X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia pięknie ! :*

Muffinka masakra! Dzidzia na pewno dzielna i wszystko dobrze, i bardzo dobrze zrobilas ze zadzwonilas na policje ! Bo tak by poszli i nic bys nie wyjaśniła i jeszcze musialabys sama płacić za nowe okno .

Czasem trace wiarę w ludzi po takich akcjach...

Dobranoc :*

Nynusia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia się zegnam , pierwsza witam :*
    Miłego dniaa :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia super :-)
    To ja się witam druga. Ja tez kombinuje z włosami, najpierw czarny dłuższe, później obcielam na krótko i prawie rok miałam rude, a teraz od pon mam ciemny brąz i w czwartek idę żeby mi złote refleksy zrobiła. Idę do nowej fryzjerki wiec nie wiem co wyjdzie, ale zobaczymy.
    Zbieram się do pracy i życzę miłego dnia :-)

Nynusia lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:) coś spać nie mogę a fasolka razem ze mną:D

Nynusia włoski fajne to same blind robisz pasemka (ja to zawsze z ciemnymi a to dlatego ze oprawę mam ciemną) w ogóle ładna dziewczyna z ciebie!!

A utkwiła mi tez w pamięci Agu258 tez śliczna dziewczyna bodajże w sukni ślubnej...kurde dziewczyny czy wy musicie być takie ładne? :P hehe

Ok ja mam dzis duzooo do załatwienia spraw w mieście ale i rak będę Was podczytywać;)

agu258, Nynusia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam !
    Trzymam kciuki za wizyty :)
    I nie zapomnijcie o ciuchach ciazowych w LIDLU ;)

Kasia82, Magnosia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dziewczyny, ja tez jak widzę Wasze zdjęcia, to wpadam w coraz to większe kompleksy.... Co jedna to zgrabniejsza i piękniejsza!
    U mnie po weekendzie zaswiecilo słońce :)

Miłego dnia!

PS Zapomniałam o najważniejszym! Wczoraj ok 22:30 poczulam (chyba) pierwszy raz kopniaczki. Tzn jeden, po którym się zastanawialam czy to to i odkrylam się, polozylam rękę na brzuchu i drugi. Zawolalam męża, przybiegl, przyłożył ucho do brzucha i jeszcze raz poczulam. Maz niestety nic nie słyszał poza praca jelit i jakimś przelewaniem... Ale ja myślę, ze to było juz to :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:09

IviQ, BATTINKA, paula1, Lucy7, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!

Dzięki za te miłe słowa :)

Zdjęcia obiecuję, że wrzucę :)

Battinka ja zawsze robiłam z brązem ale teraz fryzjerka powiedziała ze tylko blond pasemka bo nie wie jak farba się zachowa przy ciąży żebym uczulenia nie dostała bo bedzie masakra a tydzien do ślubu :D

Wiecie co ja zrobiłam ? Pojechałam o 7 do lidla specjalnie wcześniej wstałam podchodze chce wejść a tu zamkniete!!!! Bo od 8 czynne haha!!

Miłego dnia!

aanaa, Little Frog, FreshMm, agu258, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, piękną fryzurę wybrałaś na ślub, podoba mi się :) Ale wywinęłaś z tym lidlem :D

Ja zaraz jem śniadanie i też lecę do lidla, także do później ;D

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• IviQ Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Dzień dobry :)

Dziewczyny, ja tez jak widzę Wasze zdjęcia, to wpadam w coraz to większe kompleksy.... Co jedna to zgrabniejsza i piękniejsza!
    U mnie po weekendzie zaswiecilo słońce :)

Miłego dnia!

PS Zapomniałam o najważniejszym! Wczoraj ok 22:30 poczulam (chyba) pierwszy raz kopniaczki. Tzn jeden, po którym się zastanawialam czy to to i odkrylam się, polozylam rękę na brzuchu i drugi. Zawolalam męża, przybiegl, przyłożył ucho do brzucha i jeszcze raz poczulam. Maz niestety nic nie słyszał poza praca jelit i jakimś przelewaniem... Ale ja myślę, ze to było juz to :):)
    No ja juz od tygodnia czuje:) kopniakami bym tego nie nazwała, gilganiem piórkiem raczej, ale juz wiem o jakeij godzinie się moge spodziewać:) bo co dzien tak samo prawie. Nikt z zewnątrz tego raczej nie poczuje. To jest jeszcze za słabe, ale ja czuję wyraźnie:)

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, czytam o tych waszch włosach i patrze że najwyższy czas na fryzjera:/ tylko kurcze nie mam kiedy:/
    pracuje od 8-17 w soboty do 13. po południu zawsze się coś dzieje:? musze wygrzebac trochę terminu...... bo potem będize pewnie coraz gorzej

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Hejka kochane :*

No i wreszcie ja moge sie dumnie sie przywitac w 5 miesiącu <3

Miłej niedzieli ! :)
    ja też:)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    No ja juz od tygodnia czuje:) kopniakami bym tego nie nazwała, gilganiem piórkiem raczej, ale juz wiem o jakeij godzinie się moge spodziewać:) bo co dzien tak samo prawie. Nikt z zewnątrz tego raczej nie poczuje. To jest jeszcze za słabe, ale ja czuję wyraźnie:)

No faktycznie do kopniaka temu daleko ;) ale jakbym miała to jakoś opisać to tak jakby ktoś od środka mnie palcem dotknął :) wiem, ze jeszcze wcześnie. Meza chciałam poinformować o tym fakcie, a on z nadzieja przylozyl glowe i się wsluchiwal :)

Mi fryzjer tez by się przydał, ale chyba tylko raz w życiu wyszlam zadowolona...

agu258 lubi tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Witam !
    Trzymam kciuki za wizyty :)
    I nie zapomnijcie o ciuchach ciazowych w LIDLU ;)

Ja już byłam, ale dla siebie nic nie kupiłam, bo obecnie nic z tego nie potrzebuję. Za to dla Maluszka wybrałam bodziaki i półśpioszki. Z racji tego, że nie znam płci, wybrałam takie neutralne. Tym sposobem mam pierwsze ubranka, wcześniej niczego nie kupowałam. ;)

agu258, Magnosia lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż w weekend poczuł po raz pierwszy maluszka, ale to nie było mocne kopnięcie i na razie tylko jednorazowo, ale się zdziwił, bo się nie spodziewał. ;)

Little Frog, agu258 lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No faktycznie do kopniaka temu daleko ;) ale jakbym miała to jakoś opisać to tak jakby ktoś od środka mnie palcem dotknął :) wiem, ze jeszcze wcześnie. Meza chciałam poinformować o tym fakcie, a on z nadzieja przylozyl glowe i się wsluchiwal :)

Mi fryzjer tez by się przydał, ale chyba tylko raz w życiu wyszlam zadowolona...
    Ja po wielu latach znalazłam świetną fryzjerkę i do tego super tania!!!!
    tylko wygrzebac 3h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:14

Little Frog lubi tę wiadomość

• aniacicha Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się po długim czasie trochę mnie tu nie było ale popsuł mi się komputer i zaglądałam troszkę przez tel tylko od czasu do czasu ale już naprawiony więc powracam :)

też mam zamiar wybrać się do lidla dziś a ostatnio na allegro kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe z pasem
    w tesko też są promocje na dziecięcym w sobotę wybraliśmy się na zakupy i kupiliśmy body i śpioszki

Bąbelek lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryy ;)

U mnie pod Lidlem cały parking pozajmowany, (godzina 8.15?) masakra..ale jakoś zaparkowałam. Wchodzę i na wstępie widzę mohery, idę dalej idę i widzę znów mohery przy ubraniach, bałam się że na dział ciążowy wpadły przypadkiem aleeee nie! :D Kupiłam legginsy (z tym, że naprawdę trzeba wyjąć i zobaczyć jaki jest faktycznie rozmiar. Ja wybrałam L. Ogólnie wydają się krótkie ale po nałożeniu są spoko ;) no i bokserkę ciążową (S). 'L' z bokserek są naprawdę mega duże i długie!
    Przy stoisku dziecięcym to u mnie raczej babcie przebierały dla wnuczków :D

Ja od dziś na tydzień sama w domu.. mąż w delegacji ;(

atdc6iyehd9qphks.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny witam sie po weekendzie :)
    Potwierdzam w tesco sa promocje na ciuszki dzieciece w bardzo fajnej cenie mozna kupic :) ja bylam w sobote z mezem i kupilismy kilka zestawow :) niby mamy miec dziewczynke ale ja mam dziwne przeczucie ze jednak to sie zmini wiec jak wybieralismy ubranka wzielismy neutralne ;)
    Ja zaraz tez jade do lidla ma byc tez w promocji termometr bezdotykowy za 49 zl :)
    Powodzenia dzisiaj na wizytach :*
    Malgorzatko a ty znowu zamilklas?

IviQ lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze jak trafialam na fryzjera to nie bylam do konca zadowolona.jeden facet fryzjer byl rewelacyjny ale wyjechal do innego miasta.a teraz od pewnego czasu chodzę do lovely look a Auchan i poki co zawsze wychodze zadowolona.
    Co do ruchow to do tej pory czulam łaskotanie, a wczoraj bylismy z mezem w teatrze i chyba dzidziusiowi sie podobalo bo byly dwa kopniaki, ale i tak sie zastanawiam czy to to...
    kupila ktoras stanik w lidlu?ja sie boje ze rozm nie ten a nie wiem czy bielizne mozna zwrocic?
    witam mamusiu, ciesze sie ze termin podobny,choc moj maly na prenatalnych byl taki duzy ze usg wskazywalo tp.29.09, ale ja wiem kiedy zaszlam w ciaze temu suwaczka nie zmieniam;))a u ciebie ktow brzuszku siedzi?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika na termometr z lidla bezdotykowy uwazaj bo szwagier ze szwagierka kupili i go przeklneli;))

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 798 799 800 801 802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ