Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia facet kuzynki mojego M zakupił 5 kartonów pampersów w hurtowni i właśnie za każdą paczkę wyszło 25zł a że im dużo zostało dwójek i trójek miałam okazje więc kupiłam i czekam teraz jeszcze na trójki bo to się mega opłaca
polkosia lubi tę wiadomość
-
U mnie tak leje ze swiata za oknem nie widac i pewnie bym dalej spala ale ten deszcz mnie obudzil , moze to i dobrze bo pozniej jakbym wstala to bym nie zdazyla nadrobic tyle sie dzieje
Co do usg ja teraz bede miala 5 , mam na kazdej wizycie i tez lekarz mi mowil ze to nie robi dla dzidzi zadnego zagrozenia , jestem szczesliwa ze je mam , ze na kazdej wizycie widze dzidzie i chwilke mozemy byc razem !
Własnie zrobilam sobie bulki z rzodkiewka i ogorasem ale jak przeczytalam o hod dogu to nie wiem czy bym go nie wolala zjescpolkosia lubi tę wiadomość
-
Malgorzata super , ze dzidzia zdrowa i w formie
Co do roznicy miedzy dziecmi to u mnie bedzie prawie 9 lat i mysle , ze to tez jakas zaleta . Zawsze bede mogla liczyc na pomoc .Tylko ona chcialaby sie bawic lalkami z dzidzia .
Od niedawna oswoila sie z mysla , ze to raczej braciszek kryje sie u mnie w brzuchy .
Co do wieku to mam 35 lat , a urodziny ma w Boze NarodzenieTaki prezent gwiazdkowy
Kasia82 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej wam!
Mój lekarz mówi,ze falami usg leczy sie miesniaki macicy i ze,w związku z tym maja one duży wpływ na tkanki,wiec jesli nie ma wskazań do częstego badania,to lepiej robic mniej usg:) ale co lekarz to opinia,jak zawsze
Ja tam mam miec tylko 3 przez cala ciąże i luz,jesli na polowkowym nie będzie widac plci,to pewnie pójdę jeszcze za jakiś czas,ale to zobaczymy,póki co to mysle o urlopie,dzidzia na pewno wypocznie razem z mamusia, a bardzo tego potrzebujemy:) a po urlopie polowkowe
Ale u mnie wszytki jest w porzo i na wizytach to nic sie nie dzieje,bo ja się dobrze czuje,wiec nie ma potrzeby robic usg,a jak czytam jakie niektóre z was maja dolegliwości i problemy, to nie dziwie sie,ze podgladcie dzidzie częściej, bo trzeba sprawdzić czy u niej wszystko ok:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:50
Kasia82, agu258 lubią tę wiadomość
-
Lojkalojka, ciesz się, że Twoja córa chce się jeszcze bawić lalkami. Ile ja bym za to dała.
Moja jakoś mało się lalkami bawiła, zawsze wolała prace manualne i od dawna zabawę w szkołę. Do tej pory robi różne cuda, szczególnie z gumek. A jaki mamy kłopot z prezentami w związku z tym, że nie bawi się zabawkami. Na ostatnie urodziny musieliśmy się nieźle nagimnastykować. Cieszę się, że i u nas będzie drugi maluszek, bo nasza córa, choć słodka, kochana i bardzo przytulaśna, to już coraz częściej zachowuje się jak nastolatka. Taka już kolej rzeczy, że dzieci rosną i się zmieniają, ale trochę to smutne... Dlatego przydadzą nam się drugie maluszki po latach, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 17:59
lojkalojka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Na razie wypiłam tą kawę, ale nic mi nie pomogło. Jeśli do jutra mi nie przejdzie to nafaszeruję się suszonymi śliwkami i kupię te czopki glicerynowe skoro są bezpieczne.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kasia moja to tymi lalkami to tez bawi sie tylko jak ma towazystwo kolekanki , albo kuzynki . Zdecydowanie tez woli prace manualne . Wystarczy , ze dasz jej karton ,a za godzine wychodzi w butach zrobionych z niego i do tego torebka
Kasia82, Magnosia, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Przyznam szerze że jak się zagląda dopiero jak z pracy wroci to ciężko wszystkie wątki ogarnąć. Ale najważniejesze że wszystko generalnie jest ok:) Ja niby dostęp do netu w pracy mama ale czasu już na pisanie niewiele, zwłaszcza ostatnio, ale staram się czytać i śledzić Wasze losy jednak nie sposób do wszystkich się odnieść, ale jestem z Wami i trzymam kciuki:)))
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witam się dziewczynki!
Nie wiem czy zdołam Was nadrobić,od paru dni trwa moja przeprowadzka,jutro ostatecznie będzie zakończona.. cały czas pakuję,odpakowuje,układam no i na forum nie starcza czasu..
Ale dziś miałam wizytę u gina i musiałam Wam zameldowac,że synek będzie juz na 100 %Dumny tatus tak się ucieszył,że zrzucił doniczkę ze storczykiem z biurka pana doktora! Kupa śmiechu! stwierdziliśmy,że to na szczęście
Tak więc z naszym Bubusiem wszystko w porządku,udało sie Go zmierzyć,ma 13 cm i waży 250 gram
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno,gratuluję udanych wizyt,synków i córeczek
agu258, szczesliwa_mamusia21, paula1, ola.321, ola.321, Magnosia, linka220, nat_alia, Blondik, Nynusia, onka, Lucy7, Natka88, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Kochane, nie wiem po co taka afera o ilość USG w ciazy
. Sama osobiście slyszalam, ze jeśli nie ma potrzeby to lepiej nie robić, może nie ma na to badan, ze wpływa destrukcyjnie na dzidziulka, ale na pewno poza podgladaniem dzidziusia nie ma żadnych plusów. Uważam, ze jeśli ktoś robi 3 razy USG w ciąży to nie jest ignorantka, wręcz przeciwnie, jeśli nie ma potrzeby to po co? Żeby zobaczyć show w wykonaniu naszego największego Skarba?
poza tym wiele kobiet nie ma pieniędzy na to, żeby robić USG prywatnie, a w przychodni zrobią 3 razy jeśli nie dzieje się nic niepokojącego. I wcale nie świadczy to o ignorancji matki, ale o braku środków na wykonanie USG na życzenie
sama osobiście miałam robione wiele razy, ale z perspektywy czasu zastanawiam się po co? Skoro jest wszystko ok, to nie ma potrzeby, a u mnie jest ok.
Co do wieku to ja mam 23 skonczone w styczniu (dzien babci) i uff nie jestem najmłodsza
Kupilam dziś truskawki i zaraz będę jeść ze śmietanka. Mmm
Dzisiaj miałam zalatany dzień, dopiero wrocilam do domu, jestem padnieta.
Dziewczynki, ciesze sie ze wizyty zakonczone pozytywnym rezultatem
Kasia82 widzę ze jesteś mega spokojna kobietka i podziwiam, ze stosujesz metode , ze milczenie jest zlotemja jestem zbyt wyszczekana
I bez żadnych fochow, bo opierdziele, jak szeregowca
Buziaczki :-*szczesliwa_mamusia21, ss, Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Osobiście uważam, że jeśli kogoś nie stać zapłacić 80 zł za USG, to na dziecko tym bardziej go nie stać, ale zauważyłam, że tutaj lepiej swojego zdania nie mieć, bo zaraz lincz.
szczesliwa_mamusia21, Blondik, nenka2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agu Ty po mężu taki szaregowiec
Mniami truskawki dzis stalam w sklepie chcialam kupic a nie mialam ochoty no i prosze
Lexie rozsmieszyl mnie ten storczyk , ale musial sie cieszyc !
A mnie swedzi brzuch !!! drapie sie i drapieagu258 lubi tę wiadomość
-
Polkosia niektórzy wolą za to kupić coś dla dziecka niż płacić żeby podglądać. Ja też miałam już dużo usg bo dodatkowo w poradni diabetologicznej mi robią i co 4 tygodnie u mojej gin na wizycie do tego prenatalne u innego lekarza
ss, szczesliwa_mamusia21, agu258, Ursa, FreshMm lubią tę wiadomość