Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane któraś pytała o studentów przy porodzie poniżej art z portalu Zdrowa Ciąża :
"Każda rodząca kobieta ma prawo do poszanowania intymności i to ona decyduje o obecności osób trzecich na sali porodowej. Wyjątkiem jest jednak udział studentów. W szpitalach akademickich nie ma obowiązku otrzymania zgody rodzącej na ich obecność przy porodzie. Budzi to wiele kontrowersji wśród kobiet, szczególnie że czasami nie mają wpływu na wybór szpitala np. ze względu na stan zdrowia czy zagrożoną ciążę" -
Dziewczyny zastanawialam sie jak robic te ziemniaczki ale surowe dalam do piekarnika , dalam je 10 po mysle kurcze nie zdaze do 22 a tu 21,40 a one gotowe mieciutkie i zrumienione
Nie spodziewalam sie ze moj piekarnik ma takie tempo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 21:44
-
Eh dziewczyny wlasnie moja sunia miala 2 w swoim zyciu atak padaczki koszmar normalnie a ma dopiero 2 i pól roku
czy ktoras z was miala z tym stycznosc?
Ursa kochana takie wady czesto znikaja przed porodem nie martw sie dzieciaczek ma jeszcze czas :* -
Wróciłam z USG. Mąż zachwycony, warto było jechać chociażby dlatego,żeby zobaczyć jego oczy wpatrzone w monitor
Bezcenne...
Przy okazji dowiedzieliśmy się, że będzie córeczka. Ursa ma Kornela, a my Kornelię
Zaniepokoiło mnie tylko łożysko, bo jest nisko i prawie zasłania szyjkę, ale mam być dobrej myśli i dużo odpoczywać...
Wrzucam Wam zdjęcie rączki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/052a4c02eef8.jpgNynusia, Bąbelek, Bąbelek, Bąbelek, Ewalika, Kasia82, Lucy7, aanaa, Aguś26, paula1, onka, miska2503, Magnosia, Ursa, agu258, lili_madlen, Muffinka1019, Lexie lubią tę wiadomość
-
Moj psiak pierwszy atak mial pol roku temu lekarz powiedzial ze jesli beda tak rzadko to nie ma sensu podawac lekow bo okazalo sie ze ma tez powiekszone serce pojade z nia jutro na konsultacje
eh nie bede wam tu smecic bo to nie forum o psach
ale meczy mnie to
(
-
Ewalika to jedz do innego weta bo taka chorobę lepiej postarać się wyeliminować wcześniej jest szansa całkowitego wyleczenia tak jak u mojego psa. Powodzenia i się nie martw kochana :*
Ja się witam mamusie dziś dzidzia o 5 rano zaczęła brykac
I tak zaraz wstać musze bo na targ się wybieram
Miłej soboty ;**paula1, Ewalika lubią tę wiadomość
-
ja też już się witam
Gratuluję synka u Ursy i córeczki u malej.mi
Ja jak mogę pospać w weekend to się budzę, jak do pracy o 6.00 i kicha. Ale zrobię trochę papierów do szkoły i później się wybieram na ogródek trochę popielić, bo mój M chciał zrobić dobrze i słomą przykrył, żeby zielsko nie rosło, ale zamiast zielska wyrosło żytoi chyba wyrzucę tą słomę dzisiaj, bo tylko mnie wkurza
Wczoraj w pracy się dowiedziałam, że ciąża mi służy, że ładnie wyglądama ja mam wrażenie, że rosnę cała wszerz
No i dzisiaj znowu rano koło 6.00 czułam kopniaczki, czyli to już na pewno dzidzia daje o sobie znać
Miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 06:45
Nynusia, mała.mi lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witaj annggela
Ja też mam datę porodu na 5/10
Nynusia ale Ci zazdroszczę tego "brykania" ja tylko tak sporadycznie coś poczuję
Dziewczyny gratuluję synka i córeczkichociaż parkę mamy, bo tak to albo prawie same dziewczynki, a za chwilę prawie sami chłopcy
suma sumarum chyba się wyrównuje
Miłego weekendu dziewczyny :*Nynusia, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Czesc ranne ptaszki
Witam nowa mame !
Jak to milo , ze caly czas nas przybywa . I juz chyba przekroczylismy 100 !!!
Ja tez wyspana i gotowado dzialania . Plan na dzisiaj - morzeZaczyna sie maly upal wiec trzeba troche nogi pomoczyc i powdychac jodu
Udanego i slonecznego weekendu !!!Lucy7, Little Frog, Magnosia, Arielka, miska2503, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Czesc ranne ptaszki
Witam nowa mame !
Jak to milo , ze caly czas nas przybywa . I juz chyba przekroczylismy 100 !!!
Ja tez wyspana i gotowado dzialania . Plan na dzisiaj - morzeZaczyna sie maly upal wiec trzeba troche nogi pomoczyc i powdychac jodu
Udanego i slonecznego weekendu !!!korzystaj ile mozesz!
Ja juz tez na ogrodzie sie wyleguje po sniadaniu za chwile trzeba sie bedzie wziasc za sprzatanie poki co brak checi
milego slonecznego dnia zyczeMagnosia lubi tę wiadomość