X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    Zazdroszczę wam tego ślubu ten dzień tak szybko minął ze chciałabym jeszcze raz :-)

A ja się cieszę, że to za mną. Nienawidzę ściągać na siebie za dużo uwagi. Mnie peszyło nawet jak mi inne dzieci w klasie 100 lat na urodziny śpiewały. Cały dzień na świeczniku był dla mnie straszny.

też lecę spac. Dzisiejszy dzień mnie wymęczył totalnie :) Dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:21

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    a jak skopiujesz te linki które podałam w drugiej kolejności to Ci się nie otwiera? mi się otwierają.

no oczywiście że się otwierają :):)
    a ja skopiowałam całe 2 linijki z tekstem w środku i się dziwię :)

śliczne zdjęcia :)

onka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rónież uciekam spac - miałam dzis pracowity dzień, niby na poczatku ciężki ale trzeba było się ruszyć i troche projetu machnąć :)

Dobranoc

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko nie jestem w stanie Was nadrobic :) Ale widzialam , ze wizyty pozytywne - gratuluje! Ukazal sie kolejny chlopiec :)
    Wasze zdjecia slubne cudne !!!

Co do sexu to ja od stycznia wielkie zero!!! W pierwszym trymestrze byl zakaz , a teraz maz sie boi . I mimo , ze w pierwszej ciazy prykal jak ogier ;) to teraz ma pietra . No nic poczekam jeszcze moze mu sie zmieni .

Ja pierwszy porod wspominam cudownie :) Dowalili mi taka dawke znieczulenia , ze nawet nie wiedzialam kiedy ma skurcze . Troche szkoda , ale i tak urodzilam szybko i bez komplikacji .
    Ja jestem dzisiaj umeczona . Przyleciala moja bratanica 5 lat . To z wygladu aniol , ale charakter diabla .Nie idzie jej upilnowac . Wszedzie jej pelno i bariera jezykowa nie stanowi dla niej problemu . I na koniec dnia pojawilo sie brunatne plamienie :( Dobrze , ze jutro wizyta !
    Dobranoc babeczki !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 22:30

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus cudownie wyglądałas ja takze uwielbiam róż ;)
    Co do wyboru to kupiłam sukienke taka lekka zwiewna wybór był za szybki i dlatego mam ten dylemat zobaczymy jak to się sskończy.
    Moje dodatki będą szafirowe;)

Dzięki dziewczyny mnie też się podoba mój brzusio i z dumą go prezentuje chodząc hihi <3

Lecę spać dobrej nocy mamusie;*

Aguś26, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Poklosia, a gdzie w warszawie jest marks&spenser z działem dziecięcym? Nigdzie nie widziałam.

Blue City na górze obok bielizny i Marszałkowska dopiero na 2 piętrze chyba. W Złotych, Arkadii i na Targówku nie ma :( A największe wyprzedaże są w Blue City właśnie. Teraz pewnie dopiero za miesiąc czy dwa, ale dam Ci cynk, jeśli chcesz :) Wtedy ceny spadają nawet do 5 zł za body czy 15 za kurtki i komplety, więc totalny szał :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno dzidzia. Ja na dobre odczuwam ruchy od wczoraj i wydaje mi się, że kolejny maluch w brzuszku da mi popalić. :)
    Aguś26 wrote:
    A i dziś poczułam dwa mocne kopniaki to musiała być dzidzia :-)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Ja tez już czuję wyraźniej maluszka :)

Zaczynam się szykować na badania tej glukozy na czczo i po godz. Najgorsze, że mi się chce jeść a do 10 nie będę mogła.
    Boję się tylko, że znowu nie będzie mi mogła żył znaleźć i kilka razy będzie musiała się wkuwać ( ostatnio 5 razy mnie kłuła, bo krew nie chciała lecieć).

Ślicznie Agus wyglądałaś :)

Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące.

( do wizyty...8 dni :) )

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień DOBRYYY :)
    Gratuluję udanych wizyt! Onka, synuś ma świetne te usta :D
    U nas jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, to mniej więcej wychodzi raz na tydzień :) Wczoraj dotknęłam plecy męża gorącymi cyckami i już zadziałało :D
    Tak czytam o tym, że niektóre z Was już czują ruchy malucha.. czekam na to z niecierpliwością!!

W ciąży kicham na potęgę!! przy czym nie jestem przeziębiona ani nie mam alergii. Też tak macie?

Kasia82, Nynusia, onka, lili_madlen lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz siedzę w poczekalni u lekarza i jestem po rozmowie z położną. Wyniki mam w miare ok, chociaż troche krew można by poprawić. Wiec mam zalecenie jeść wołowinkę :) mniaaaaaam :) tak to ja się mogę leczyć :D

Blondik, Ursa, ola.321, Magnosia, onka lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane :) Ja wpadam sie tylko przywitac i wychodze u mnie tak pochnmurno wr... ! Chyba nigdy sie nie doczekam tego sloneczka :(

Trzymam kciukasy za wizytujace :*
    aanaa- mniam ! Juz wiem co kupie na obiad dzis hehe :)

Do zobaczenia pozniej :*

aanaa lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się w piatym miesiącu, od kilku dni chyba czuję delikatne ruchy, takie łaskotki i przelewanie :) mam nadzieję, że to już to :)

aanaa, Nynusia, ola.321, Kasia82, soraya, Magnosia, onka, szczesliwa_mamusia21, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie, wszystko cacy :) malucha chwilkę widziałam bo lekarz uznal ze wytrzymam do usg polowkowego, które mam w przyszłym tyg a tam to sie napatrzę :) trzymam kciuki za resztę wizytujacych :)

paula1, Blondik, Lucy7, Natka88, Nynusia, Lexie, ola.321, miska2503, Magnosia, onka, szczesliwa_mamusia21, linka220, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa fajnie ze wszystko ok :-)
    Ja też już po wypiciu glukozy i pierwszym pobraniu krwi, nawet nie było tak źle. I jak byście robiły to cytryna rzeczywiście pomaga. Smakuje jak woda z cukrem i cytryną. Teraz dwie godziny siedzenia i czekania na kolejne pobranie krwi.

FreshMm lubi tę wiadomość

• Ursa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Aanaa super wieści :) Wołowinę też uwielbiam i chetnie dotrzymam Ci towarzystwa przy kurowaniu :D

Trzymam kciuki za resztę wizytujących dziś dziewczyn :) Ja od wieczora zaczynam szykowanie moich pań na wystawę szpiców i psów pierwotnych, która odbędzie się w niedzielę w Minikowie koło Nakła. Dziewczyny z okolic serdecznie zapraszam. Wystawa psów jest jako element wielkich targów ogrodniczych więc można będzie poogladac ładne pieski i roślinki.

Dzisiaj na celowniku Cesarzowa Achaja :P Ma tyle futra, że zejdzie mi ze 4 godziny na szykowanie jej.
    Jutro po południu połówkowe a wieczorkiem będę szykowała Yennę. w sobotę jedziemy do znajomych koło Nakła i tam jeszcze ich psa pomogę zrobić :) Więc psi weekend mnie czeka. I to będzie chyba ostatnia wystawa na której będe jako handler na bardzo, bardzo długo. Ech smutno mi z tego tytułu ale nie wyobrażam sobie latac z wielkim brzuchem po ringu.

aanaa, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa super, ze moglas choc przez chwile zobaczyc bebe :) A tydzien szybko minie do polowkowego .
    Ja mam wizyte po 15 wiec jeszcze troche musze sobie poczekac . Mam nadzieje, ze zrobi mi Usg ze wzgledu na te wczorajsze brunatne pamieia .

haen lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa, ale jakbyś biegała z brzuchem to bym Wam nikt pierwszego miejsca nie mógł odmówić :) no bo jak, babie w ciąży? ;)

iv09hdge6yql001e.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Witam się z rana :)
    Ja tez już czuję wyraźniej maluszka :)

Zaczynam się szykować na badania tej glukozy na czczo i po godz. Najgorsze, że mi się chce jeść a do 10 nie będę mogła.
    Boję się tylko, że znowu nie będzie mi mogła żył znaleźć i kilka razy będzie musiała się wkuwać ( ostatnio 5 razy mnie kłuła, bo krew nie chciała lecieć).

Paula, mi przy pobieraniu krwi raz kobieta powiedziała, że mogę wypić szklankę wody przed pobraniem, bo na wynik to nie wpłynie, a im będzie łatwiej znaleźć żyłę.

Edit. doczytałam, ze Ty już po pierwszym pobraniu :) No, ale może porada komuś innemu sie przyda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:00

paula1, Bąbelek, Magnosia lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• paula1 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Paula, mi przy pobieraniu krwi raz kobieta powiedziała, że mogę wypić szklankę wody przed pobraniem, bo na wynik to nie wpłynie, a im będzie łatwiej znaleźć żyłę.
    Mi tez tak powiedziała, wypiłam, ale za wiele nie dało :-)

Przy okazji badania weszlam na wagę i mam 68 kg, czyli +4 od początku ciąży

• Ursa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa może to i racją :P Sędziowie faktycznie czestą patrzą na tą stronę smyczy ringowej :P Ale myślę, że znajomi sprawią, że może nie zauważyc nawet brzucha w 9 miesiącu :P

7v8rdqk33hu2gxwc.png
‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ