X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mialam wywolanie to bylo tak: bylam na normalnej wizycie, a lekarz do mnie to co? Wywolujemy? Dzisiaj. A ja wielkie oczy i sie pytam dzisiaj.?? A nie moze byc jutro? No dobra to do jutra ja mam zmiane takze przyjsc o 7 rano i wywuolujemy. Heheh

ten moj lekarz tak ma ze lubi wywolywac porody.. bo w sumie jakis wskazan specjalnych nie bylo..
    mojej siostrze tez wywolal..

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah ach te brwi, jakby nie mogły być takie naturalnie piękne codziennie :-D

Kasiu mi październik będzie przypominał powroty z Afganistanu. Dziewczyny, jakie to sa emocje, kiedy Twój facet wraca po pol roku z wojny! Jakie motyle w brzuchu jak się po niego jedzie, jak się człowiek trzesie przy przytulaniu, a przy sexie to juz nie wspomne :-P ile łez szczęścia, kiedy się dowiadujesz, ze kolejni 'zieloni' wylądowali w Polsce :-). Tak sobie wyobrazam październik i koniec września :-) ach ale się rozmarzylam :-)

szczesliwa_mamusia21, Kasia82, nenka2, Muffinka1019, ola.321, Nynusia, ss, Lexie, miska2503, aanaa, FreshMm, soraya, lili_madlen lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, to musiały być niesamowite emocje!

agu258 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :):).
    I ślę buziaki za miłe słowa, a za kciuki będę jutro dziękować bo musi być wszystko ok :).

Kasia82, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie balas sie go puscic? Ja bym mojego meza nie puscila

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ile bym dala za takie brwiaki piekne :P

Agu ja ogladam na yt filmiki o powrocie z Afganistanu jak ojcowie robia niespodzianki swoim rodzica , 10 sekunda a ja juz rycze ! Niesamowite <3 Ja mam rozne zdanie o tych wyjazdach ale na pewno nie bede sie wypowiadac bo nie sie na tym nie znam i nie bede nic mowic chociazby zeby nie wywolac niepotrzebnych nieporozumiem :D

Az mam ochote obejrzec taki filmik ale zaraz moj wraca z pracy a ja bede zaryczana , oj nie moge tego zrobic :P

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Oj ile bym dala za takie brwiaki piekne :P

Agu ja ogladam na yt filmiki o powrocie z Afganistanu jak ojcowie robia niespodzianki swoim rodzica , 10 sekunda a ja juz rycze ! Niesamowite <3 Ja mam rozne zdanie o tych wyjazdach ale na pewno nie bede sie wypowiadac bo nie sie na tym nie znam i nie bede nic mowic chociazby zeby nie wywolac niepotrzebnych nieporozumiem :D

Az mam ochote obejrzec taki filmik ale zaraz moj wraca z pracy a ja bede zaryczana , oj nie moge tego zrobic :P

Tak właśnie wygladaly nasze powroty w maju, tyle ze tu sa niespodzianki, my raczej wiedzialysmy kiedy będą, bo oni tez nie mogli się doczekać i głownie informowali o tym, kiedy będą :-) my niestety nie mogliśmy się nie zgodzic. Po pierwsze, ja nie wtracalam się do jego decyzji, bo podjął ja przed poznaniem mnie. Było to w 2008 roku, a my się poznalismy w 2009. Po drugie gdyby nie pojechał, to na pewno mógłby się pozegnac z praca. Oczywiście byłoby to określone, ze brak możliwości przedłużenia kontraktu z jakiegoś tam innego powodu, a nie dlatego, ze nie był na misji. No ale co do emocji jakie przezywalismy to filmik oddaje wszystko. Jak go ogladalam przed misja albo w trakcie, to jakoś nie wierzylam, ze tak to będzie, ale naprawdę tak było :-)

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz bym wolala zeby maz ta prace rzucil. Ale rozumiem ze jak on byl sam a nie w zadnym zwiazkuto pojechal, i wiem, ze w niektorych jednostkach nie maja wyboru, to przykre..

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka teraz na pewno bym nie puscila, bo wiem, jak to wyglada, jego raczej tez by nie przymuszali, bo juz raz był, a poza tym nawet kwestia finansowa nie jest warta tego stresu, tych łez, tego rozstania. Jest to okropne przeżycie, długo po misji nie mogłam dojść do siebie i jakakolwiek zla informacja o Afganistanie wywoływała u mnie łzy. Nikomu nie życzę tego przeżyć, ale powrót był cudowny i takich chwil życzę każdemu :-).

nenka2, Kasia82, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png

Wysłany: 5 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie chwile sa niesamowite, a nie nam oceniac kto powinien tam byc .
    Znam jedna pare ktora sie poznala jak mezczyzna byl juz w wojsku i kobieta do niego dolaczyla , tak ... nie planuja dzieci , rodziny , chca zyc tylko misjami i oboje bardzo do tego powaznie podchodza i to ich decyzja , jedni maja takie powolanie a inni inne i nikt do naszego zycia nas nie zmusza sami podejmujemy decyzje :)

Moge tylko napisac Agu ze nie znam Twojego meza ale ogromny szacunek dla niego , jak nie spi to mozesz mu przekazac ! Az we mnie sa cale emocje bo to na prawde odwaga i oddanie pojechac na misje i służyc .

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Ja juz bym wolala zeby maz ta prace rzucil. Ale rozumiem ze jak on byl sam a nie w zadnym zwiazkuto pojechal, i wiem, ze w niektorych jednostkach nie maja wyboru, to przykre..

Kochana jest masę mezczyzn , mających zony, dzieci, którzy jada 4 czy 5 raz, a zony jeszcze się zgadzają i utwierdzaja w przekonaniu, żeby jechali zarabiać pieniądze. Sa tacy co wyjeżdżają i zostawiają zony, które moment znajdują sobie kochanków i wydają na prawo i lewo zarabiane przez mężów pieniądze. Przyjezdzaja po pol roku, a tu ani zony ani pieniędzy. To jest naprawdę temat rzeka, każdy ma zawsze jakiś powód do wyjazdu, ale nie ma co roztrzasac tego :-). Powroty sa super, takie, jaki będzie październik :-) :-) :-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ciesze, ze moj pan jest w Marynarce.. bo ich nie wysylaja, chyba, ze ktos sam chce.
    Ahh jakie to bylo fajne jak go poznalam i sie dowiedzialam po paru tygodniach, ze jest wojskowym, alee to bylo sexi :P

agu258, aanaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Kochana jest masę mezczyzn , mających zony, dzieci, którzy jada 4 czy 5 raz, a zony jeszcze się zgadzają i utwierdzaja w przekonaniu, żeby jechali zarabiać pieniądze. Sa tacy co wyjeżdżają i zostawiają zony, które moment znajdują sobie kochanków i wydają na prawo i lewo zarabiane przez mężów pieniądze. Przyjezdzaja po pol roku, a tu ani zony ani pieniędzy. To jest naprawdę temat rzeka, każdy ma zawsze jakiś powód do wyjazdu, ale nie ma co roztrzasac tego :-). Powroty sa super, takie, jaki będzie październik :-) :-) :-)

Tak wiem wiem, wieeele takich przypadkow slyszalam :) ja sie nie czepiam jakby co, po prostu rozmawiam bo wiem z3e wlasnie ty tez masz wojaka i fajnie pogadac :)

agu258 lubi tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia - spi :-P ja jak widziałam na PKP we wroclawiu żołnierza w piaskowym mundurze to chciałam do niego podejść i mu powiedzieć, ze mam do niego wielki szacunek, ale się poplakalam i nie podeszlam :-P takie emocje we mnie wzbudzał Afganistan, teraz juz mi troszkę przeszło, bo minęło 5 lat prawie od poczatku misji, wiec już nie płacze na widok piaskowego munduru :-P

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, padam ze zmęczenia. Dobrej nocki Wam życzę i czekam jutro na dobre wieści :**

agu258, Nynusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka - mieć wojaka kolo siebie to bardzo sexi zwłaszcza na poczatku jest to mega podniecajace :-D

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh taaak znam to.. niestety na mnie juz to nie dziala, a szkooooda :P

agu258 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lece spac, :) pozdrow meza. Papapa

agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka - na mnie czasem dziala :-D Ale nie sa to momenty, kiedy o 5:30 mam zawiezc go do pracy :-P

Ok lece spać Kochane, trzymajcie się :-* trzymam kciuki za jutro, buziaki :-*

Muffinka1019, FreshMm lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png

Wysłany: 5 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba juz kazda sie kladzie ja tez zmykam , milej nocki :*

agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ