Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziewczyny podziwiam was i jednocześnie zazdroszczę. Ze tak szybko mówicie o ciąży dla rodziny umnie tylko 2 zaprzyjaźnione kumpele wiedzą....ja nie mam tyle odwagi bo się tak boję ze znów cos nie tak jest
Tez bym tak chciała tylko czuje ze coś jest nie tak i tyle.a dr dopiero 23 lutego caala wieczność.ach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:26
-
polkosia wrote:
Czy ten Palmers to właśnie ma zapach kokosowy? Nie cierpię takiego
Miłego dnia Wam życzę, nie stresujcie się. Mój mąż dziś wraca z Londynu, więc jadę po niego na lotnisko, a później skoczymy na pizzę, bo za mną chodzi już od tygodnia
Plamień nadal nie ma, ufff...
Polkosia palmers ma zapach czekoladowy
Super że nie ma plamień!! U mnie też spokój! Jak ja się cięszępolkosia lubi tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Kurde dziewczyny podziwiam was i jednocześnie zazdroszczę. Ze tak szybko mówicie o ciąży dla rodziny umnie tylko 2 zaprzyjaźnione kumpele wiedzą....ja nie mam tyle odwagi bo się tak boję ze znów cos nie tak jest
Tez bym tak chciała tylko czuje ze coś jest nie tak i tyle.a dr dopiero 23 lutego caala wieczność.ach....
Battinka ale coś cię konkretnego martwi? Masz jakieś niepokojące objawy?
A masz możliwość przesunięcia wizyty żeby iść wcześniej? Bo wiesz takie martwienie się na zapas nie jest dobre ani dla Ciebie ani dla dzidzi.
polkosia lubi tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny...
mnie też dzisiaj w nocy zaczeło meczyć gardło - zaraz ide do apteki po jakis syrop bo ból straszny.. a lecze się juz herbatką z miodem i cytrynką ... pycha
przede mna ciężki weekend z informowaniem rodziny więc trzymajcie kciuki
odezwe sie pewnie dopiero w poniedziałek... ( jak dam rady pocztac całe zaległości które beda na mnie czekały )
trzymajcie się...Małgorzatka, paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BATTINKA wrote:Kurde dziewczyny podziwiam was i jednocześnie zazdroszczę. Ze tak szybko mówicie o ciąży dla rodziny umnie tylko 2 zaprzyjaźnione kumpele wiedzą....ja nie mam tyle odwagi bo się tak boję ze znów cos nie tak jest
Tez bym tak chciała tylko czuje ze coś jest nie tak i tyle.a dr dopiero 23 lutego caala wieczność.ach....polkosia lubi tę wiadomość
-
A mnie dziś w nocy zabolał brzuch jak na @ i dół pleców. Trwało to może minutę, ale i tak się wystraszyłam i wzięłam nospę. Mam nadzieję, że to nic takiego...
Jestem chyba przewrażliwiona po poronieniu. Co prawda było ono spowodowane przegrodą w macicy, którą usunęłam, ale i tak sie boje.
HehWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:23
polkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dzień dobry wszystkim :-*
Ja po ekstremalnych przygodach jestem w domu . Wysyłam na swoje żądanie tzn lekarz zapytał czy chcę zostać czy iść do domu . Zdecydowanie wolę być w domu . Szpital nigdy nie działał na mnie najlepiej . Jestem zmęczona psychicznie bo takich przygód jak mam w tej ciąży nie mialam nigdy . ogólnie przez 7 dni dostałam leki na żołądek i leki rozkurczowe . Doktorek powiedział że będę przyjeżdżać do szpitala do niego a nie do położnej . Założyli mi kartę i wbili ciąża wysokiego ryzyka . Uspokoiło mnie tyle że w każdej chwili otrzymam od nich pomoc . Zrobili mi scan i tu jestem zmartwiona bo wyszło że jestem w 6 tyg i 1 dniu i nie było słychać ani widać pulsujacego sercA nie chcę się nakręcać nic sobie wmawiać mam przyjść za 2 tyg . Nie wiem czy to nie jest kwestia robienia usg przez powłoki brzuszne a nie dopochwowo co nie zmienia faktu że boli tak samo . Postaram się nie psuć waszych humorow moim smęceniem , cieszę się że nas przybyło i to dużo muszę się wrócić i uzupełnić naszą listę . Dziękuję wam bardzo że trzymałyście kciuki :-* :-* mam nadzieje że byłam ostatnia osoba która musi się martwić o swoje maleństwo a tutaj przedstawiam wam moje dziecko
zakocona, Nynusia, Muffinka1019, soraya lubią tę wiadomość
-
Magnosia, branie leków bez powodu w ciąży uważam za kiepski pomysł. Bolało cie przez minutę i wzięłas nospe? Jaki był ku temu sens? Nie raz, nie dwa cię jeszcze konkretnie zaboli. Za każdym razem będziesz przeciwbólowy brała?
Malgorzatka, trzymaj się tam! Na pewno wszystko będzie dobrze! Piękny dzidziuś i niedługo usłyszysz piękne serducho! Trzymam za to kciuki! Biedna jesteś, że mudisz tyle przechodzić :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:36
Małgorzatka, Magnosia, ceska lubią tę wiadomość
-
Zakocona, pewnie jestem przerwżliwiona, ale w poprzedniej ciąży miałam takie przejścia, że pewnie nie jestem w stanie spojrzeć na niektóre sprawy obiektywnie. Także jak coś, będę pisać, a Wy sprowadzajcie mnie na ziemię Dzięki
W środę mam lekarza.
Małgosiu, wszystko będzie dobrze.Małgorzatka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
zakocona wrote:Magnosia, branie leków bez powodu w ciąży uważam za kiepski pomysł. Bolało cie przez minutę i wzięłas nospe? Jaki był ku temu sens? Nie raz, nie dwa cię jeszcze konkretnie zaboli. Za każdym razem będziesz przeciwbólowy brała?
Malgorzatka, trzymaj się tam! Na pewno wszystko będzie dobrze! Piękny dzidziuś i niedługo usłyszysz piękne serducho! Trzymam za to kciuki! Biedna jesteś, że mudisz tyle przechodzić :*
A wam jeszcze chciałam dopisać gratuluję pięknych bet i usg
Polkosia cieszę się że plamienie ustalo :-*polkosia lubi tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Zakocona, pewnie jestem przerwżliwiona, ale w poprzedniej ciąży miałam takie przejścia, że pewnie nie jestem w stanie spojrzeć na niektóre sprawy obiektywnie. Także jak coś, będę pisać, a Wy sprowadzajcie mnie na ziemię Dzięki
W środę mam lekarza.
Małgosiu, wszystko będzie dobrze.Magnosia lubi tę wiadomość