Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa, będzie dobrze
nareszcie wyszlo słoneczko, dziś ma być 20 stopni! juhu:)
skoro chwalimy się sukniami, to i ja Wam pokażętutaj kilka zdjęć z naszej sesji ślubnej:) było potwornie gorąco
http://alladynstudio.pl/news/10/73/Kasia-i-Jacek-wymarzona-sesja-w-Wenecji.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:22
Little Frog, ola.321, Ewalika, Bąbelek, lili_madlen, Magnosia, agu258, Natka88, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ćwiczy ktoras z pilka? Z racji problemow z kregoslupem wskaxane by mi bylo cwiczyc w pilka, podobno bardzo pomaga na bol.chcialam sobie kupic na allegro tyle ze sa rozne wielkosci i nie wiem jaka kupic zeby byla odpowiednia? Ma ktoras jakies doswiadczenia?
-
ss wrote:Ćwiczy ktoras z pilka? Z racji problemow z kregoslupem wskaxane by mi bylo cwiczyc w pilka, podobno bardzo pomaga na bol.chcialam sobie kupic na allegro tyle ze sa rozne wielkosci i nie wiem jaka kupic zeby byla odpowiednia? Ma ktoras jakies doswiadczenia?
Wizytuję za tydzień w piątek, bo już minął ponad miesiąc po ostatnim spotkaniu. Może się dowiem, kto mieszka w moim brzuszku na pewno. Za tydzień jedziemy na giełdę, może uda nam się kupić jakiś używany wózek 3 in 1 do 300 zł. Ostatnio widziałam ładny z całym wyposażeniem za 250 zł. Tylko nie wiem jak się pierze takie wózki -
Arielka wrote:Dziewczyny ważycie się regularnie?Ile macie do przodu? Ja mam dwa kilo a zaraz będzie 19 tydzień i tak myślę,że coś mało chyba. Na tym wykresie na belly cały czas jestem pod kreską.
-
Arielka wrote:Dziewczyny ważycie się regularnie?Ile macie do przodu? Ja mam dwa kilo a zaraz będzie 19 tydzień i tak myślę,że coś mało chyba. Na tym wykresie na belly cały czas jestem pod kreską.
-
aagatkaa1984 wrote:Ja tez dzisiaj poczułam malucha, szkoda, ze te ruchy nie są jeszcze takie regularne
bylam dzisiaj w Tesco, piekne sa tam ubranka dla dzidziolkow, ale tez drogie, musze poczekać na jakies wyprzedaże
Dziewczyny, które imię bardziej Wam się podoba Julia czy Jagna. Jak mowie, ze będzie Jagna, to patrzą na mnie jak na wariata
Agatka, mi się podoba Jagna bardziej niż Julka. Julka zbyt popularne. Ale wiadomo, ludzie nie są przyzwyczajeni do nietypowych czyt.: rzadkich imion.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ja mam tą 65 cm i mi starcza, bo nie mam jakiegoś dużego wzrostu, wiem że za komplet płaciłam ok. 20 cos złotych
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,2792,name,akcesoria-fitness
Zobacz sobie tutaj, za jakiś czas znowu ma być w biedronce ten asortyment.
A ja się nie ważę, bo nie chce się dołować -
nick nieaktualnyUrsa nie stresuj się! Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
trzymam kciuki!
Jacusianka ślicznie wyglądałaśja też mam połówkowe 1 czerwca
tak więc wizytujemy razem
A myślicie, że herbatę z lipy mogę pić na przeziębienie? Bo na opakowaniu jest, że przed spożyciem należy się skonsultować z lekarzem... natomiast w internecie znalazłam informacje, że herbata z lipy jest bezpieczna w ciąży i teraz już sama nie wiem... Nie chcę zawracać głowy mojej ginekolog więc chciałam Was zapytać o opinie? Czy któraś z Was leczyła się w ten sposób? -
Piłki używam do ćwiczeń:
Wymachy z piłką leżąc na macie
turlanie piłki nogami w przód i tył
siedzenie wraz ze skrętami tułowia do przodu i tyłu, w lewo prawo
ruchy okrężne
przenoszenie nogami piłki raz na prawą, raz na lewą stronę nad ziemią/ lub ją turlać nogami
zależy co mi przyjdzie do głowy i sama staram się coś wymyślać
Piłki używam zamiast krzesła/pufy i ciągle robię jakieś obroty/ skręty nawet siedząc przed komputerem. Powiem Ci, że jakoś szybko się zniechęcam jak włączę sobie filmik z youtubeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 10:33
-
Polecam leżenie na piłce jest bardzo dobre na kręgosłup, sama mam bóle kręgosłupa i wiem przez co przechodzisz. Najgorsze dla mnie jest spanie, ale mam poduszkę w kształcie litery C i jest to duże ułatwienie.
ss lubi tę wiadomość