Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Ja dziś zaczynam poszukiwania sukienki
Aanaa super że wszystko w porządku !
Ursa chętnie bym się wybrała ale mam za dalekoliczę w takim razie na zdjęcie
Miłego dnia
Aaaa no i życzcie mi powodzenia w poszukiwaniach sukienkiUrsa, aanaa, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Ach nie opowiedziałam Wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło.
Jak odprowadzałam babcię na autobus to zaczepił nas jakiś facet (na oko dobrze po trzydziestce), myślałam na początku, że to może jakiś jej znajomy czy sąsiad. Zapytał czy jestem jej córką. Babcia wyjaśniła, że jestem wnuczką. Wyobraźcie sobie, że gośc zaczał mnie podrywac!! :o Skomplementował oczy, wygadywał jakieś głupstwa o urodzie. Nie wiem czy to jest jakiś rodzaj podrywu? "Na babcię"?
No i kurcze jestem w 5 miesiącu ciąży... albo gośc jakiś zboczeniec i leci na ciężarne, albo był tak zaabsorbowany tym co nad brzuchem, że go nie zauważył... albo co gorszaTo z czego jestem dumna od kilku dni (zaokrąglenie brzuszka) wcale nie wygląda na ciąże.
Nynusia, nat_alia, onka lubią tę wiadomość
-
wywalczyłam moją żółtą sukieneczkę, kupiłam L bedzie jako tunika do leginsów najwyżej...
w Lidlu oczywiście dziki tłum, głownie emerytek walczących o stroje kąpielowehehe
Lexie, agania, Kasia82, Bąbelek, Nynusia, Magnosia, soraya, onka lubią tę wiadomość
-
Doczekasz się, Bąbelku.
Ja na dobre czuję dopiero od dwóch dni, jeszcze w miarę delikatne i nieśmiałe, ale to już na pewno to, a w pierwszej ciąży w 18 tygodniu poczułam. Już bliżej niż dalej.
Bąbelek wrote:Dzień DOBRYYY
Gratuluję udanych wizyt! Onka, synuś ma świetne te usta
U nas jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, to mniej więcej wychodzi raz na tydzieńWczoraj dotknęłam plecy męża gorącymi cyckami i już zadziałało
Tak czytam o tym, że niektóre z Was już czują ruchy malucha.. czekam na to z niecierpliwością!!
W ciąży kicham na potęgę!! przy czym nie jestem przeziębiona ani nie mam alergii. Też tak macie?Bąbelek lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny...
powodzenia dzisiaj...
u mnie dzisiaj głośno... caly czas helikopter okrąża moją dzielnicę ... dzis pogrzeb tego kibola...od weekendu w moim mieście głośno... i jakie zniszczenia
aż strach wyjść z domu...
-
Hej dziewczyny,
życzę Wam miłego i spokojnego dnia. Ja zaraz zmykam na zakupy, a potem biorę się za obiad.
Natalia - świat stanął na głowie, podobnie było w Legionowie. Zawsze oczywiście winna policja, a kibole i narkomani urastają do rangi bohaterów... To jednak delikatny temat i rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie.
Za wizytujące trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:46
nenka2 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Blondik wrote:wywalczyłam moją żółtą sukieneczkę, kupiłam L bedzie jako tunika do leginsów najwyżej...
w Lidlu oczywiście dziki tłum, głownie emerytek walczących o stroje kąpielowehehe
Blondik, ale dziś nie poniedziałek. Dziś też tam taki szał?Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Blondik wrote:wywalczyłam moją żółtą sukieneczkę, kupiłam L bedzie jako tunika do leginsów najwyżej...
Przypomniałaś mi o promocji w lidlu poleciałam od razu złapałam L w paseczki, żółta bardzo przezroczysta jak na sukienkę. -
nick nieaktualny
-
Aanaa super ze wszystko dobrze i za tydzien znow ppatrzysz na dzidziula
natalia taki wstyd ale o co chodzi ? Nie bardzo ogladam polskie wiadomosci i nawet nie wiem co sie dzieje , tzn czasami patrze ale w necie nic nie widzialam o tym kibolu .
Nenka2 ja tez dzis PIERWSZY RAZ odczulam bol sutkow , ale sie nawet ucieszylam bo mi od poczatku ciazy nic nie jest i kazdy objaw jest na wage zlota u mnie , hm a co do coreczki to nie mam pojecia ale moze wypocila wszystko przez noc i jakos ''przeszlo '', takze dobrze ze juz nie ma niz by sie miala jeszcze meczyc dzis , a dzieci to tak mi szkoda jak sa chorutkie ze ojoj!
nenka2, aanaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo masakra z takimi dzieciaczkami eh co to byla za noc..
a z tym kibolem to wbiegli na murawe i policjanci strzelali do nich z gumowych kol.. kibol dostal w szyje i zmarl. I teraz wielkie mi halo ze policjant ma isc siedziex, a po co wlazili na ta murawe? Jeszcze wielka litosc probuja wymusisc ze on sam syna wychowywal, a dziecko okolo 6 letnie z lysa glowa no blagaaaam. Dla mnie to jakas masakra, ale sa rozne zdaniaszczesliwa_mamusia21, Magnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
szczesliwa mamusia wstyd to jest to co się stało... dla mnie to jakaś paranoja jak 27 letni samotny ojciec 6 letniego syna pierwszy wybiega na murawę boiska i wygraża innym kibicom... nie dziwie się że doszło do czegoś takiego... oczywiście to moje zdanie...
w mieście panuje chaos.. burdy... troche się już uspokoiło bo zamknęli arę kiboli ale zobaczymy co będzie dzisiaj...
tutaj masz informacje z dzisiaj:
http://www.se.pl/wiadomosci/polska/pogrzeb-27-letniego-kibica-knurow-przygotowuje-sie-na-pogrzeb-sie-do-nabozenstwa-zalobnego-na-zywo_599551.htmlnenka2, szczesliwa_mamusia21, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za info ! Chyba mam takie samo zdanie jak wy ... i teraz taka spokojna rodzina chcialaby pojsc sobie ogladnac mecz , ojciec chcialby zabrac syna a tu takie rzeczy czemu nie mozna przyjsc normalnie usiasc pokibicowac tylko zawsze jakas burda... o matko ! Ja bym sie chyba bardziej skupiala na takim meczu czy pała od kibola nie dostane niz na tym co sie dzieje na murawie , ale to przykre
Macie racje z tym facetem , samotny ojciec i taki przyklad ? Masakra... !nenka2, aanaa, Lucy7 lubią tę wiadomość