X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki byłam w lidlu a tam zostały 3 pary spodni 44/46 i jedna 40/42 leginsow zero ale baba w ciąży jest zmierzla wiec mój M musiał mnie zawieźć na drugi koniec miasta do innego lidla i tam czekały na mnie ostatnie jedyne czarne legginsy o szarych mogę więc pomarzyć

linka220 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam ostatnio ciążowe legginsy na Allegro, trzy pary długich i trzy pary 3/4. Jestem zadowolona z zakupu. Za 6 par z przesyłką zapłaciłam 102 zł. Teraz muszę jeszcze dokupić bluzki na krótki rękawek i będę miała stroje na lato. :)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka jeśli chodzi o łożyko nie mam pojecia - nic mi lekarz nie mówił na ten temat

Lexie w takim razie uzbroje się w cierpliwość i poczekam do wizyty za tydzien

dziewczyny ale poszlałayście w lidlach :D pięknie :) grunt ze zakupy udane

Nynusia lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    agatka jeśli chodzi o łożyko nie mam pojecia - nic mi lekarz nie mówił na ten temat

Lexie w takim razie uzbroje się w cierpliwość i poczekam do wizyty za tydzien

dziewczyny ale poszlałayście w lidlach :D pięknie :) grunt ze zakupy udane

Ja kochana jestem identycznie jak Ty i mam to samo :) chwilę po drodze czułam niby, potem nie wiedziałam, czy to jest to, czy mi się wydawało... ale jak byłam na usg genetycznym to mam wpisane położenie przednia nisko, więc gin tłumaczył, że będę później czuła ruchy :) więc widzisz, nie jesteś sama i się nie stresuj :)

Lexie, ja też mam wizytę 2/06 :) wcześniej jednak teraz w pt mam połówkowe :D

nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu to nie dużo zapłaciłas a fajne jakościowo?

l22nhdgeccid541p.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie dzisiaj trochę obłowiłam w lidlu: kupiłam czarny top, szare legginsy i stanik (ale niestety za duży jest) i dla dzieciaczka body na długi rękaw i spodenki :)

Ursa super wyglądałaś, a i pieski też śliczne :)

(do wizyty 4 dni :) )

Nynusia lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam się pochwalić moim wieeeelkim brzucholkiem :-P Rośnie w zastraszającym tempie, aż się boję pomyśleć co to będzie przy końcówce :-P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf804a5c4952.jpg

Nynusia, polkosia, Marta28, aanaa, agu258, Muffinka1019, paula1, Kasia82, onka, Lexie, madu, ola.321, miska2503, Lucy7, IviQ, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, Magnosia lubią tę wiadomość

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Dawno mnie nie było. Nadal nie czuję ruchów, ale bicie serduszka na detektorze mnie uspokaja w tym temacie ;) Dzisiaj dostałam piękne kolczyki od męża, a na dodatek 400 zł do Mothercare i od teściowej drugie tyle w gotówce :D Nie wiem co to za okazja była, ale szykują się super zakupy dla Klementysi <3 Jutro jedziemy z psiakami wypocząć nad morze, trzeba zmienić powietrze, bo u nas jest tragicznie. W czwartek mam wizytę u mojego gina, a rano jeszcze morfologia i mocz. Aaa, no i jednak idziemy na wesele, pierwszy raz od naszego :P Dostaliśmy zaproszenie na czerwiec. Trzeba będzie poszukać sukienki :) Chciałam zamówić w Asos, ale nie ogarniam wysyłki do PL :/ Jakby ktoś mógł podpowiedzieć, to będę wdzięczna, bo są super modele na wyprzedaży już za 10 euro.

paula1, IviQ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala.mi piękny brzusio <3

mała.mi lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi aleee super brzusio :D :D

mała.mi lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia 10 euro to faktycznie nie dużo ;o

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja dziś cały dzień czuje maluszka chyba ma dzień brykania <3

agu258, Muffinka1019, Kasia82, Bąbelek, mała.mi, Lexie, linka220, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :-*

Nynusia - piękna fryzurka :-)
    Muffinka - brzusio boski! :-*
    Ursa - gratulacje i brzusio masz również piękny :-)
    Mała mi- Twój brzuszek także cudowny, w ogóle macie tajne te brzuszki, mój jest troszkę mniejszy, zaraz może wstawie zdj jeśli wyjdzie dobrej jakosci

Ja dzisiaj byłam na spacerze, z moja przyszła szwagierka, dowiedziałam się, ze moja przyszła teściowa takie rzeczy wygaduje, ze masakra :-( mowie Wam, ze do tego ślubu nie dojdzie, bo ona to zniszczy :-( jestem załamana, płacze odkąd przyszlam do domu :-( ech...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:11

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Dziewczynki ja dziś cały dzień czuje maluszka chyba ma dzień brykania <3

Ja od 8 maja czuje ruchy, z każdym dniem coraz bardziej rozróżniam, kiedy kopie dzidziulinek :-)

Kasia82, Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, jakościowo też jestem zadowolona. Mam porównanie, bo kupiłam wcześniej od innego sprzedawcy i te pierwsze były jak spodnie od piżamy. Teraz trafiłam dobrze, na normalne bawełniane i nieprześwitujące legginsy. Jeśli chcesz, wyślę Ci na FB link do aukcji. Ocenisz czy Ci pasują. ;)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, nie daj się! Do ślubu dojdzie i wszystko się ułoży, a jak teściowa będzie Wam dalej utrudniać, może trzeba będzie się od niej odciąć, w ostateczności? Twój przyszły mąż powinien postawić jej sprawę jasno. Kochacie się, jeśli będzie mącić, to się obróci przeciwko niej. Co za babsztyl! Co ona od Ciebie chce? Zawsze taka była?

agu258, IviQ lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiem, że już późno, ale moze któraś z Was będzie w przypływie bezsenności robić zakupy - dziś w sklepie internetowym tchibo jest 15% na wszystko i jeszcze 5% jak się kupuje powyżej 5 sztuk. Dużo biustonoszy do wyboru, ręczniki z kapturkami dla dzieci, body z długimi rękawami :)

mała.mi, Nynusia lubią tę wiadomość

• agu258 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu zawsze, ale co jakiś czas się ujawnia... Tak samo psuje życie swojemu drugiemu synowi, tez nienawidzi tamtej synowej i robi wszystko, żeby się rozwiedli... A u nas widać próbuje doprowadzić do rozpadu tego związku jeszcze przed slubem. Najgorsze jest to, ze ja naprawdę nie wiem co ona ode mnie chce, zawsze byłam mega zakochana w moim M., dbam o niego, kocham całym sercem, ale niestety ona jest kobieta... Hmmm... (...) No i mierzy wszystkich swoja miara... Ta moja szwagierkę tak samo... Wiec mam juz dość :-( mój M. nie do końca widzi to wszystko, wiec nie wiem czy odcięcie kiedykolwiek jest możliwe :'(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 23:08

Asieńka_86 lubi tę wiadomość

f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu poproszę chętnie skorzystam;)

Kasia82 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu258 pamiętaj ze miłość przezwycięży wszystko. Wał to ci inni mówią rób tak żeby Tobie to odpowiadało ja przyjęłam taka taktykę i u mnie na razie wychodzi. A Twój M jeśli Cię kocha nie zrezygnuje z miłości do Ciebie na rzecz matki a jeśli tak by się stało to znaczy ze nie jest Ciebie wart bo to z Tobą ma przeżyć resztę życia a nie z matką. A w ogóle co to za szwagierka po cholerę ona Ci to mówi? !! Specjalnie? Ma z tego satysfakcję? ://

agu258, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 804 805 806 807 808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ