Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Witajcie nowe mamusie:)
Trzymam też kciuki za dzisiejsze wizyty, a dobrych wiesci z ostatnich dni gratuluję!
Co do imion Jagna podoba mi się bardziej
lojka, jesli u mnie będzie chłopczyk tez będzie Leon;)
Super sesje i sukienki dziewczynyJa do cywilnego (bo tylko taki miałam) szłam w białej sukience do kolan, kupiłam ją chyba za 250 zł, do tego miałam czerwone dodatki. a w tym roku jak patrzę na kolekcje sukienek w sklepie w którym kupowałam w zeszłym roku to z miła chęcią zorganizowałabym slub raz jeszcze
co do wagi, to nie martwcie sie dziewczyny mnie jest juz więcej jakieś 6-7 kg w biodrach wchodze tylko w 1 spodnie sprzed ciązy, cycki podrosły tak że aż mi cięzko. boje sie co będzie przy końcówce.Ale... oprócz własnie cycków nie czuję tych kg, przynajmniej tyle!mam 164 cm i obecnie waże 66-67. W ogóle mam wrażenie ze większośc z tego to woda.
Ja od rana bardzo aktywnie: pranie, podłogi i takie tam, co by jutro i w niedzielę móc spędzic czas tylko z mężem
21.10.2015 Leon -
Aguś26 wrote:Ja mam tak samo pisze z telefonu i też nigdzie nie jestem dopisana bo nie idzie
Ja też próbowałam wpisać się w tabelkę kilka razy i nie mogę...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hej dziewczyny
u mnie dzis piekna pogoda ale tez i lekki stesik przed wizytą im bliżej tym bardziej sie denerwuje ta moja dzisiejszą wizytą
Blondik : super sesja , taka romantyczna wręcz teatralna (oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu )Blondik lubi tę wiadomość
-
ss wrote:No ja mam 19tydz i ok 3,5kg wazyłam sie własnie;)
dziewczyny ktore chcialy sie dopisac, jak chcecie to podajcie tu swoje dane to jak bede na kompie to was dopisze bo tez pisze z tableta;)
SS dzięki. Jak będziesz miała okazję dopisz też mnie.
Magnosia- Małgosia (34l) - 28.03.15 usg prenatalne, płeć ?
Z góry dziękujęSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ss wrote:No ja mam 19tydz i ok 3,5kg wazyłam sie własnie;)
dziewczyny ktore chcialy sie dopisac, jak chcecie to podajcie tu swoje dane to jak bede na kompie to was dopisze bo tez pisze z tableta;) -
Nynusia wrote:Witam nowe mamusie
aż serducho się raduje jak nas tak przybywa
Dziewczyny!!!
Uznałam, że raz biorę ślub, kościelnego zapewne nigdy nie wezmę więc jednak zaszalałam a co!
Moja wymarzona sukna :
http://slubna-moda.pl/wp-content/uploads/2011/07/20120323_150507.jpg
Różnica tylko w tym, że będę miała dekolt w kształcie serca i zastanawiam się tylko nad ramiączkami z koronki
Edit: uszyją mi ją na czwartek hah
A dzidzia chyba się uradowała razem z mamusią i zaczęłą dziś o wiele mocniej kopaćw końcu się doczekałam
Nynusia ale mnie zaskoczyłas!
Przepiekna sukienka! Jak Ci sie to udało,ze uszyją w ciągu tygodnia??
Niestety moje wczorajsze poszukiwania sukienki okazały się fiaskiem..nie było nic ciekawego a przecież sezon na takie kiecki sie zaczyna.. Pozostaje mi szukac dalej,w razie czego mam sukienkę rezerwową pożyczoną.. ale wolałabym swoją..
-
ss wrote:Widze Magnosia ze juz jestes wpisana;)
O rany, faktycznie próbowałam się wpisać, ale wyskakiwał mi zawsze jakiś błąd i nawet nie sprawdziłam, czy się udało. Gapa ze mnie
Sorki za zawracanie głowy i dziękuję za chęć pomocy :*Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.