Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno jeszcze zmieni swoje ułożenie
Teraz jeszcze ma miejsce więc się tam wierci.
Ja w bukiecie ślubnym miałam goździki tak jak moja mama. Wrzucę Wam fotkę jak uda mi się zgrać z płytki. Ślub i wesele to super sprawa ja bym mogła jeszcze jeden mieć - oczywiście z tym samym mężczyzną :* -
Cześć Dziewczyny,
Jak piszę z komórki to mi się wiadomości nie zapisują albo tylko początek...przestawiłam się, więc na tableta
Ja też obłowiłam się dzisiaj w lidlu dwie pary legginsów, dresy i dwie pary topów za niecałe 100 pln! W sklepie typu h&m za jedną pare bym tyle zapłaciła....więc jestem mega zadowolona. Niektóre dziewczyny piszą, że legginsy prześwitują, może czarne tak, ale szare są świetne!!!
W środę idę na odpłatne USG i może w końcu dowiem się kto tam mieszka
Dzisiaj rano się przewróciłam, ale mnie strach obleciał...potknęłam się o krawężnik i poleciałam do przodu...na szczescie lokiec i kolano zamortyzowalo upadek i brzuszkiem tylko musnęłam o podłoże, ale to było straszne.... -
Muffinka super brzuszek , ładny i zgrabny
Ursa : gratuluje sukcesu i zadowolenia, włożonego wysiłku i zaangażowania w przygotowania do wystawyMam pytanko co polecasz dla piesków na kleszcze i jak u Ciebie wygląda kleszczowa plaga bo u mnie oba psiaki już miały po jednym
?
Nynusia : masz juz jakąś wizje na bukiecik ?
Ja włosy niestety miałam na lokówkę i słabo sie to sprawdziło ale jak Ty masz kogoś sprawdzonego to najważniejsze bo w tai dzien wszystko musi byc idealnie
Jaroszka : Musimy na siebie bardzo uwazac , dobrze ze byłaś czujna i podłożyłaś ręce ale niestety takie wypadki się zdarzają"Na pocieszenie" moge dodać że będąc już jak sie potem okazało w 6tyg+2dni w ciąży (oczywiście nie wiedząc ) spadłam z konia na zawodach i nic się na szczescie nie stało
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
miska2503 wrote:Hej ja wróciłam od lekarza, dzidziuś waży prawie 200g. Jest wstydzioszkiem nóżki skrzyżowane ale lekarz mówi że chyba dziewczynka, troszkę się zdenerwowałam bo ułożenie pośladkowe. następna wizyta 15 czerwca wtedy połówkowe z dokładnymi pomiarami.
Cały czas myślałam że będzie synuś no ale w sumie powiedział że nigdy nic nie wiadomo. Mówił też że sporo przytyłam bo 4 kg. i waże teraz 50 kg.[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
aanaa wrote:Lexie, myślałam że piszesz o wyborze kwiatków do włosów
ja bukiet miałam z białych frezji z czerwonymi różami
ale do dzis nie mogę odżałować konwalii bo je strasznie lubię
Miałam na mysli bukiet i kwiatki we włosy ale nie zajarzyłam jakby to było z tulipanami -
Naprawde lekarz ci powiedzial ze 4kg to duzo przy twojej wadze? Ja wyjsciowo wazylam 52kg przy 168cm do 17 tyg przytylam 2,5kg i mowila ze bardzo dobrze.a ulozeniem posladkowym tez ci sie kaxal martwic? Kolezance odwrocil sie teraz w 30tyg i jest to prawidlowo.ma miejsce to wiadomo ze sie kreci, a czasu jeszcze ma mnostwo zeby wisiec glowa w dol to korzysta;))
-
Powiem ci ze ja naprawde nie jem za dwoje a nawet chyba mniej niz przed ciaza a waga po malu systematycznie sobie rosnie, takze uwazam ze ześwirowac na punkcie wagi też nie można bo bym chyba na diete musiala przejsc, a co wiecej nigdy na diecie nie bylam.szczuple dziewczyny pewnie nadrabiaja braki kilogramowe z przed ciąży.a to ze jesc za dwoje sie nie powinno to sie zgadzam, nie widze takiej potrzeby;)
-
Miśka faktycznie troche dziwne podejscie lekarza , z waga tak samo , kazac kobiecie w ciazy nie jest za dwoje ... ja bym sie waga nie przejmowala i w zadnym wypadku nie ograniczla i nie glodzila sie w ciazy !
Ja juz po wizycie , u nas wszystko dobrze, maluch rosnie jak na drozdzach z 18 października doszlismy do 6 października , Mowil ze dzidzius duzy i szybko rosniePoza tym wszystko dobrze , widzialam wszystko kregosłupik , zoladek , serduszko, wszystko ok
Aguś26, linka220, Muffinka1019, Lexie, BATTINKA, agu258, Nynusia, ola.321, aanaa, Lucy7, paula1 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
poleciałam też do Lidla, bo się naczytałam o Waszych zakupach, a ja zakupiłam...... robota do koktaliwięc zaraz dokupiłam banany, kiwi i winogrono i wyszedł pyszny SOK
MNIAMMMM!!!!! Kupiłam też sobie spodnie ciążowe dresowe, fajne, ale jak na 30 zł, bo chwilę ponosiłam i już "wypchane kolana", ale są bardzo bardzo wygodne
Pozdrawiam gorącoagu258 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny jak zwykle witam sie po weekendzie
tym razem byl spokojn spedzony w domu z mezem
niestety nie nadrobie was wiec mam nadzieje ze wszystko w porządu u każdej z WAS
Dzisiaj umyłam okna na parterze domu i teraz odpoczywam...
troche się martwię bo chyba dalej nie czuje ruchów - zaczełam 20 tydz.i nic...
wydawało mi się ze tydz temu cos czulam 2 razy i tyle koniec .. spokoj...
na poprzedniej wizycie lekarz powiedzial ze mam sobie dac jeszcze 2 tyg na ruchy a potem sie martwic... jutro mija 2 tyg... mylicie że jest ok czy lepiej zadzwonić jutro do lekarza i zapytac ... kolejną wizyte mam 19.05..
jeśli chodzi o imiona my dalej nie możemy się zdecydować... na razie myślimy nad Antkiem albo Julianem -
Nat_alia, jestem na tym samym etapie ciązy co Ty i odczucia podobne.. 2 razy wydawało mi sie,że czuję ruchy a teraz cisza.. wizytę mam 2 czerwca i mysle,ze poczekam do tego czasu,czytałam,że nawet dopiero w 24 tyg można je wyczuć,zalezy np.od ułożenia łożyska.. Nie martwmy się kochana na zapas! Na pewno nasze maluszki są zdrowe i niebawem dadza znać o sobie
-
Ursa wrote:Dzięki dziewczyny
Arielka tak znam tą hodowlę, jak i hodowczynię
Na prawdę trudno jej nie znac
W jej rękach jest najbardziej utytułowany pies w PL, no i oczywiście królowa ringów- Xamba
No i generalnie jest to bardzo szanowana hodowla w PL
Z tego co wiem, hodowczyni też spodziewa się teraz dziecka.
Aanaa na wczorajszej wystawie już było spoko ale w lutym w Bydgoszczy przy kolejnym okrążeniu myślałam, że płuca wypluję
Nooo Iwona to moja bardzo dobra koleżanka :)hehe jaki ten świat małyUrsa lubi tę wiadomość
-
Lili coś takiego
https://www.google.pl/search?q=eustomy&biw=360&bih=592&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bvdQVdjAEaSdygPR8IH4Cg&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=arPOps4Fx9yszM%253A%3BwHnczQPDUYBP9M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg212.imageshack.us%252Fimg212%252F4273%252F21creambouquety.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforum.trojmiasto.pl%252Fbukiet-roze-eustomy-t100743%252C1%252C11.html%3B320%3B307lili_madlen lubi tę wiadomość