Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
witam się tylko na ułamek sekundy, bo właśnie skończyłam pracować i kładę się zaraz do łóżka.
Na badaniach byłam, ale nie dowiedziałam się kto u mnie mieszka...
Kolejna wizyta 9 czerwca najpierw prenatalne połówkowe a potem po 2 godz u mojego gina normalna wizyta i liczę, że na tych połówkowych już się dowiem czy to synuś czy córeczka
Plamienia ustały, polip na szyjce się wchłonął i dostalismy pozwolenie na sex po 4 miesiącach celibatuhe he żebym tylko jeszcze miała siły na to.. ale codziennie idę spać koło 23 bo tyle mam pracy, rano wstaję o 5:30 do pracy więc się nie wysypiam, nie dosypiam, więc jak już kłąde się do łóżka to w minutę zasypiam.
Miłej nocki życzę i nie gniewajcie się na mnie, że się nie odzywam, ani nie czytam co tam u Was bo serio obecnie nie mam czasu dla siebie. Jutro idziemy na KOmunię a ja nawet nie mam ciuchów wyprasowanych... dobrze, że dopiero na 12 w Kościele to zdąże się rano wyrobić ze wszystkim
Obiecuję, że jak w czerwcu skończe pracować to będe na bieżąco.
Pozdrawiamagu258, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Nie wiem jak jest u Was, ale zauważyłam, że na mnie aktywność działa lepiej niż odpoczynek. Gdy chodzę, idę na zakupy czy spotykam się z koleżankami, fizycznie czuję się znacznie lepiej niż podczas odpoczynku na kanapie. A leżenie to już w ogóle mi nie służy. Nie dość, że mi ciężko w każdej możliwej leżącej pozycji, to po wstaniu trudno mi się rozruszać. Chyba muszę zapomnieć o kanapie w ciągu dnia.
agu258, paula1, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Kasia ja tez zdecydowanie wole ruch , bo podczas lezenie robie sie strasznie leniwa i bola mnie plecy .
A i polowkowe mamy w tym samym dniu
Nynusia juz zaczyna sie robic na bustwoAlez ja jestem ciekawa efektu koncowego
W sukni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 22:04
agu258, Nynusia, Kasia82 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Boże u mnie równe 6 tygodni dzisiaj do slubu, ale się doczekać nie mogę
. Nynusia, ja Twój ślub przezywam, jakby to juz miał być mój, ale Ci zazdroszcze, ze to juz niebawem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 22:06
Nynusia, Kasia82, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
agu258 wrote:Nynusia, tydzień do ślubu?
Taaak
Mój przyszły mąż przymierzal wczoraj swój cały zestaw ahh uświadomiłam sobie ze będę mieć przystojnego męża hihi.
Lojkalojka juz niedługo ocenisz efekt końcowy.
Wiecie co? ! Już nie mogę się doczekaćagu258, Little Frog, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dzien doberekjaroszka wrote:Czesc dziewczyny jak to jest z tym spaniem czy to już teraz w 16 tygodniu trzeba spać na lewym boku, czy tp dopiero jak brzuch bedzke gigant w 7, 8 i 9 m-cu?
Jaroszka- tez mnie to zastanawia, juz spie od 2 miesiecy na boku bo wczesniej to tylko na brzuchu spalam i bałam sie ze zrobie cos zlego dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 10:40
-
jaroszka wrote:Czesc dziewczyny jak to jest z tym spaniem czy to już teraz w 16 tygodniu trzeba spać na lewym boku, czy tp dopiero jak brzuch bedzke gigant w 7, 8 i 9 m-cu?
ogólnie jest przyjęte, żeby spać na lewym boku, gdy już odczuwamy narastający ciężar, czyli mniej więcej od 5 miesiąca.BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Hejj
ogólnie jest przyjęte, żeby spać na lewym boku, gdy już odczuwamy narastający ciężar, czyli mniej więcej od 5 miesiąca.
ja tez staram się spać na lewym boku. Maleństwo też najczęściej układa się na tej stronie.BATTINKA lubi tę wiadomość