Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się martwiłam czy coś po pracy zastanę w lidlu, a tu mój brat przed chwilą dzwonił że właśnie jest i pyta czego sobie życzę
więc zażyczyłam sobie leginsów i bluzkę, niestety ze stanika zrezygnowałam bo to róznie może być z tymi naszymi biustami za pół roku. A szkoda bo są bardzo ładne
Może bliżej pażdziernika znowu się trafi taka promocja?
Miłego dnia -
Hej!
Moi rodzice też byli w lidlu, nakupowali wnusiowi/wnusi troszkę ciuszków
Ja zostałam w domu, mają mi wymieniać okno, już pomierzyli czekam na telefon. Wczoraj przez tą akcję, czuję bolące gardło i głowę, tak jak na grypęOczywiście z tych emocji było mi gorąco i wyleciałam w krótkim rękawku i mam.
Na szczęście dzidzia ruszała się tak jak zwykle - od 22 zaczyna kopać w brzuszku, chyba to będzie "nocny Marek"Pośpiewałam jej trochę, myślę, że będzie ok.
Jak tam Wasz poniedziałek?
Acha, no właśnie ten biust rośnie jak szalony, ja już mam miseczkę E, a podobno teraz to nic, że jak się urodzi i przyjdzie mleko, to będzie jeszcze większy... wiecie coś na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:35
-
Witam
Ja też nastawiłam sie na zakupy w lidlu, a zwłąszcza na legginsy - planowałam dwie pary ale L było za małe na mnie. Strasznie rozciągało się na udach. Staniki tez jakieś maleńkie byly.. Więc wzięłam tylko czarne spodnie ( bo szarych nie było już) i dwa największe topy , czarny i szary.
A ubranka dziecięce to myślę , że będą jeszcze bliżej Dnia DzieckaIviQ lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana Dziewczynki
Nynusia - a robiłaś rozjaśniaczem te pasemka?? pięknie wyglądasza suknia się robi??
Ja już mam takie odrosty że strach patrzeć w lustro.
A ja nie zmieniłam jeszcze stanika, zastanawiam się że może powinnam bo trochę mi urosły... noszę rozmiar 80D i zakładam tylko przedłużenie z tyłu żeby nie był ciasny. Nie przeszkadza mi ten rozmiar jeszcze więc najwyżej zmienię później
.
Ja jeszcze nie kupowałam ubranek bo większość dostanę, w rodzinie ostatnio urodziło się sporo dzieci więc ubranka z jednego na drugiego przechodzą.
Miłego dnia wszystkim życzę -
Czesc Dziewczyny:)
Ja z rana tez zawitalam do lidla;) Chcialam Malego obkupic, a wzielam tylko bodziaki z dlugim rękawem, bo spodenki byly bardzo cienkie:/ Do tego dla siebie bluzke i leginsy, ale je oddam, bo sa za krotkie i takie rajstopowe, a nie do zwyklej koszulki. Dziewczyny polecaja leginsy z h&m i chyba pojadę je dziś obczaic:) -
Witam i ja.
Wszystkim gratuluje udanych wizyt, kop iaczkow, slubow i calej reszty przyjemnosci. Sukienki sliczne, fryzury rowniez. Chorujacym zycze zdrowka.
Nie pisze czesto, ale czytam na biezaco. Ja poki co w wirze pracy, okres maturalny i czasem nie wiem jak sie nazywam, a po nocach snia mi sie tylko listy i protokoly, ale na szczescie 25 mam wizyte i juz chyba pojde na zwolnienie. Ciagle dokucza mi bol brzucha i niestety wrocila dolegliwosc z drugiej ciazy, czyli ucisk na nerw, ze ledwo chodze, bo lewa noga odmawia posluszenstwa od biodra poczawszy.
Poza tym mam w sobote komunie chrzesniaczki, a w niedziele wlasnej corki, wiec tez troche zabiegania z tym jest.IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny!
Witam się po intensywnym weekendzie
Nynusia, bardzo fajne pasemka
Również gratuluję kopniaczków, ja niestety rzadko je czuję spontanicznie od środka, ale jak się położę na plecach i przyłożę rękę, to szczególnie wieczorem czuć mocne kopniaki. Mój M aż się boi, Młody zawsze tak walnie z zaskoczenia
Miałam dzisiaj jechać do tego Lidla, ale musiałabym wsiąść w samochód i pewnie wyciąc ze 2 godziny, a tu tyle w domu do zrobienia. Szczególnie, że mówicie, że te legginsy prześwitują - mi akurat na nich najbardziej zależało, a już jedne takie, które prześwitują, kupiłam i jestem teraz niezadowolonaNynusia lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki!
Ja też byłam w Lidlu. najbardziej zależało mi na tym staniku. Byłam o godz.9 i już został jeden z miseczką B (ja co najmniej D) więc lipa, ale kupiłam body i spodenki dla córeczki a dla siebie czarne spodnie i szary top.
Mam nadzieję, że Maluszek zostanie już Nelką, a nie zmieni się w Stasia, żeby nie musiał w różowych ciuchach chodzić
Co do legginsów to potwierdzam, że są rajstopowe. A szkoda...
Miłego dnia Wam życzę -
Ss kupilam jednak ten termometr zobaczymy jak sie bedzie sprawował.. mam w razie czego drugi elektroniczny wiec na poczatku vede sprawdzac czy pokazuja zblizona temperature.. kupilam tez bodziaki i spodebnki dla malej
niestety dla siebie nic nie znalazlam leginsow juz nie bylo a spodnie ciazowe dresowe same wielkie rozmiary.. a stanik zostal jeden malenki..
powiem wam ze i mnie ciaza padla na mozg nakupowalismy juz troche tych ubranek dzisiaj postanowilam sprawdzic ile czego mam i w jakim rozmiarze.. i co wszystmjewszystwszystkir ciuszki mam w rozmiarze 62 a bylam swiecie przekonana ze na poczatku kupowalam 56 eh no ja mądrachyba nie wszystko uda sie zalozyc mojej corce chyba ze bede ja przebierac co chwile
-
nick nieaktualnyagania wrote:A mi cycki nie urosły
chociaż mój mąż twierdzi, że tak, to mnie się wydaje, że nie
mnie urosły, ale tak w zasadzie mam wrażenie, że jednym rzutem - koło początku 18 tc. kupiłam sobie tydzień temu biustonosz i jeszcze go nie zakładałam - mam nadzieję, że się nie okaże, że jest już za mały.
jeszcze o tym leżeniu na boku. ja wiem, że to na pewno jest dowiedzione medycznie, że należy leżeć na lewym boku, ale tak: na plecach i na brzuchu nie, bo uciskasz żyłę główną, na prawym też lepiej nie, siedzenie też właśnie wyczytałam, że ogranicza dopływ tlenu do płodu. a chodzić też nie tak dużo w wypadku, gdy jest zagrożenie dla szyjki... paranoja... -
Z tymi legginsami z lidla to myślę że trochę numeracja zaniżona, i jak ktos nosi S to L byłlo by idealne i nie prześwitujące..
Kiedys siostra męża kupiła mi na imieniny z takiego samego materiału, i były spoko, ale do czasu aż poszło oczko jak w rajstopie.. A co lepsze , jej to samo sie zrobiło po pierwszym nałożeniu ! Więc juz chyba lepiej kupic droższe ale z bardziej wygodnego materiału. -
normalnie chyba do lidla zaraz pójde skoro wszystkie były:D
ale ja na razie o dziecku nie mysle, choc z genetycznych badań wiem ze będzie chłopak. Ale mam dostać sporo w spadku wiec najpierw zobacze co dostane a potem bede kupować czyli zacznę sie interesować po 7 miesiącu:D
w zyciu nie sadzilam ze tyle kobiet będzie szczęsliwe że zostały skopane :p ale uczucie jest niesamowite:)))))))))
Ja na razie czuję się dobrze, ale brzuch już mi przy siedzeniu przed kompem i schylaiu zaczął przeszkadzać, a będzie o wieele gorzej, ale chcąc nie chcąc muszę prawcować do końca bo mając swoją działalność do tego sezonową-letnią sezon kończy się mniej wiecej w dniu porodu:/
mam nadzieję że młody da mi popracować do końća.[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))