Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki byłam w lidlu a tam zostały 3 pary spodni 44/46 i jedna 40/42 leginsow zero ale baba w ciąży jest zmierzla wiec mój M musiał mnie zawieźć na drugi koniec miasta do innego lidla i tam czekały na mnie ostatnie jedyne czarne legginsy o szarych mogę więc pomarzyć
linka220 lubi tę wiadomość
-
agatka jeśli chodzi o łożyko nie mam pojecia - nic mi lekarz nie mówił na ten temat
Lexie w takim razie uzbroje się w cierpliwość i poczekam do wizyty za tydzien
dziewczyny ale poszlałayście w lidlachpięknie
grunt ze zakupy udane
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nat_alia wrote:agatka jeśli chodzi o łożyko nie mam pojecia - nic mi lekarz nie mówił na ten temat
Lexie w takim razie uzbroje się w cierpliwość i poczekam do wizyty za tydzien
dziewczyny ale poszlałayście w lidlachpięknie
grunt ze zakupy udane
Ja kochana jestem identycznie jak Ty i mam to samochwilę po drodze czułam niby, potem nie wiedziałam, czy to jest to, czy mi się wydawało... ale jak byłam na usg genetycznym to mam wpisane położenie przednia nisko, więc gin tłumaczył, że będę później czuła ruchy
więc widzisz, nie jesteś sama i się nie stresuj
Lexie, ja też mam wizytę 2/06wcześniej jednak teraz w pt mam połówkowe
nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie dzisiaj trochę obłowiłam w lidlu: kupiłam czarny top, szare legginsy i stanik (ale niestety za duży jest) i dla dzieciaczka body na długi rękaw i spodenki
Ursa super wyglądałaś, a i pieski też śliczne
(do wizyty 4 dni)
Nynusia lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dziewczyny chciałam się pochwalić moim wieeeelkim brzucholkiem
Rośnie w zastraszającym tempie, aż się boję pomyśleć co to będzie przy końcówce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf804a5c4952.jpgNynusia, polkosia, Marta28, aanaa, agu258, Muffinka1019, paula1, Kasia82, onka, Lexie, madu, ola.321, miska2503, Lucy7, IviQ, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Hej
Dawno mnie nie było. Nadal nie czuję ruchów, ale bicie serduszka na detektorze mnie uspokaja w tym temacie
Dzisiaj dostałam piękne kolczyki od męża, a na dodatek 400 zł do Mothercare i od teściowej drugie tyle w gotówce
Nie wiem co to za okazja była, ale szykują się super zakupy dla Klementysi
Jutro jedziemy z psiakami wypocząć nad morze, trzeba zmienić powietrze, bo u nas jest tragicznie. W czwartek mam wizytę u mojego gina, a rano jeszcze morfologia i mocz. Aaa, no i jednak idziemy na wesele, pierwszy raz od naszego
Dostaliśmy zaproszenie na czerwiec. Trzeba będzie poszukać sukienki
Chciałam zamówić w Asos, ale nie ogarniam wysyłki do PL
Jakby ktoś mógł podpowiedzieć, to będę wdzięczna, bo są super modele na wyprzedaży już za 10 euro.
paula1, IviQ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej Kochane :-*
Nynusia - piękna fryzurka
Muffinka - brzusio boski! :-*
Ursa - gratulacje i brzusio masz również piękny
Mała mi- Twój brzuszek także cudowny, w ogóle macie tajne te brzuszki, mój jest troszkę mniejszy, zaraz może wstawie zdj jeśli wyjdzie dobrej jakosci
Ja dzisiaj byłam na spacerze, z moja przyszła szwagierka, dowiedziałam się, ze moja przyszła teściowa takie rzeczy wygaduje, ze masakramowie Wam, ze do tego ślubu nie dojdzie, bo ona to zniszczy
jestem załamana, płacze odkąd przyszlam do domu
ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:11
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Nynusia, jakościowo też jestem zadowolona. Mam porównanie, bo kupiłam wcześniej od innego sprzedawcy i te pierwsze były jak spodnie od piżamy. Teraz trafiłam dobrze, na normalne bawełniane i nieprześwitujące legginsy. Jeśli chcesz, wyślę Ci na FB link do aukcji. Ocenisz czy Ci pasują.
-
Aguś, nie daj się! Do ślubu dojdzie i wszystko się ułoży, a jak teściowa będzie Wam dalej utrudniać, może trzeba będzie się od niej odciąć, w ostateczności? Twój przyszły mąż powinien postawić jej sprawę jasno. Kochacie się, jeśli będzie mącić, to się obróci przeciwko niej. Co za babsztyl! Co ona od Ciebie chce? Zawsze taka była?
agu258, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wiem, że już późno, ale moze któraś z Was będzie w przypływie bezsenności robić zakupy - dziś w sklepie internetowym tchibo jest 15% na wszystko i jeszcze 5% jak się kupuje powyżej 5 sztuk. Dużo biustonoszy do wyboru, ręczniki z kapturkami dla dzieci, body z długimi rękawami
mała.mi, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Kasiu zawsze, ale co jakiś czas się ujawnia... Tak samo psuje życie swojemu drugiemu synowi, tez nienawidzi tamtej synowej i robi wszystko, żeby się rozwiedli... A u nas widać próbuje doprowadzić do rozpadu tego związku jeszcze przed slubem. Najgorsze jest to, ze ja naprawdę nie wiem co ona ode mnie chce, zawsze byłam mega zakochana w moim M., dbam o niego, kocham całym sercem, ale niestety ona jest kobieta... Hmmm... (...) No i mierzy wszystkich swoja miara... Ta moja szwagierkę tak samo... Wiec mam juz dość
mój M. nie do końca widzi to wszystko, wiec nie wiem czy odcięcie kiedykolwiek jest możliwe :'(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 23:08
Asieńka_86 lubi tę wiadomość
-
Agu258 pamiętaj ze miłość przezwycięży wszystko. Wał to ci inni mówią rób tak żeby Tobie to odpowiadało ja przyjęłam taka taktykę i u mnie na razie wychodzi. A Twój M jeśli Cię kocha nie zrezygnuje z miłości do Ciebie na rzecz matki a jeśli tak by się stało to znaczy ze nie jest Ciebie wart bo to z Tobą ma przeżyć resztę życia a nie z matką. A w ogóle co to za szwagierka po cholerę ona Ci to mówi? !! Specjalnie? Ma z tego satysfakcję?
/
agu258, IviQ lubią tę wiadomość