Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Zauwazylam swojego lajka u Ursy. Czyli wyszło szydło z worka - podgladam, ale się nie ujawniam...
To może najwyższy czas się dopisać (o ile mnie przyjmiecie)
A tak w skrócie: mam 25 lat, termin wg @ na 23 października, wg USG dzien później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 15:59
nat_alia, onka, miska2503, Lexie, aanaa, Magnosia, nenka2, ola.321, paula1, agu258, soraya, Nynusia, lili_madlen, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
witaj little frog
Little Frog lubi tę wiadomość
-
onka - ja nic nie wiem na temat tych pomiarów bo dopiero wczoraj na połówkowych miałam pierwszy raz dokładne, ale myślę że Dziewczyny mają rację i wszystko jest ok
.
A ja złapałam jakąś infekcję, dziś pojechałam do gin i mam globulki na 6 dni. Najpierw przeziębienie a teraz to
.
Little Frog - witajLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Witam nowa mame
Ja juz po wizycie i jest wszystko dobrze . Test Pappa 1:10000 , wyszlo , cos z rozyczka , ale nie bardzo wiem o co chodzi . Mam powtarzac to badanie co miesiac . I dowiedzialam sie , ze w moim brzuszku mieszka Leonola.321, agu258, onka, miska2503, aanaa, soraya, Little Frog, nat_alia, Magnosia, Kasia82, Bąbelek, Aguś26, Lexie, Muffinka1019, Nynusia, paula1, Ursa, Lucy7 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja mam wrażenie, ze za parenascie lat dziewczyny będą miały niezły wybór
Na wątku, w którym się staralam tez znaczna przewaga chłopców
A ja tez umieram z ciekawości kto tam się u mnie rozgoscil, ale muszę się uzbroić w cierpliwość, bo to jeszcze 3 tygodnie do USG.
Ps dziękuje za mile przywitanieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:14
lojkalojka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ja za tydzien licze poznac płeć :* ojj gratuluje wszystkich wizyt :*
Witaj frog :* i jaroszka
Ja od marca na l4 i nawet mi z tym dobrzenie martwie sie, że musze biegać kilometry codziennie, denerwować się czy nie zrobiłam gafy w nr partii czy datach i nie musze przy tym uważać czy ktoś nożem nie dziabnie mnie albo skrzynką nie uderzy...ahhh wstawanie jednak po tatabletki o 5 jest milsze niż o 3w nocy do roboty
lojkalojka, Little Frog, BATTINKA, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W międzyczasie moze coś więcej o sobie napisze! 29 lat, pierwsza ciaza, staraliśmy sie 5 lat, w międzyczasie 2 poronienia, okazało sie ze mam trombofilie i dostawałem zastrzyki clexane - od razu udało sie zaciążyc!!! Zastrzyki nadal biorę+ duphaston. Wczoraj zaczęliśmy 16 tc
PauLLa rownież jestem na zwolnieniu od marca, ze względu na poprzednie straty i dzisiaj przeleżała, cały dzień w wyroku, bonami kłucia w podbrzuszu....czy to normalne? -
aanaa wrote:Ola, tylko w teorii. Wiele dziewczyn się zapisało a nigdy nie odezwało i pewnie tu tez nie zaglądają. Jak zrobimy listę płci wyjdzie na jaw ile nas naprawdę jest
Po części to chyba też o mnie mowaCo prawda zaglądam i poczytuję, ale na tym wątku jest taki ruch i tyle wpisów, że czasem nie nadążam
Natka88, też planuję zakup wózka tej firmyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:58
Nynusia lubi tę wiadomość