Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się z Wami witam!
Jeśli chodzi o wiercenie mojej dzidzi, to były dni, kiedy czułam bardziej, w ostatnich dniach tylko do czasu do czasu. Pocieszam się tym, że jeszcze wcześnie.
Miłego dnia Wam wszystkim życzę! Dziś sobota, to pewnie będzie mniej pisania
Piękna dziś pogoda, wypadałoby gdzieś się wybrać... Pomyślę jeszcze, jakoś wczoraj i dziś mam mało energii.
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mała Mi - córeczka - super
Gratuluję!
Lojkalojka - fajnie masz z tym morzem
Mała Żabko - wracaj do zdrówka.
Witam też nowe MamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:03
mała.mi, Little Frog lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hejka kochani :*
Gratuluje mała.mi córci :*
Witam nowa mamusie !
co jest z ta pogoda ! U mnie znow pada i zimno pochmurno i wiatr
Miśa nie denerwuj sie ! Tez mam wizyte w poniedziałekBedzie dobrze, zobaczymy nasze maleństwa :*
mała.mi, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 16 tygodniu
lojkalojka, uwielbiam polskie morze i zazdroszczę wypoczynku nad nimMam nadzieję, że może uda nam się wyskoczyć w tym roku...
My w tą piękną pogodę wyskoczyliśmy na działkę do rodziców
MIŁEGO DNIA !!mała.mi, Magnosia, Little Frog, agu258, miska2503, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Ursa gratuluje Kornelka, nie martw sie... Maluszek ma jeszcze sporo czasu i na pewno do porodu wszystko bedzie dobrze
Mala mi gratuluje coreczki
Witam nowe mamusie
Ja wczoraj spedzilam caly dzien w lozku ale niewiele to dalo wciaz meczy mnie katar, nos zapchany ze ledwo mozna oddychac poza tym czuje sie taka oslabiona ze nic mi sie nie chce... Dodatkowo mnie to wszystko denerwujea obrywa sie mezowi... Wiem ze nie chcial mnie zarazic i to nie jego wina ale ja sie tak mecze przez ten katar ze nie umiem powstrzymac emocji
ehh juz nie wiem co mam wziac, co mam zrobic zeby mi przeszlo... Martwie sie czy z malutka wszystko dobrze... Bo niestety jeszcze ruchow nie czuje i to mnie dodatkowo stresuje
ehh sorki za moje wywody...
Milego weekendu, wypoczywajcie i korzystajcie z pogody, tam gdzie ona jest -
Bąbelek wrote:
Babelek, ale wstyt sie przyznac , ale ja tylko raz bylam nad polskim morzem i to jesienia .Mam o tyle dobrze , ze mieszkam nad morzem srudziemnym i tu moge jezdzic o kazdej porze rokuBlondik lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Arielka wrote:Mam od wczoraj straszne skurcze łydek!
masakra po prostu! W ciąży można brać magnez taki zwykły czy trzeba specjalny dla kobiet w ciąży?
Jedz dużo potasu i magnezuktórych najlepszym źródłem są pomidory, soki pomidorowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:57
Arielka lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:ss ale miewasz takie aż do pośladka? Bo mnie wczoraj tak noga rwała od łydki aż do samej góry
-
Kochane dobrze ze napisalyscie o magnezie bo mi sie przypomnialo ze lekarz mi przepisal ale przestalo bolec i nie bralam ... a teraz tez mam skurcze w nocy to zaczne brac
Jeszcze jedno pytanko : Czy wy macie tak ze jak gdzies wyjdziecie to jest wam slabo ? Kurde ja dzis wyszlam tylko do sklepu a po 10 min w lidlu normalnie siadalam na podloge bo robi mi sie goraco i ciezko mi oddychac ... nie wiem czy to normalne i to nie pierwsza taka sytuacja ... a do tego niedawno taki skurcz po lewej str brzucha mnie zlapal ze polozylam sie na ziemi i nie moglam wypuscic powietrza tylko wciagalam bo tak bolalo... to trwalo minute ale troche mnie to niepokoi. -
Szczesliwamamusia z tego co czytalam to mogą się zdarzać takie sytuacje, ale lepiej zapytaj lekarza, powiedz dokładnie jak to było i może coś Ci doradzi.
Lojkalojka oj zazdroszczę Ci tego morza, tez bym chciała nóżki pomoczyc
A ja pracowity dzień, od rana małe zakupy i teraz ponad 2 h na ogródku sprzątałam ta cholerną słomę i pieliłam. Poprzerywalam buraczki, rzodkiewke, ale juz jestem zadowolonatylko trochę chyba za dużo bo brzusio daje o sobie znać. Teraz się biorę za papiery do pracy.
Milego wypoczywaniamała.mi, szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Tez bym chciala posiedziec na plazy
pozazdroscic pogody, u mnie góry i plaża blisko ale co z tego jak pogoda ciagle paskudna, zimno i pada i pada i pada... Dopiero do domku dotarlam w pracy dzis kontrol byla plus tlum klientow... Wymiekam powoli, plakac sie chce a wtedy moj synuś kochany kopnie mamusię pare razy i od razu siły powracaja.