Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Onka myślę, że nie masz się czym martwić ale jeśli masz możliwość skonsultuj to z lekarzem.
Edit : dopiero doczytałam, że nie masz.. to może zadzwoń do innego gina?
(
Spróbuję tę moją ponapastować, a jak nie to może faktycznie innego. Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
Nynusia lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie zjadłam zupkę botwinkową mniam mniam
jak teściówka przekazała teściowi o mojej diecie wołowinowej to facet zaczął się ubierać i chciał od razu jechać po zapas mięsa
wspaniały człowiek
nat_alia, Magnosia, Nynusia, BATTINKA, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
a ja właśnie zjadlam dorsza zrobionego w foli z kasza jaglaną i młodą białą kapustką z koperkiem
pychotka
mężowi zrobi schabowego bo prosił ale na szczescie wroci pozniej wiec mam czas
Nynusia a dlaczego nie mozesz - szef jednak nie puścił?
onka wydaje mi się że jak lekarz nic nie powiedział to nie ma powodów do niepokoju chyba ze bardzo sie martwisz to skonsultuj to z innym lekarze ( telefonicznie mailowo )Magnosia lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie zjadłam bajaderkę
ONka a może różnice w pomiarach wynikają z tego, że były wykonane innymi aparatami? Mi się tak zdarzyło własnie po prenatalnych, że Kornelek na prenatalnych był prawie o 1cm większy niż na USG mojej gin dwa dni później
Myślę, że nie masz co się martwic. CHociaż pewnie łatwo mi mówic
Blondik widziałam tą żółta sukienkę w lidlu. PrześlicznaBlondik, Little Frog lubią tę wiadomość
-
dziewczyny znacie się na wynikach na posiew moczu? na moim wyniku jest tylko napisane: mieszana flora bakteryjna 10^3... to chyba wskazuje, że nic złego się nie dzieje, co? napisałam smsa do lekarza,ale pewnie oddzwoni dopiero wieczorem
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:ONka a może różnice w pomiarach wynikają z tego, że były wykonane innymi aparatami? Mi się tak zdarzyło własnie po prenatalnych, że Kornelek na prenatalnych był prawie o 1cm większy niż na USG mojej gin dwa dni później
Ursa, to całkiem możliwe, szczególnie że aparat u pani dr prowadzącej jest znacznie słabszy od tego, który był używany na połówkowym. No ale wiesz jak jest, wczoraj sobie jakoś wytłumaczyłam, że jest w porządku, a dzisiaj siedzę sama w domu i świruję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:dziewczyny znacie się na wynikach na posiew moczu? na moim wyniku jest tylko napisane: mieszana flora bakteryjna 10^3... to chyba wskazuje, że nic złego się nie dzieje, co? napisałam smsa do lekarza,ale pewnie oddzwoni dopiero wieczorem
Blondik badania raczej są w porządku bo gdybyś miała bakterie to do wyników byłby dołączony antybiogram czyli wykaz antybiotyków,które mogą je zwalczyćBlondik lubi tę wiadomość