Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zeta z tego co ja się orientuje to najgorszy jest upadek, samo zaslabniecie nie jest niebezpieczne, ale właśnie zależy jak się upadnie. Ja bym zadzwoniła, wiesz to chodzi o Twoje maleństwo. Wydaje mi się, ze jeśli zsunelas się z krzesła to nie stało się nic dzidziusiowi, zwłaszcza, ze polozylas się na lewy bok, ale ja bym zadzwoniła i ewentualnie zobaczyła co lekarz powie :-*
Edit: chyba ze świadomie polozylas się na lewym boku, to nie masz się czym martwić. Ja ostatnio zaslablam w szpitalu i mnie cucili, siedzialam na krześle, stracilam na chwile świadomość, ale nie upadlam, nikt nie panikowal z tego powodu, lekarz był przy mnie i było ok. Żadnych badan z tego powodu nie mialam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:50
Aguś26 lubi tę wiadomość
-
Lece spać Kochane, jutro mam wizytę, ale raczej na pewno bez USG, bardziej konsultacja wyników z krwi i moczu, no i kolejne L4, ach jak ten czas leci...
Zeta, wszystko bedzie dobrze, uszka do gory :-*
Dobranoc Dziewczynki, trzymajcie się cieplutko :-* jutro zajrze chyba dopiero wieczorkiem, buziaki :-*lili_madlen lubi tę wiadomość
-
Ale dziewczyny pieknie wygladacie w tych sukniach
Az mnie ochota na zamazpojscie naszla
Zetaaa jesli masz mozliwosc to skontaktuj sie z lekarzem dla wlasnego spokoju.
Moj M wlasnie wszedl do domu z moim bratem po kilku glebszych przy grilu
Oblewal syna
Dobranoc kochane !
Nynusia, aanaa, nat_alia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A ja się witam w 20 tyg.
Maleństwo przywitało mnie kopniaczkami takimi, że widziałam jak się brzuszek uwypukla w niektórych miejscach...w końcu, bo już się doczekać nie mogłam
I od razu lepiej zaczyna się dzień
Zeta możesz zadzwonić do gina, żeby się upewnić czy ok wszystko, chociaż jak czytam te wiadomości na dany tydzień, to jest tam napisane, że mogą się zdarzyć takie zasłabnięcia.
U mnie zapowiada się słoneczny dzień...i tego też Wam życzę
Jeśli są jakieś wizytujące dzisiaj to trzymam mocno kciuki
(do wizyty...7 dni)FreshMm, aanaa, Magnosia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzień dobry dziewczyny
Ja wczoraj rano też poczułam małe kopniaczki o 7 rano ale tylko dwa i dziś o 7 też tam cos się działo więc maluch będzie o 7 się budził Podobno dzidziuś w brzuchu ma swój rytm i o stałych porach się budzi
Zeta mnie też spotkały omdlenia i polecialam do Gina wiec mi powiedziala ze organizm potrzebuje teraz dużo więcej tlenu i zdarza się ze płuca mają go za.mało i się mdleje Unikać dusznych miejsc i nie.dopuszczać do głodu bo wtedy spada cukier w organizmie i też.się robi słabo aha i dużo pić Ją dostosowałam się do jej poleceń i więcej mi się to nie zdarzyło na razie
Ja od poniedziałku wypoczywam na L4a i tak mi jeszcze brak czasu
Miłego dnia mamusie
Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Ja od dzis na L4... Na razie od lekarza rodzinnego na to cholerne przeziebienie ktore mnie dopadlo ale od przyszlego tygodnia ide na zwykle ciazowe bo juz nie daje rady w pracy...
Wczoraj to byl mega koszmar... Z nosa lecialo jakby ktos kran odkrecil... Nie mialam na nic sily tak wiec dzisiejszy dzien spedze w lozku
W koncu bede miala wiecej czasu na udzielanie sie na forum
Milego dnia!Nynusia lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Ola, tylko w teorii. Wiele dziewczyn się zapisało a nigdy nie odezwało i pewnie tu tez nie zaglądają. Jak zrobimy listę płci wyjdzie na jaw ile nas naprawdę jest
moze to przez to że z tableta nadaję
-
Dzień dobry!
Bajkowe te wszystkie suknie ślubneale ja tez się cieszę, ze to mam juz za sobą. Organizacja na odległość i stres, bo nie wszystko było dopiete na ostatni guzik. A na domiar złego miałam dostać okresu w ten dzień (na szczęście pojawił się na drugi dzień) i oczywiście brzuch jak balon, chociaż suknia trochę go wciągnęła...ale dyskomfort był. Piękny dzień i po wyjściu z kościoła juz pełen luz, chociaż podczas przysięgi nie mogłam opanować śmiechu
ale zdecydowanie JEDEN taki dzień w życiu mi wystarczy
Dziś juz piątek, muszę napisać test, który od miesiąca przekladam z tygodnia na tydzieńa po weekendzie kolejny, wiec zbytnio nie odpoczne. Ale jeszcze miesiąc i wakacje
Miłego dnia! -
Dzień dobry
Ja jestem wykończona wczorajszą kąpielą Achaji. Skłony, zwisy i kucanie w ciąży nie jest najwygodniejsze. A najgorsze jeszcze przede mną- Yenna. Achaja stoi jak posąg przy kapaniu i suszeniu, za to Yenna... no szarpaniny dzisiaj będzie.
Jadę dzisiaj na to badanie połówkowe. Boję się nawet o tym myśleć a najgorsze będzie czekanie. Do tego lekarza nie ma zapisów na telefon więc przychodzi sie i czeka w kolejce. Moja gin doradziła mi by pojechać godzinę wcześniej to powinniśmy wejść jako jedni z pierwszych.
Estrella kuruj się. Mi tylko kaszel i ból gardła został.
Gratuluje wszystkim pierwszych i niepierwszych kopniaczkówMój mały właśnie ma okres aktywności
Ja się szykuję i lecę z Achają na szczepienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:23
estrella, Nynusia, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Mój maluch lubi się wiercić między 6 a 8 rano, także wierzę w te stałe pory
I jak najadłam się wczoraj lodów, to było niezłe brykanie
Ach, te ruchy sprawiają, że już nie czuję takiego stresu przed kolejnym usg, bo Dziecię samo daje znak, że wszystko ok. Też tak macie?
Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
witajcie z rana...
a mój maluszek się uspokoił... od poniedziałku cisza... nie rusza sie...hmmm chyba to normalne... a może powinnam mu puscić KULTskoro ostatnio tak mu się spodobało
FreshMm, aanaa, Little Frog, linka220 lubią tę wiadomość
-
Mój też sobie coraz częściej przerwy robi, ale z racji wczorajszej wizyty się nie przejmuję i wiem że tak ma być
Ja zaraz idę na godzinne seminarium, nie wiem jak wytrzymam tyle bez siku, bo zazwyczaj im bardziej nie mogę tym bardziej mi się chce
Ursa czyżby dziś 50%?
Trzymam kciuki za wizytyKierowniczki dziś nie ma więc mogę spokojnie 2 pięści zaciskać
-
aanaa wrote:M
Ursa czyżby dziś 50%?
TaakAle cieszyc się zacznę dopiero jak wyjdę z gabinetu
Bo na razie mnie to stresuje i nie mogę się skupic na cieszeniu z %
Przed prenatalnymi I trymestru byłam bardziej dzielna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:06
paula1 lubi tę wiadomość
-
Wspominałyście ostatnio swoje sluby?
ja ostatnio mam fazę, na oglądanie zdjęć ze slubu:) stres miałam do pierwszego tań...no i popłakałam się na przysiedze;) a moje zdjęciua tutaj: http://joannanuckowska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=139&Itemid=114
Natka,, rzeczywiście podałam dwa te same linki:) to ten nowy:) https://www.mamasandpapas-polska.pl/produkty/kategoria/405/armadillo_flip_xt_nowosc
Byłam wczoraj na wizycie, nareszcie jest dobrze:) nawet dostałam zgodę na wakacje:) więc w czerwcu śmigamy na Hel:) Bobiś okazał się chłopcem, pokazał nam pięknego siusiaka:)) Będzie Ignaśz tej radości kupiłam mu pierwsze ubranko:) a 1 czerwca ( w Dzień Dziecka!!
mamy połowkowe:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:13
nat_alia, Lucy7, Blondik, Little Frog, Aguś26, FreshMm, ola.321, Ewalika, aanaa, Magnosia, agu258, Natka88, onka, Lexie, linka220 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]