Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia pięknie ! :*
Muffinka masakra! Dzidzia na pewno dzielna i wszystko dobrze, i bardzo dobrze zrobilas ze zadzwonilas na policje ! Bo tak by poszli i nic bys nie wyjaśniła i jeszcze musialabys sama płacić za nowe okno .
Czasem trace wiarę w ludzi po takich akcjach...
Dobranoc :*Nynusia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Nynusia super
To ja się witam druga. Ja tez kombinuje z włosami, najpierw czarny dłuższe, później obcielam na krótko i prawie rok miałam rude, a teraz od pon mam ciemny brąz i w czwartek idę żeby mi złote refleksy zrobiła. Idę do nowej fryzjerki wiec nie wiem co wyjdzie, ale zobaczymy.
Zbieram się do pracy i życzę miłego dniaNynusia lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witam z rana:) coś spać nie mogę a fasolka razem ze mną
Nynusia włoski fajne to same blind robisz pasemka (ja to zawsze z ciemnymi a to dlatego ze oprawę mam ciemną) w ogóle ładna dziewczyna z ciebie!!
A utkwiła mi tez w pamięci Agu258 tez śliczna dziewczyna bodajże w sukni ślubnej...kurde dziewczyny czy wy musicie być takie ładne?hehe
Ok ja mam dzis duzooo do załatwienia spraw w mieście ale i rak będę Was podczytywaćagu258, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczyny, ja tez jak widzę Wasze zdjęcia, to wpadam w coraz to większe kompleksy.... Co jedna to zgrabniejsza i piękniejsza!
U mnie po weekendzie zaswiecilo słońce
Miłego dnia!
PS Zapomniałam o najważniejszym! Wczoraj ok 22:30 poczulam (chyba) pierwszy raz kopniaczki. Tzn jeden, po którym się zastanawialam czy to to i odkrylam się, polozylam rękę na brzuchu i drugi. Zawolalam męża, przybiegl, przyłożył ucho do brzucha i jeszcze raz poczulam. Maz niestety nic nie słyszał poza praca jelit i jakimś przelewaniem... Ale ja myślę, ze to było juz toWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:09
IviQ, BATTINKA, paula1, Lucy7, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Hej kochane!
Dzięki za te miłe słowa
Zdjęcia obiecuję, że wrzucę
Battinka ja zawsze robiłam z brązem ale teraz fryzjerka powiedziała ze tylko blond pasemka bo nie wie jak farba się zachowa przy ciąży żebym uczulenia nie dostała bo bedzie masakra a tydzien do ślubu
Wiecie co ja zrobiłam ? Pojechałam o 7 do lidla specjalnie wcześniej wstałam podchodze chce wejść a tu zamkniete!!!! Bo od 8 czynne haha!!
Miłego dnia!
aanaa, Little Frog, FreshMm, agu258, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dzień dobry
Dziewczyny, ja tez jak widzę Wasze zdjęcia, to wpadam w coraz to większe kompleksy.... Co jedna to zgrabniejsza i piękniejsza!
U mnie po weekendzie zaswiecilo słońce
Miłego dnia!
PS Zapomniałam o najważniejszym! Wczoraj ok 22:30 poczulam (chyba) pierwszy raz kopniaczki. Tzn jeden, po którym się zastanawialam czy to to i odkrylam się, polozylam rękę na brzuchu i drugi. Zawolalam męża, przybiegl, przyłożył ucho do brzucha i jeszcze raz poczulam. Maz niestety nic nie słyszał poza praca jelit i jakimś przelewaniem... Ale ja myślę, ze to było juz tobo co dzien tak samo prawie. Nikt z zewnątrz tego raczej nie poczuje. To jest jeszcze za słabe, ale ja czuję wyraźnie:)
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Kurcze, czytam o tych waszch włosach i patrze że najwyższy czas na fryzjera:/ tylko kurcze nie mam kiedy:/
pracuje od 8-17 w soboty do 13. po południu zawsze się coś dzieje:? musze wygrzebac trochę terminu...... bo potem będize pewnie coraz gorzej
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Hejka kochane :*
No i wreszcie ja moge sie dumnie sie przywitac w 5 miesiącu
Miłej niedzieli !Nynusia lubi tę wiadomość
[/link]
-
IviQ wrote:No ja juz od tygodnia czuje:) kopniakami bym tego nie nazwała, gilganiem piórkiem raczej, ale juz wiem o jakeij godzinie się moge spodziewać
bo co dzien tak samo prawie. Nikt z zewnątrz tego raczej nie poczuje. To jest jeszcze za słabe, ale ja czuję wyraźnie:)
No faktycznie do kopniaka temu dalekoale jakbym miała to jakoś opisać to tak jakby ktoś od środka mnie palcem dotknął
wiem, ze jeszcze wcześnie. Meza chciałam poinformować o tym fakcie, a on z nadzieja przylozyl glowe i się wsluchiwal
Mi fryzjer tez by się przydał, ale chyba tylko raz w życiu wyszlam zadowolona...agu258 lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Witam !
Trzymam kciuki za wizyty
I nie zapomnijcie o ciuchach ciazowych w LIDLU
Ja już byłam, ale dla siebie nic nie kupiłam, bo obecnie nic z tego nie potrzebuję. Za to dla Maluszka wybrałam bodziaki i półśpioszki. Z racji tego, że nie znam płci, wybrałam takie neutralne. Tym sposobem mam pierwsze ubranka, wcześniej niczego nie kupowałam.agu258, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No faktycznie do kopniaka temu daleko
ale jakbym miała to jakoś opisać to tak jakby ktoś od środka mnie palcem dotknął
wiem, ze jeszcze wcześnie. Meza chciałam poinformować o tym fakcie, a on z nadzieja przylozyl glowe i się wsluchiwal
Mi fryzjer tez by się przydał, ale chyba tylko raz w życiu wyszlam zadowolona...
tylko wygrzebac 3hWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:14
Little Frog lubi tę wiadomość
[/link]
-
witam się po długim czasie trochę mnie tu nie było ale popsuł mi się komputer i zaglądałam troszkę przez tel tylko od czasu do czasu ale już naprawiony więc powracam
też mam zamiar wybrać się do lidla dziś a ostatnio na allegro kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe z pasem
w tesko też są promocje na dziecięcym w sobotę wybraliśmy się na zakupy i kupiliśmy body i śpioszki
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Dobryy
U mnie pod Lidlem cały parking pozajmowany, (godzina 8.15?) masakra..ale jakoś zaparkowałam. Wchodzę i na wstępie widzę mohery, idę dalej idę i widzę znów mohery przy ubraniach, bałam się że na dział ciążowy wpadły przypadkiem aleeee nie!Kupiłam legginsy (z tym, że naprawdę trzeba wyjąć i zobaczyć jaki jest faktycznie rozmiar. Ja wybrałam L. Ogólnie wydają się krótkie ale po nałożeniu są spoko
no i bokserkę ciążową (S). 'L' z bokserek są naprawdę mega duże i długie!
Przy stoisku dziecięcym to u mnie raczej babcie przebierały dla wnuczków
Ja od dziś na tydzień sama w domu.. mąż w delegacji ;( -
Czesc dziewczyny witam sie po weekendzie
Potwierdzam w tesco sa promocje na ciuszki dzieciece w bardzo fajnej cenie mozna kupicja bylam w sobote z mezem i kupilismy kilka zestawow
niby mamy miec dziewczynke ale ja mam dziwne przeczucie ze jednak to sie zmini wiec jak wybieralismy ubranka wzielismy neutralne
Ja zaraz tez jade do lidla ma byc tez w promocji termometr bezdotykowy za 49 zl
Powodzenia dzisiaj na wizytach :*
Malgorzatko a ty znowu zamilklas?IviQ lubi tę wiadomość
-
Ja też zawsze jak trafialam na fryzjera to nie bylam do konca zadowolona.jeden facet fryzjer byl rewelacyjny ale wyjechal do innego miasta.a teraz od pewnego czasu chodzę do lovely look a Auchan i poki co zawsze wychodze zadowolona.
Co do ruchow to do tej pory czulam łaskotanie, a wczoraj bylismy z mezem w teatrze i chyba dzidziusiowi sie podobalo bo byly dwa kopniaki, ale i tak sie zastanawiam czy to to...
kupila ktoras stanik w lidlu?ja sie boje ze rozm nie ten a nie wiem czy bielizne mozna zwrocic?
witam mamusiu, ciesze sie ze termin podobny,choc moj maly na prenatalnych byl taki duzy ze usg wskazywalo tp.29.09, ale ja wiem kiedy zaszlam w ciaze temu suwaczka nie zmieniam;))a u ciebie ktow brzuszku siedzi?