Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola dzięki
Mam nadzieje, że znajdę coś co będzie na mnie pasować bo mój brzusio już się uwidocznił
a tak przy okazji wrzucam fotę brzusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eac8b15f1bb.jpg
I jak zwykle odwrócone !
onka, nat_alia, agu258, Lexie, linka220, ola.321, Muffinka1019, miska2503, Lucy7, FreshMm, agaton, aanaa, lili_madlen, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynusia śliczny brzunio
ONka słodziak z tego Twojego synkaI nie ma chyba nic bardziej rozczulającego niż stópka dziecięca
Aguś przepiękna sukienkaMoja koleżanka miała coś podobnego tylko szarfa była bordowa i były też bordowe zdobienia z tyłu przy sznurowaniach i na trenie
Bajecznie to wyglądało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:54
agu258, Nynusia, onka lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Przepraszam, że się nie odzywam, ale serio nie mam kiedy... Nawet nie mam czasu tutaj zajrzeć o czytaniu już nie wspomnę....
w pracy sajgon nad sajgony... kumulacja pełną parą.. ale jak to u nas się mawia nasze żniwa teraz trwająbyle do połowy czerwca
Jutro mam wizytę u ginka więc wieczorem zdam sprawozdanie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i przesyłąm buziaki dla maluszków.ola.321, Nynusia, onka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Ursa wrote:Nynusia śliczny brzunio
ONka słodziak z tego Twojego synkaI nie ma chyba nic bardziej rozczulającego niż stópka dziecięca
Aguś przepiękna sukienkaMoja koleżanka miała coś podobnego tylko szarfa była bordowa i były też bordowe zdobienia z tyłu przy sznurowaniach i na trenie
Bajecznie to wyglądało.
a sukienka od razu mi się spodobała jak weszłam do salonu bo jako jjedyna miała srebrne groszki i też miałam wątpliwości przed ślubem co do kiecki ale stwierdziłam że pierwsza myśl najlepsza i została ta więc nynusia dobrze przemysł zanim kupisz inną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:03
Ursa, agu258, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ursa,slicznie,wyglądałaś jak księżniczka!
Nynusia,to w czym pójdziesz do ślubu jest Twoim wyborem,czy to bedzie długa suknia,krótka,biała czy czarna zależy tylko od Twojego widzimisię!
Jak to ktoś mi powiedział suknia ślubna to nie suknia kościelna tylko do ślubu!
Jedna z moich koleżanek szła do cywilnego w sukni z gorsetem,długiej,na kole.. inna w długiej czarnej..
Także nie stresuj się,ciesz się TYM dniem !Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem fanka różu
na ślubie będą dodatki w pudrowym różu, ale chciałam mocny roz, cos pod fuksje nawet, ale wyszło jak wyszło. A wszystko przez buty, zakochalam się w nich i stwierdziłam, ze ten pudrowy roz będzie na moim ślubie lekkim akcentem
Z suknia tez miałam przeboje, w jednej pięknie wygladalam, ale koleżanka miała identyczna, druga mi się podobała, ale była za droga, a trzecia wybralam, a później wyszło, ze praktycznie identyczna co chciałam - ta druga, uszyja mi o polowe taniej. Wiec wyszło ze mam ta co chciałam
Nynusia, paula1, miska2503 lubią tę wiadomość
-
agu258 wrote:Ja tez jestem fanka różu
na ślubie będą dodatki w pudrowym różu, ale chciałam mocny roz, cos pod fuksje nawet, ale wyszło jak wyszło. A wszystko przez buty, zakochalam się w nich i stwierdziłam, ze ten pudrowy roz będzie na moim ślubie lekkim akcentem
Z suknia tez miałam przeboje, w jednej pięknie wygladalam, ale koleżanka miała identyczna, druga mi się podobała, ale była za droga, a trzecia wybralam, a później wyszło, ze praktycznie identyczna co chciałam - ta druga, uszyja mi o polowe taniej. Wiec wyszło ze mam ta co chciałam
więc pasek też mi przerobiono na ten kolor i sale ustroilam mieszając pudrowy róż ze wscieklym i wszystko wyszło tak jak chciałam
agu258 lubi tę wiadomość