Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annggela postawiłam na 3 żywe kwiatki koło ucha we włosach i myślę, że to będzie ładnie wyglądać. Welonu nie chce bo mnie się podoba długiiii a już z kasą cieńko więc kwiatuchy muszą wystarczyć
Ursa gratulacje! Właścicielka śliczna i pieski też super -
Cześć Dziewczyny, tyle naskrobałyście, że nie idzie Was nadrobić.
W weekend miałam lekkie malowanie w naszym drugim mieszkaniu, które czeka na nowych wynajmujących i mam do Was pytanie pojechałam tam na 2h okna był wszędzie otwarte, malowanie tylko jedną warstwą, samych ścian (tak naprawdę odświeżanie) farba akrylowa, myśłicie, że mogło to zaszkodzić dziecku, zaczełam się nad tym zastanawiać jak wróciłam do domu. ehh....
Ursa, ja się nie dziwie, ze Cię Pan podrywał na przystanku, apetyczne z Ciebie ciasteczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:53
aanaa lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Annggela postawiłam na 3 żywe kwiatki koło ucha we włosach i myślę, że to będzie ładnie wyglądać. Welonu nie chce bo mnie się podoba długiiii a już z kasą cieńko więc kwiatuchy muszą wystarczyć
Ursa gratulacje! Właścicielka śliczna i pieski też super
Nynusia,jakie kwiatki wybrałaś? Nie umiem sie zdecydowac.. -
Dziś po raz pierwszy w tej ciąży jakiś mężczyzna chciał mi ustąpić miejsca w autobusie. Miło mi się zrobiło, bo chyba już jednak coś widać, poza tym jestem szczególnie wrażliwa na takie miłe gesty. Nie usiadłam, bo już zaraz wysiadałam, ale naprawdę zrobiło mi się miło.
Nynusia, aanaa, IviQ, agu258 lubią tę wiadomość
-
Anemony jeszcze są ładne https://www.google.pl/search?ie=UTF-8&client=ms-android-orange-pl&source=android-browser&q=amemnony&gfe_rd=cr&ei=DstQVdHPLPKv8weo74DgDg#imgrc=PYUWH8SseOKW1M%253A%3Bundefined%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.bukietykobiety.pl%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F05%252Fanemony_.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbukietykobiety.pl%252Fanemony%252F%3B445%3B412
-
Dzięki dziewczyny
Arielka tak znam tą hodowlę, jak i hodowczynię
Na prawdę trudno jej nie znac
W jej rękach jest najbardziej utytułowany pies w PL, no i oczywiście królowa ringów- Xamba
No i generalnie jest to bardzo szanowana hodowla w PL
Z tego co wiem, hodowczyni też spodziewa się teraz dziecka.
Aanaa na wczorajszej wystawie już było spoko ale w lutym w Bydgoszczy przy kolejnym okrążeniu myślałam, że płuca wypluję
-
Hej ja wróciłam od lekarza, dzidziuś waży prawie 200g. Jest wstydzioszkiem nóżki skrzyżowane ale lekarz mówi że chyba dziewczynka, troszkę się zdenerwowałam bo ułożenie pośladkowe. następna wizyta 15 czerwca wtedy połówkowe z dokładnymi pomiarami.
Cały czas myślałam że będzie synuś no ale w sumie powiedział że nigdy nic nie wiadomo. Mówił też że sporo przytyłam bo 4 kg. i waże teraz 50 kg.Lexie, Magnosia, Muffinka1019, lili_madlen, ola.321, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
Zosia
-
Miska, ulozeniem posladkowym sie nie martw, jesteś w 17tc, dziecko ma jeszcze sporo miejsca do bbrykania i napewno sie odwróci nie raz. Co do wagi, hmmm...ja tez 4kg, waga 52. Mysle, ze gdybyś byla otyla to jest dużo, ale przy twojej wadze jest ok
miska2503 lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Lexie, mi fryzjerka odradziła frezje bo szybko więdną a na konwalie się niestety nie załapałam bo brałam ślub w czerwcu. Tulipanów we włosach sobie nie wyobrażam?
Hahah.. wiesz,że nie pomyślałam w ten sposób o tulipanach? Skoncentrowałam się tak na bukiecie,ze o włosach nie pomyślałam..