo by sie urodzić albo 14 albo 17. Bo wtedy byla by zachowana ciągłość urodzin - mój tata 15-tego a teść 16-tego ! A mną aż zatrzęsło na jej slowa! I odpowiedziałam że nie ma co planowac, bo planowane juz było przy pierwszym Dziecku, najwazniejsze żeby zdrowe sie urodziło, a kiedy to juz tak naprawdę nieważne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 11:22
-
Witam kochane :*
Również byłam dziś na pobraniu krwi i nie wiedziałam, że położona do 8:40 przyjmujeja wchodze do niej a ona akurat z labo przyszła :o będę pamiętać na przyszłość
poleciałam do tego labo bo mamy niedaleko i wszystko git
na 14.05 wizyta i już łożna uprzedziła, że nie na 15 tylko na 16
Co do pogody u mnie też padało rano, potrm duszno to na targ szybko po sałate i ogóraska a teraz jestem w domu i zimnoale siedze przy oknie tarasowym i tak przyjemnie mmm
Zajadamy się teraz drożdżowcem z jabłkiem ahh jak ja to lubie
Kciuki za wizytujące dzisiaj :*Lexie, ola.321, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:ja go miałam jeden dzien i koniec ale zauwazylam ze po nim mi wyskoczyły różne chrostki w okolicach intymnych, w przyszłym tyg ide na badanie moczu i zobaczymy czy sa efekty
Będę obserwować okolice intymneDaj znac potem jak wyniki moczu po tym antybiotyku
nat_alia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Wszystko jest oktak się cieszę
.
Dzidzia teraz wiekowo odpowiada 19t1d ale wszystko w porządku: główka, mózg, kręgosłup, narządy nóżki i rączki. Kość nosowa jest, serduszko 146 uderzeń i prawidłowe.
A teraz UWAGA
będzie CHŁOPIEC- miałam dobre przeczucie
Syneczek był bardzo grzeczny, dał się szybciutko zbadać i pięknie się pokazał!!
A oto zdjęcia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9804104c3b18.jpg
no i bez wątpliwości chłopiec
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b46af0cd801.jpg
Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 11:44
aanaa, Lexie, Marta28, onka, soraya, Magnosia, Aguś26, nat_alia, Nynusia, Kasia82, ss, FreshMm, miska2503, Natka88, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, agu258, Muffinka1019, Bąbelek, Lucy7, paula1, linka220, agaton, Mo_niczka, ewa13, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:A mnie jak chodzę to boli po lewej stronie ta kość co jest przy targach sromowych nie wiem czy to od pachwiny ciągnie czy co
Mnie też tam nieraz ciągnie. Taki nawet powiedziałabym rozpierający ból... W środku się wszystko rozciąga i tak odczuwamy... -
nick nieaktualnyOla bardzo gratuluję, stresowałam się razem z Tobą !
Ja dopiero o 18tej mam połówkowe, a wejdę pewnie dużo później do gabinetu, bo zawsze jest tłum pacjentek...
Ale za to od paru dni miałam wrażenie, że czuję Synka i dzisiaj rano obudziły mnie takie kopniaki, że aż ojciec czuł przez brzuch!ola.321, Magnosia, aanaa, agu258, Mo_niczka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja również witam się w 5 miesiącu u nas na popołudnie zapowiadają deszcz i burze teraz niebo jest zachmurzone ale jest parno.
Czy słyszałyście o takiej regule - dzień porodu to data pierwszych ruchów plus 5 miesięcy. U mnie tak wyraźnie poczułam 1 maja więc wypadałoby na 1 października.
W pierwszej ciąży u mnie się sprawdziło
Ola gratuluję synkaola.321, Magnosia, aanaa, Nynusia, agu258, Bąbelek, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ola gratuluję synka!
Ja mam wizytę o 15:15, ale pewnie dziś nie dowiem się jaka płeć... Najważniejsze, by wszystko było ok.
Olunia pytałaś o te prawostronne dolegliwości?ola.321 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.