X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa koniecznie poprosimy o zdjecia po wystawie :) I trzymam kciuki za pierwsze miejsce !

Ursa lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

Ja dziś zaczynam poszukiwania sukienki :D

Aanaa super że wszystko w porządku !

Ursa chętnie bym się wybrała ale mam za daleko :( liczę w takim razie na zdjęcie :P

Miłego dnia :)

Aaaa no i życzcie mi powodzenia w poszukiwaniach sukienki :P

Ursa, aanaa, FreshMm lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poklosia, tak jak będą wyprzedaże daj znać, lubię angielska jakość styl dla dzieci. Pewnie i tak dużo rzeczy zamówię z next.

polkosia lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach nie opowiedziałam Wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło.

Jak odprowadzałam babcię na autobus to zaczepił nas jakiś facet (na oko dobrze po trzydziestce), myślałam na początku, że to może jakiś jej znajomy czy sąsiad. Zapytał czy jestem jej córką. Babcia wyjaśniła, że jestem wnuczką. Wyobraźcie sobie, że gośc zaczał mnie podrywac!! :o Skomplementował oczy, wygadywał jakieś głupstwa o urodzie. Nie wiem czy to jest jakiś rodzaj podrywu? "Na babcię"?

No i kurcze jestem w 5 miesiącu ciąży... albo gośc jakiś zboczeniec i leci na ciężarne, albo był tak zaabsorbowany tym co nad brzuchem, że go nie zauważył... albo co gorsza :P To z czego jestem dumna od kilku dni (zaokrąglenie brzuszka) wcale nie wygląda na ciąże.

Nynusia, nat_alia, onka lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wywalczyłam moją żółtą sukieneczkę, kupiłam L bedzie jako tunika do leginsów najwyżej...
    w Lidlu oczywiście dziki tłum, głownie emerytek walczących o stroje kąpielowe :) hehe

Lexie, agania, Kasia82, Bąbelek, Nynusia, Magnosia, soraya, onka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcia na pewno przywiozę :)

Nynusia powodzenia w wyborze wymarzonej sukni <3

Nynusia lubi tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekasz się, Bąbelku. ;) Ja na dobre czuję dopiero od dwóch dni, jeszcze w miarę delikatne i nieśmiałe, ale to już na pewno to, a w pierwszej ciąży w 18 tygodniu poczułam. Już bliżej niż dalej. ;)
    Bąbelek wrote:
    Dzień DOBRYYY :)
    Gratuluję udanych wizyt! Onka, synuś ma świetne te usta :D
    U nas jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, to mniej więcej wychodzi raz na tydzień :) Wczoraj dotknęłam plecy męża gorącymi cyckami i już zadziałało :D
    Tak czytam o tym, że niektóre z Was już czują ruchy malucha.. czekam na to z niecierpliwością!!

W ciąży kicham na potęgę!! przy czym nie jestem przeziębiona ani nie mam alergii. Też tak macie?

Bąbelek lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

witam się z rana i pierwsze co to życzę powodzenia na wizytach :)
    będę pewnie po południu więc życzę miłego dnia :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny...
    powodzenia dzisiaj...

u mnie dzisiaj głośno... caly czas helikopter okrąża moją dzielnicę ... dzis pogrzeb tego kibola... :/ od weekendu w moim mieście głośno... i jakie zniszczenia :/ aż strach wyjść z domu...

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    życzę Wam miłego i spokojnego dnia. Ja zaraz zmykam na zakupy, a potem biorę się za obiad.
    Natalia - świat stanął na głowie, podobnie było w Legionowie. Zawsze oczywiście winna policja, a kibole i narkomani urastają do rangi bohaterów... To jednak delikatny temat i rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie.

Za wizytujące trzymam kciuki! :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:46

nenka2 lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    wywalczyłam moją żółtą sukieneczkę, kupiłam L bedzie jako tunika do leginsów najwyżej...
    w Lidlu oczywiście dziki tłum, głownie emerytek walczących o stroje kąpielowe :) hehe

Blondik, ale dziś nie poniedziałek. Dziś też tam taki szał? ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w czwartki też "rzucają rzeczy z gazetki". sukieneczka jets naprawdę super, za 24,99! było ich dużo, wszyscy polowali na stroje kąpielowe :)

Magnosia lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Przypomniałaś mi o promocji w lidlu poleciałam od razu złapałam L w paseczki, żółta bardzo przezroczysta jak na sukienkę. :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dzis bola sutki masakrycznie, corka miala goraxzke wczoraj i dzis cala noc a od rana chodzi jak gdyby niegdy nic i zastanawiam sie o co chodzi...

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa super ze wszystko dobrze i za tydzien znow ppatrzysz na dzidziula :)

natalia taki wstyd ale o co chodzi ? Nie bardzo ogladam polskie wiadomosci i nawet nie wiem co sie dzieje , tzn czasami patrze ale w necie nic nie widzialam o tym kibolu .

Nenka2 ja tez dzis PIERWSZY RAZ odczulam bol sutkow , ale sie nawet ucieszylam bo mi od poczatku ciazy nic nie jest i kazdy objaw jest na wage zlota u mnie , hm a co do coreczki to nie mam pojecia ale moze wypocila wszystko przez noc i jakos ''przeszlo '', takze dobrze ze juz nie ma niz by sie miala jeszcze meczyc dzis , a dzieci to tak mi szkoda jak sa chorutkie ze ojoj :( !

nenka2, aanaa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masakra z takimi dzieciaczkami eh co to byla za noc..

a z tym kibolem to wbiegli na murawe i policjanci strzelali do nich z gumowych kol.. kibol dostal w szyje i zmarl. I teraz wielkie mi halo ze policjant ma isc siedziex, a po co wlazili na ta murawe? Jeszcze wielka litosc probuja wymusisc ze on sam syna wychowywal, a dziecko okolo 6 letnie z lysa glowa no blagaaaam. Dla mnie to jakas masakra, ale sa rozne zdania

szczesliwa_mamusia21, Magnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość

• nat_alia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa mamusia wstyd to jest to co się stało... dla mnie to jakaś paranoja jak 27 letni samotny ojciec 6 letniego syna pierwszy wybiega na murawę boiska i wygraża innym kibicom... nie dziwie się że doszło do czegoś takiego... oczywiście to moje zdanie...

w mieście panuje chaos.. burdy... troche się już uspokoiło bo zamknęli arę kiboli ale zobaczymy co będzie dzisiaj...

tutaj masz informacje z dzisiaj:
    http://www.se.pl/wiadomosci/polska/pogrzeb-27-letniego-kibica-knurow-przygotowuje-sie-na-pogrzeb-sie-do-nabozenstwa-zalobnego-na-zywo_599551.html

nenka2, szczesliwa_mamusia21, Lucy7 lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Aguś26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie już obydwie kości pod wargami sromowymi bolą jak chodzę i podnoszę nogi mam nadzieję że tak musi być bo wizyta dopiero za tydzień

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bole miednicy sa normalne :) poszerza sie do porodu o troche..

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za info ! Chyba mam takie samo zdanie jak wy ... i teraz taka spokojna rodzina chcialaby pojsc sobie ogladnac mecz , ojciec chcialby zabrac syna a tu takie rzeczy czemu nie mozna przyjsc normalnie usiasc pokibicowac tylko zawsze jakas burda... o matko ! Ja bym sie chyba bardziej skupiala na takim meczu czy pała od kibola nie dostane niz na tym co sie dzieje na murawie , ale to przykre :(

Macie racje z tym facetem , samotny ojciec i taki przyklad ? Masakra... !

nenka2, aanaa, Lucy7 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 778 779 780 781 782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ