X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak mialam wywolanie to bylo tak: bylam na normalnej wizycie, a lekarz do mnie to co? Wywolujemy? Dzisiaj. A ja wielkie oczy i sie pytam dzisiaj.?? A nie moze byc jutro? No dobra to do jutra ja mam zmiane takze przyjsc o 7 rano i wywuolujemy. Heheh

ten moj lekarz tak ma ze lubi wywolywac porody.. bo w sumie jakis wskazan specjalnych nie bylo..
    mojej siostrze tez wywolal..

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah ach te brwi, jakby nie mogły być takie naturalnie piękne codziennie :-D

Kasiu mi październik będzie przypominał powroty z Afganistanu. Dziewczyny, jakie to sa emocje, kiedy Twój facet wraca po pol roku z wojny! Jakie motyle w brzuchu jak się po niego jedzie, jak się człowiek trzesie przy przytulaniu, a przy sexie to juz nie wspomne :-P ile łez szczęścia, kiedy się dowiadujesz, ze kolejni 'zieloni' wylądowali w Polsce :-). Tak sobie wyobrazam październik i koniec września :-) ach ale się rozmarzylam :-)

szczesliwa_mamusia21, Kasia82, nenka2, Muffinka1019, ola.321, Nynusia, ss, Lexie, miska2503, aanaa, FreshMm, soraya, lili_madlen lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, to musiały być niesamowite emocje!

agu258 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :):).
    I ślę buziaki za miłe słowa, a za kciuki będę jutro dziękować bo musi być wszystko ok :).

Kasia82, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie balas sie go puscic? Ja bym mojego meza nie puscila

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ile bym dala za takie brwiaki piekne :P

Agu ja ogladam na yt filmiki o powrocie z Afganistanu jak ojcowie robia niespodzianki swoim rodzica , 10 sekunda a ja juz rycze ! Niesamowite <3 Ja mam rozne zdanie o tych wyjazdach ale na pewno nie bede sie wypowiadac bo nie sie na tym nie znam i nie bede nic mowic chociazby zeby nie wywolac niepotrzebnych nieporozumiem :D

Az mam ochote obejrzec taki filmik ale zaraz moj wraca z pracy a ja bede zaryczana , oj nie moge tego zrobic :P

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Oj ile bym dala za takie brwiaki piekne :P

Agu ja ogladam na yt filmiki o powrocie z Afganistanu jak ojcowie robia niespodzianki swoim rodzica , 10 sekunda a ja juz rycze ! Niesamowite <3 Ja mam rozne zdanie o tych wyjazdach ale na pewno nie bede sie wypowiadac bo nie sie na tym nie znam i nie bede nic mowic chociazby zeby nie wywolac niepotrzebnych nieporozumiem :D

Az mam ochote obejrzec taki filmik ale zaraz moj wraca z pracy a ja bede zaryczana , oj nie moge tego zrobic :P

Tak właśnie wygladaly nasze powroty w maju, tyle ze tu sa niespodzianki, my raczej wiedzialysmy kiedy będą, bo oni tez nie mogli się doczekać i głownie informowali o tym, kiedy będą :-) my niestety nie mogliśmy się nie zgodzic. Po pierwsze, ja nie wtracalam się do jego decyzji, bo podjął ja przed poznaniem mnie. Było to w 2008 roku, a my się poznalismy w 2009. Po drugie gdyby nie pojechał, to na pewno mógłby się pozegnac z praca. Oczywiście byłoby to określone, ze brak możliwości przedłużenia kontraktu z jakiegoś tam innego powodu, a nie dlatego, ze nie był na misji. No ale co do emocji jakie przezywalismy to filmik oddaje wszystko. Jak go ogladalam przed misja albo w trakcie, to jakoś nie wierzylam, ze tak to będzie, ale naprawdę tak było :-)

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz bym wolala zeby maz ta prace rzucil. Ale rozumiem ze jak on byl sam a nie w zadnym zwiazkuto pojechal, i wiem, ze w niektorych jednostkach nie maja wyboru, to przykre..

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka teraz na pewno bym nie puscila, bo wiem, jak to wyglada, jego raczej tez by nie przymuszali, bo juz raz był, a poza tym nawet kwestia finansowa nie jest warta tego stresu, tych łez, tego rozstania. Jest to okropne przeżycie, długo po misji nie mogłam dojść do siebie i jakakolwiek zla informacja o Afganistanie wywoływała u mnie łzy. Nikomu nie życzę tego przeżyć, ale powrót był cudowny i takich chwil życzę każdemu :-).

nenka2, Kasia82, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png

Wysłany: 5 maja 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie chwile sa niesamowite, a nie nam oceniac kto powinien tam byc .
    Znam jedna pare ktora sie poznala jak mezczyzna byl juz w wojsku i kobieta do niego dolaczyla , tak ... nie planuja dzieci , rodziny , chca zyc tylko misjami i oboje bardzo do tego powaznie podchodza i to ich decyzja , jedni maja takie powolanie a inni inne i nikt do naszego zycia nas nie zmusza sami podejmujemy decyzje :)

Moge tylko napisac Agu ze nie znam Twojego meza ale ogromny szacunek dla niego , jak nie spi to mozesz mu przekazac ! Az we mnie sa cale emocje bo to na prawde odwaga i oddanie pojechac na misje i służyc .

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Ja juz bym wolala zeby maz ta prace rzucil. Ale rozumiem ze jak on byl sam a nie w zadnym zwiazkuto pojechal, i wiem, ze w niektorych jednostkach nie maja wyboru, to przykre..

Kochana jest masę mezczyzn , mających zony, dzieci, którzy jada 4 czy 5 raz, a zony jeszcze się zgadzają i utwierdzaja w przekonaniu, żeby jechali zarabiać pieniądze. Sa tacy co wyjeżdżają i zostawiają zony, które moment znajdują sobie kochanków i wydają na prawo i lewo zarabiane przez mężów pieniądze. Przyjezdzaja po pol roku, a tu ani zony ani pieniędzy. To jest naprawdę temat rzeka, każdy ma zawsze jakiś powód do wyjazdu, ale nie ma co roztrzasac tego :-). Powroty sa super, takie, jaki będzie październik :-) :-) :-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ciesze, ze moj pan jest w Marynarce.. bo ich nie wysylaja, chyba, ze ktos sam chce.
    Ahh jakie to bylo fajne jak go poznalam i sie dowiedzialam po paru tygodniach, ze jest wojskowym, alee to bylo sexi :P

agu258, aanaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Kochana jest masę mezczyzn , mających zony, dzieci, którzy jada 4 czy 5 raz, a zony jeszcze się zgadzają i utwierdzaja w przekonaniu, żeby jechali zarabiać pieniądze. Sa tacy co wyjeżdżają i zostawiają zony, które moment znajdują sobie kochanków i wydają na prawo i lewo zarabiane przez mężów pieniądze. Przyjezdzaja po pol roku, a tu ani zony ani pieniędzy. To jest naprawdę temat rzeka, każdy ma zawsze jakiś powód do wyjazdu, ale nie ma co roztrzasac tego :-). Powroty sa super, takie, jaki będzie październik :-) :-) :-)

Tak wiem wiem, wieeele takich przypadkow slyszalam :) ja sie nie czepiam jakby co, po prostu rozmawiam bo wiem z3e wlasnie ty tez masz wojaka i fajnie pogadac :)

agu258 lubi tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia - spi :-P ja jak widziałam na PKP we wroclawiu żołnierza w piaskowym mundurze to chciałam do niego podejść i mu powiedzieć, ze mam do niego wielki szacunek, ale się poplakalam i nie podeszlam :-P takie emocje we mnie wzbudzał Afganistan, teraz juz mi troszkę przeszło, bo minęło 5 lat prawie od poczatku misji, wiec już nie płacze na widok piaskowego munduru :-P

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, padam ze zmęczenia. Dobrej nocki Wam życzę i czekam jutro na dobre wieści :**

agu258, Nynusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka - mieć wojaka kolo siebie to bardzo sexi zwłaszcza na poczatku jest to mega podniecajace :-D

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh taaak znam to.. niestety na mnie juz to nie dziala, a szkooooda :P

agu258 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra lece spac, :) pozdrow meza. Papapa

agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka - na mnie czasem dziala :-D Ale nie sa to momenty, kiedy o 5:30 mam zawiezc go do pracy :-P

Ok lece spać Kochane, trzymajcie się :-* trzymam kciuki za jutro, buziaki :-*

Muffinka1019, FreshMm lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png

Wysłany: 5 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba juz kazda sie kladzie ja tez zmykam , milej nocki :*

agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 765 766 767 768 769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ