X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja pół nocy się wiercilam coś mi przeszkadzało w spokojnym śnie . Samopoczucie dobre po śniadaniu wróciłam do łóżka i tak sobie leze hihi

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona powodzenia ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny
    Ja znów pobudka po 7 a teraz siedzę i popijam herbatkę owocową już 2.
    Takiego mam smaka na nią, przed ciążą nie przepadałam, raczej zwykła, a teraz mogę pić hektolitrami :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do połnocy sie kręce a rano do 10 bym spała...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie na opak przed 22 już jak błędny rycerz a rano pobudka.
    W nocy jak chce mi się siusiu to śnią mi się sedesy :) Jedna wielka toaleta a tam ze 30 sedesów jeden przy drugim :)

2fs8axv.png

Kaśku, FreshMm lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wstawić suwaczek jako podpis???

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya, na górze w prawym rogu masz ustawienia i tam dalej w profil wejdź :)

A mi się tydzień przed zrobieniem testu śniło, że zrobiłam test i wyszły 2 kreski :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny podziwiam was i jednocześnie zazdroszczę. Ze tak szybko mówicie o ciąży dla rodziny umnie tylko 2 zaprzyjaźnione kumpele wiedzą....ja nie mam tyle odwagi bo się tak boję ze znów cos nie tak jest

Tez bym tak chciała tylko czuje ze coś jest nie tak i tyle.a dr dopiero 23 lutego caala wieczność.ach....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:26

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:

Czy ten Palmers to właśnie ma zapach kokosowy? Nie cierpię takiego :P

Miłego dnia Wam życzę, nie stresujcie się. Mój mąż dziś wraca z Londynu, więc jadę po niego na lotnisko, a później skoczymy na pizzę, bo za mną chodzi już od tygodnia :D

Plamień nadal nie ma, ufff...

Polkosia palmers ma zapach czekoladowy :-)
    Super że nie ma plamień!! U mnie też spokój! Jak ja się cięszę :-D

8R8Zp1.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zes paniem mam tak jak SS. Wieczoram mogę padać z nóg a jak się położę do łóżka to się przewracam z boku na bok i nic. Za to rano mogę spać i spać. Wstaję bo rozsądek podpowiada że juz powinnam :-)

Wiecie ja dopiero śniadanie wcinam :-)

8R8Zp1.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Kurde dziewczyny podziwiam was i jednocześnie zazdroszczę. Ze tak szybko mówicie o ciąży dla rodziny umnie tylko 2 zaprzyjaźnione kumpele wiedzą....ja nie mam tyle odwagi bo się tak boję ze znów cos nie tak jest

Tez bym tak chciała tylko czuje ze coś jest nie tak i tyle.a dr dopiero 23 lutego caala wieczność.ach....

Battinka ale coś cię konkretnego martwi? Masz jakieś niepokojące objawy?
    A masz możliwość przesunięcia wizyty żeby iść wcześniej? Bo wiesz takie martwienie się na zapas nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla dzidzi.

8R8Zp1.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny...
    mnie też dzisiaj w nocy zaczeło meczyć gardło - zaraz ide do apteki po jakis syrop bo ból straszny.. a lecze się juz herbatką z miodem i cytrynką ... pycha :D

przede mna ciężki weekend z informowaniem rodziny więc trzymajcie kciuki :D
    odezwe sie pewnie dopiero w poniedziałek... ( jak dam rady pocztac całe zaległości które beda na mnie czekały :P )
    trzymajcie się... :)

Małgorzatka, paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uważajcie na herbaty owocowe zawierające hibiskus bo obniżają płodność a w ciąży przyczyniaja do poronienia

• zakocona Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:

Mowienie czy nie, nie wplynie jakkolwiek na zadna ciaze. Nie wierze w zadne zabobony o nie mowieniu, bo costam. Dla mnie to glupie.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś w nocy zabolał brzuch jak na @ i dół pleców. Trwało to może minutę, ale i tak się wystraszyłam i wzięłam nospę. Mam nadzieję, że to nic takiego...
    Jestem chyba przewrażliwiona po poronieniu. Co prawda było ono spowodowane przegrodą w macicy, którą usunęłam, ale i tak sie boje.
    Heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:23

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :-*
    Ja po ekstremalnych przygodach jestem w domu . Wysyłam na swoje żądanie tzn lekarz zapytał czy chcę zostać czy iść do domu . Zdecydowanie wolę być w domu . Szpital nigdy nie działał na mnie najlepiej . Jestem zmęczona psychicznie bo takich przygód jak mam w tej ciąży nie mialam nigdy . ogólnie przez 7 dni dostałam leki na żołądek i leki rozkurczowe . Doktorek powiedział że będę przyjeżdżać do szpitala do niego a nie do położnej . Założyli mi kartę i wbili ciąża wysokiego ryzyka . Uspokoiło mnie tyle że w każdej chwili otrzymam od nich pomoc . Zrobili mi scan i tu jestem zmartwiona bo wyszło że jestem w 6 tyg i 1 dniu i nie było słychać ani widać pulsujacego sercA :-( nie chcę się nakręcać nic sobie wmawiać mam przyjść za 2 tyg . Nie wiem czy to nie jest kwestia robienia usg przez powłoki brzuszne a nie dopochwowo co nie zmienia faktu że boli tak samo :-/ . Postaram się nie psuć waszych humorow moim smęceniem , cieszę się że nas przybyło i to dużo ;-) muszę się wrócić i uzupełnić naszą listę . Dziękuję wam bardzo że trzymałyście kciuki :-* :-* mam nadzieje że byłam ostatnia osoba która musi się martwić o swoje maleństwo a tutaj przedstawiam wam moje dziecko
    81c92907.jpg

zakocona, Nynusia, Muffinka1019, soraya lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, branie leków bez powodu w ciąży uważam za kiepski pomysł. Bolało cie przez minutę i wzięłas nospe? Jaki był ku temu sens? Nie raz, nie dwa cię jeszcze konkretnie zaboli. Za każdym razem będziesz przeciwbólowy brała?

Malgorzatka, trzymaj się tam! Na pewno wszystko będzie dobrze! Piękny dzidziuś i niedługo usłyszysz piękne serducho! Trzymam za to kciuki! Biedna jesteś, że mudisz tyle przechodzić :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:36

Małgorzatka, Magnosia, ceska lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, pewnie jestem przerwżliwiona, ale w poprzedniej ciąży miałam takie przejścia, że pewnie nie jestem w stanie spojrzeć na niektóre sprawy obiektywnie. Także jak coś, będę pisać, a Wy sprowadzajcie mnie na ziemię ;) Dzięki

W środę mam lekarza.

Małgosiu, wszystko będzie dobrze.

Małgorzatka lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Magnosia, branie leków bez powodu w ciąży uważam za kiepski pomysł. Bolało cie przez minutę i wzięłas nospe? Jaki był ku temu sens? Nie raz, nie dwa cię jeszcze konkretnie zaboli. Za każdym razem będziesz przeciwbólowy brała?

Malgorzatka, trzymaj się tam! Na pewno wszystko będzie dobrze! Piękny dzidziuś i niedługo usłyszysz piękne serducho! Trzymam za to kciuki! Biedna jesteś, że mudisz tyle przechodzić :*
    Dzięki Kochana :-* damy radę mam wsparcie jeszcze 2 kobietek w domku (prócz męża) :-)

A wam jeszcze chciałam dopisać gratuluję pięknych bet i usg :-) :-)
    Polkosia cieszę się że plamienie ustalo :-*

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Zakocona, pewnie jestem przerwżliwiona, ale w poprzedniej ciąży miałam takie przejścia, że pewnie nie jestem w stanie spojrzeć na niektóre sprawy obiektywnie. Także jak coś, będę pisać, a Wy sprowadzajcie mnie na ziemię ;) Dzięki

W środę mam lekarza.

Małgosiu, wszystko będzie dobrze.
    Teraz już wam się nie dziwię ale też dobrze że ma nas kto sprowadzać na ziemię bo ja też przez te 2 dni po prostu beczałam jak dziecko wkręcając sobie najgorsze .

Magnosia lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ