Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexie właśnie przechodzę dylemat
Olśniło mnie, że wszytko jest super extra a nie do końca sukienka mi odpowiada i zastanawiam się nad szybką zmianą ale w sukni ślubnej na cywilny ??ehh
Dziś byłam na sali wszystko dograć nawet kolczyki i bransoletkę mam pod kolor kwiatów a ta sukienka mi żyć nie daje!!!! -
Nynusia ja miałam suknię ślubną na cywilnym
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/222423_152978394770141_5677039_n.jpg?oh=535a6546479c70d0cef4eeafc6346b89&oe=55D192B9
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, agu258, miska2503, Magnosia, Natka88, Lucy7, aanaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej, Dziewczyny, dopiero jestem po USG. Ponad dwie godziny obsuwy! Na szczeście synek w porządku, tylko łożysko mam niejednorodne (do obserwacji) , na przedniej ścianie i w pozycji "placenta grade" mam wpisane 1, czyli chyba jest dość wysoko, choć nie idealnie
postaram się wrzucić zdjęcia
paula1, szczesliwa_mamusia21, ola.321, nat_alia, Lexie, Kasia82, miska2503, FreshMm, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Widziałam, że pisałyście o ubrankach. Świetne jakościowo są w Marks&Spencer
Na wyprzedażach się bardzo obłowiłam, wszystko było -80, czasem nawet -90% taniej
Ja siebie i męża tam ubieram i jestem nimi zachwycona. Od dwóch lat żaden inny sklep ciuchowy mógłby dla mnie nie istnieć. Na drugim miejscu jest dla mnie KappAhl, nie mają niestety najtaniej, ale za to piękne rzeczy
No i mam też mnóstwo ubranek dla małej z Endo, także są dobrej jakości, bo często je kupuję córce przyjaciółki i bardzo chwali
C&A nie bardzo polecam, kupiłam kilka rzeczy przez neta, ale jakieś liche, cienizna, mam wrażenie, że po 1-2 praniach zostaną ścierkami... W Pepco kupiłam tylko kilka kaftaników na początek, bo nigdzie nie mogłam znaleźć takich bez guzików, 100% bawełnianych, a tam akurat były, ale większość rzeczy ma sztuczne dodatki i wydaje mi się, że mogą być kiepskie. Raz też pokusiłam się na 5-10-15 przez neta i tu też mam mieszane uczucia. Niektóre rzeczy super, a inne do d...py
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mam pytanko do tych dziewczyn co odstawiły już duphaston...czy Was też przestały boleć piersi?
Odstawiłam go 5 dni temu i od wczoraj nie bolą mnie piersi, może trochę w nocy, ale nie tak jak wcześniej. Wczoraj rano tak się wystraszyłam, że o 6 wzięłam detektor i sprawdzałam czy z dzidzią wszystko ok.
I wizytę, usg połówkowe też mam 15.05.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:14
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzięki Dziewczyny
Nynusia jeśli jest Ci to potrzebne to chocby dzień przed ślubem lec po tą suknię
ONka super wieści! Mam nadzieję, że to łożysko to nic złego.szczesliwa_mamusia21, onka, Nynusia, nenka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Wiem, że temat poruszany był tu wielokrotnie ale nie specjalnie przywiązywałam do niego uwagę gdyż do tej pory nic mi nie było... a teraz mąż się pochorował i musiał mnie zarazić bo czuję się coraz gorzejszczególnie odczuwam gardło... stąd moje pytanie, czym się leczycie? Od powrotu z pracy faszeruję się wodą z cytryną, miodem, zjadłam też czosnek i płukałam gardło wodą z solą... co jeszcze mogę zrobić?
Ahaaa i orientujecie się może czy w Smyku można kupić karty podarunkowe?Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo wrzucam zdjecia Synusia
Buzia z ustami po Tacie:
<a href=http://zapodaj.net/9b54261163a81.jpg.html>zdj1.jpg</a>
jakby nie działało: http://zapodaj.net/9b54261163a81.jpg.html
I stópki:
<a href=http://zapodaj.net/1b577fb2f8854.jpg.html>zdj2.jpg</a>
jakby nie działało: http://zapodaj.net/1b577fb2f8854.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:26
Magnosia, estrella, ss, ola.321, Lexie, miska2503, FreshMm, lili_madlen, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Estrella gdzieś to wyczytałam, że Smyk zaprzestaje sprzedaży kart podarunkowych ale sprawdź na stronie Smyka od kiedy.
Dziewczyny macie racje jutro zaczynam polowanie
Pochwalę się łowami jak zdobędęMagnosia, estrella, ola.321, agu258 lubią tę wiadomość
-
miśka ! Pozytywnie
Super ;*
Kochane super sie z wami siedzi i jest razniej , ale uciekam spac bo ten helikopter nadal nie mija ! Zasne i moze rano obudze sie bez dolegliwosci, oby ! Bo mam tyle planow na jutro ah !
Dobranoc kochane dla was i dla waszych dzidziulkow :*Nynusia, ola.321, paula1, miska2503 lubią tę wiadomość
-
onka - to się naczekałaś
wrzucaj zdjęcia
estella - skopiowałam poniżej mój wpis z tym jak się można leczyć
"Na przeziębienie dla chorowitek polecam:
-mleko z czosnkiem masłem i miodem, syrop prenalen i tabletki do ssania prenalen. Picie wody z miodem i cytryną. Po tej kuracji gardło przeszło mi po 2-3 dniach, aaa i płukanie gardła (ja płukałam zwykłą wodą). Mi to wystarczyło ale byłam też na wizycie u lekarza rodzinnego i pozwoliła jeszcze
-tantum verde, płukanie gardła szałwią 3-5xdziennie, syrop sir Prospan 3x6ml pić do godziny 16, na gorączkę paracetamol 500mg a na zatoki i katar dodatkowo Fix sin do płukania nosa."
Ursa - śliczne zdjęcie i ślicznie wyglądałaś
paula1 - ja brałam dupka 3x1, ok 1,5 miesiąca temu zaczęłam brać 2x1 i jakoś 2 tyg temu odstawiłam na 1x1. Piersi czasem jeszcze mnie bolą, dużo mniej niż na początku ciąży ale je czuję (czasem bardziej a czasem mniej).
Nynusia - nie martw się niczym, masz jeszcze trochę czasu, na ten moment masz co ubrać a może uda Ci się coś znaleźć
.
estrella, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny