Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lili_madlen wrote:Aguś26 tez lubie róż wiec cukierkowo-landrynkowe pazurki wymiataja i jeszcze ta kokardka
pozwolisz że się zainspiruje i poprosze moją kosmetyczke o podobne:)
moim hobby jest robienie pazurków i po moim ślubie kilka klientek co im robię pazurki chciało takie same
A i kciuk też jest w kropki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:13
lili_madlen lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69a0466eed66.jpg nauczyłam się wklejać zdjęcia to pochwalę się jeszcze moim psiakiem bo kiedyś się chwalilyscie*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:16
agu258, ola.321, Natka88, lili_madlen, Nynusia, Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Lili moja szyje się baaaaaardzo podobna jak Twoja
. Jest piekna
i slicznie jest wokół Was:-) moja jedynie nie ma tych zejść na tiul, ale zastanawialam się czy ich nie zrobić, ostatecznie zostało bez
. Ale pięknie to wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:17
-
agu ! o Ty jeszcze przed slubem ? A ja ciagle myslalam ze juz po
A mialam pisac ze na pewno w ten dzien wygladalas jak ksiezniczka, ups ale bym sie wyglupila
Ale tu sie tyle dzieje , ze nie pamietam dokladnie kto i kiedy , a przez moje odmóżdżenie jeszcze bardziej mi sie wszystko miliagu258, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Tak Kochana, ja jeszcze przed
cale 44 dni czekania
ja mam nadzieje, ze będę wyglądać jak księżniczka
ta suknia to po to taka ksiezniczkowata, zeby nikt nie miał wątpliwości, kto jest najważniejszy w ten dzień
bo moja przyszła teściowa bardzo chętnie byłaby królowa i jestem pewna, ze będzie próbowała z siebie zrobic bóg wie co w tym dniu...
lili_madlen, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Mój M. codziennie wracał do domu z tego poligonu, a raczej z jakiś tam zajec, wczoraj wrócił około 21, pojechał do pracy dziś o 4! i teraz SPI jak zabity. A mieliśmy się bzykac
akurat kiedy ja chce to on pada na twarz
cóż za niesprawiedliwość
Nynusia lubi tę wiadomość