Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis poczulam dzidziolka, jestem prawie pewna. Od razu humor lepszy, choc brzuch mnie dzis mocniej bolal, jak na @ az sie przestraszylam.
Ja 18 lipca skoncze 29 lat a czuje sie bardzo mlodo i choc to moja trzecia ciaza, to przezywam jak pierwsza, moze przez duza roznice lat.Magnosia, aanaa, ewwiel lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Ola, tylko w teorii. Wiele dziewczyn się zapisało a nigdy nie odezwało i pewnie tu tez nie zaglądają. Jak zrobimy listę płci wyjdzie na jaw ile nas naprawdę jest
no pewnie masz racjęale i tak lista jest imponująca
aanaa lubi tę wiadomość
-
Hej!
NAskrobałyścieJa właśnie objadłam się truskawkami, a maleństwu chyba smakuje, zaczęło fikać. Co prawda, czuję lekkie ruchy, ale są
Mam nadzieję, że doczekam się prawdziwego kopniaka!
Little Frog fajnie, że do nas dołączyłaś!
Lojkalojka gratuluję Leosia!
Ja jeszcze tydzień i też mam nadzieję, będę wiedziała kto tam się tak wierci
A mój brzuch? Już przestał być płaski, wywaliło mi go! Poślę zdjęcie w przyszłym tygodniu, bo nie dam rady wcześniej.
Też jestem za uzupełnieniem płci, zobaczymy ile córeczek a ile synków!
Idę się ruszyć troszkę, bo korzenie zapuszczę. W pracy siedzę, teraz też! Niewybaczalne!
Buziaki!
Little Frog, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj poczułam malucha, szkoda, ze te ruchy nie są jeszcze takie regularne
bylam dzisiaj w Tesco, piekne sa tam ubranka dla dzidziolkow, ale tez drogie, musze poczekać na jakies wyprzedaże
Dziewczyny, które imię bardziej Wam się podoba Julia czy Jagna. Jak mowie, ze będzie Jagna, to patrzą na mnie jak na wariataWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:41
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie :*
Gratuluje Leonka
Ja sie polozylam spac i wstalam terazmoj zaraz z pracy wraca a tu nic nie zrobione pańcia spała cały dzień , moze kolacja sie zrewanżuje
natka o ten chodzi ?
http://allegro.pl/wozek-3w1-mamas-papas-sola2-maxi-cosi-adac-i5046778790.html
lojkalojka, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czasu nie marnujecie, piszecie i piszecie...ale to fajnie bo lubię Was czytać...tylko ciężko Was nadrobić
hehe
Ja dziś prawie cały dzień na działeczce fajne słoneczko tylko wiatr byl...no cóż taki mamy klimat;)
Odnośnie bólu spojenia to ja go mam odkąd pamiętam od początku i juz się do niego chyba przyzwyczaiłam czasami to jak idę to samej mi się chce śmiać z siebie bo idę jakby mi kto wielkiego kola miedzy nogi wsadził
Czytam was tu dzisiaj i tylko zazdraszczam bo widzę ze coraz to więcej Was czuje juz ruchy...a mi nie pozostało nic innego jak tylko czekać.ciagle trzymam rękę na brzuchu z nadzieją ze w końcu kopnie swoją starą matkę
Pozdrawiam!jaroszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez czekam na pierwsze ruchy. Tzn cos tam niby poczulam, ale równie dobrze to mogły być moje wnętrzności. Czasami zagladalam na listopadowki i sporo z nich pisze, ze juz czuło...ale ja jestem cierpliwa i wiem, ze różnie to bywa. Będę glowkowac jak będę ok 20 tygodnia
-
aagatkaa1984 wrote:Ja tez dzisiaj poczułam malucha, szkoda, ze te ruchy nie są jeszcze takie regularne
bylam dzisiaj w Tesco, piekne sa tam ubranka dla dzidziolkow, ale tez drogie, musze poczekać na jakies wyprzedaże
Dziewczyny, które imię bardziej Wam się podoba Julia czy Jagna. Jak mowie, ze będzie Jagna, to patrzą na mnie jak na wariata
Zazdroszczę ! Ja tez juz wyczekuje ruchów aczkolwiek wiem, ze to wcześnie, a to Twoja kolejna ciaza?
Mi sie podoba Jagna, miałam fajna koleżankę o tym imieniu i była bardzo ładna, a imię tylko dodawało jej urokuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 21:00
-
Ja sądziłam, że w ciąży już nie będą mnie pytać o dowód w sklepach, bo wyglądam młodo... a jest odwrotnie, częściej mnie biorą za niepełnoletnią i nawet dziś babka zapytała mnie, gdy chciałam zapłacić kartą: "czy to twoja karta?"
Aż się zdenerwowałam, już więcej nie wychodzę z domu bez makijażu!
Zrozumiałam, że nawet jak będę mamą, to jeśli się pojawię bez makijażu, będą mnie brać za siostrę lub nianię dziecka. No trudno, trzeba malować oczy, to zawsze pomagajaroszka, agu258, nat_alia, onka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
agatka - mnie osobiście bardziej podoba się Julia, ale bardzo dużo teraz Julek. Jagna też ładnie. A może Julita?
Mnie się dzisiaj wydawało, że poczułam takie muśnięcia motylka w brzuchu, ale nie jestem pewna. To moja pierwsza ciąża i pewnie sporo czasu upłynie zanim zacznę rozróżniać. -
Jaroszka, to moja druga ciaza, ale to nie są jeszcze regularne ruchy
FreshM ja mam podobnie, jak się nie umaluje, mysla, ze jestem siostrą córki, albo nastolatką zcwpadka
Mi sie Jagna podoba, ale widzę jak ludzie na to imię reagują. Julek faktycznie masa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 21:06
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie
aż serducho się raduje jak nas tak przybywa
Dziewczyny!!!
Uznałam, że raz biorę ślub, kościelnego zapewne nigdy nie wezmę więc jednak zaszalałam a co!
Moja wymarzona sukna :
http://slubna-moda.pl/wp-content/uploads/2011/07/20120323_150507.jpg
Różnica tylko w tym, że będę miała dekolt w kształcie serca i zastanawiam się tylko nad ramiączkami z koronki
Edit: uszyją mi ją na czwartek hah
A dzidzia chyba się uradowała razem z mamusią i zaczęłą dziś o wiele mocniej kopaćw końcu się doczekałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 21:18
aanaa, Ewalika, Muffinka1019, nat_alia, lojkalojka, onka, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny ale duzo piszecie
wieczorami ciezko to wszystko nadrobic
Ja wkroczylam w 20 tydzien i jakos poki co ruchow nie czuje tzn cos tam czuje ale nie jestem pewna ze to jest to.
ja dzisiaj caly dzien przespalam paskudnie bolala mnie glowa i chcialo mi sie spacwypilam bardzo slaba kawe ( dokladnie mleko z kawa) ale bardzo szybko ja zwrocilam chyba mojej coreczce nie posmakowalo
Gratuluje udanych wizyt i witam nowe mamusie
Widze chyba ze juz sie wyrownuje powoli i mniej wiecej bedzie po rowno dziewczynek i chlopcowlojkalojka lubi tę wiadomość