Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:A ja ide dzis do lekarza z tym kaszlem i gardlem albo krtania sama juz nie wiem...spac noe moge tak noli...
Boje sie antybiotyku ze cis z dzueckiem bedzie nue tak
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Ursa wrote:Dzień dobry
Agu świetnie Cię rozumiem. U mnie ten smok ma dwie głowy więc jest jeszcze gorzej. Teśc jest nawet gorszy. A mąż uważa, że "przesadzam", "to pierdoły" i "cokolwiek oni nie zrobią to i tak dla mnie bedzie źle". Pępowinę ma żelazną i nie da się jej przeciąc. A ponieważ mieszkał i żył z nimi przez 30 lat w kawalerskim stanie ciężko teraz przestawić go na życie małżeńskie. Często czuję się jakby oni we trójkę byli rodziną a ja gdzieś z boku. Ja tu o niczym nie decyduję. Nawet kaloryfer muszę miec taki jaki oni sobie zażyczą. Ile już łez przez to wylałam to masakra. W ciąży też się zdarzało.
Zeta zdrowiej! Mi na szczęście już przeszło chociaż nadal zatyka mi nos nocą.wiesz mi naprawdę wiele dawało że mój mąż jasno postawił że jestem najważniejsza i nikt nam się wtrącać nie będzie. CO prawda małżeństwo po 10 latach się rozpadło ale z zupełnie innego powodu. Obecnie mój chłopak nie ma rodziców już od dziecka i sama nie wiem co gorsze, Wtrącanie się czy brak wsparcia.ja mam tylko mamę ale zawsez łatwiej liczyć na pomoc z dwóch stron. Mam młoda już nie jest a wnuków 4, tylko u mnie na starośc pierwsze.
Ursa lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
mała.mi - ja też mam teraz infekcję chyba pierwszą od kilku lat
, biorę pimafucin globulki i krem. Dziś mam brać ostatnią a komfortu dalej nie mam
. Jak jutro jeszcze będę coś czuła to chyba znów muszę się przejść do gin. Nie wiem jak ja to dziadostwo złapałam
.
-
nick nieaktualny
-
BATTINKA mi już niestety od miesiąca widać brzuch, co prawda na poczatku wyglądało jakbym po prostu przytyła, ale teraz juz sie ludzie domyślają i już się nie da ukryć chyba ze coś baaardzo lużnego założę. Co prawda wielki ten brzuch nie jest ale ze jestem mała to widać że jest nieproporcjonalny do reszty..
[/link]
-
Battinka daj prosze znac co to oznacza jak wyczuwalna jest taka kula, ja tak mialam chyba ze 3 razy, w miejscu gdzie siedxi dzidziolek, taka kulka jakby pomarancza i jak polozylam na tym reke to sie chowalo po malu.tez nie wiem czy dzidzia by byla tak wyczuwalna?czy co to? Jestes szczupla?
I jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny, czy ktoras byla na warsztatach "mamo to ja " z mezem? Bo nie wiem czy tatusiowie tez moga i czy chodza co by moj sie jakos dziwnie nie czul;p -
nick nieaktualnyola.321 wrote:mała.mi - to daj znać co Ci gin powiedziała i co ewentualnie zaleciła stosować, ja jak będę czuła się dalej "dziwnie" to też pójdę do mojej gin
Ola, ja miałam Pimafucin 3 globulki tylko i przeszło dopiero 2 dni po wzięciu tych 3 sztuk. Więc może Ci jeszcze przejdzie.
Dziewczyny, wiem że przed wieloma z Was jeszcze połówkowe, ale moze mi doradzicie - na to ostatnie dokładne USg kiedy się najlepiej zapisać?
Btw dzisiaj zaliczyłam pierwsze spanie z kojcem i ... no nie powiem, wymęczyłam się, chociaż nie bardziej niż z poduszką między kolanamija chyba nie potrafię się nie wiercić w nocy...
-
nick nieaktualnyss wrote:Battinka daj prosze znac co to oznacza jak wyczuwalna jest taka kula, ja tak mialam chyba ze 3 razy, w miejscu gdzie siedxi dzidziolek, taka kulka jakby pomarancza i jak polozylam na tym reke to sie chowalo po malu.tez nie wiem czy dzidzia by byla tak wyczuwalna?czy co to? Jestes szczupla?
I jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny, czy ktoras byla na warsztatach "mamo to ja " z mezem? Bo nie wiem czy tatusiowie tez moga i czy chodza co by moj sie jakos dziwnie nie czul;p
Ss i Battinka, ja miałam na usg połówkowym taką kulę po prawej stronie i to właśnie Synek był, wtulony w róg macicy z prawej strony. Myślę, że takie napinanie się brzucha co jakiś czas od 20 tc to mogą już być skurcze Braxtona-Hicksa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:07
-
onka - obyś miała rację że mi te tak przejdzie
, ja dziś będę brała 6-stą globulkę więc miałam troszkę dłuższą kurację
Ja też od jakiegoś czasu czuję czasem takie chwilowe bezbolesne napinanie, czytałam że mogą to też być skurcze Alvareza. Tak mnie łapie nagle i po sekundzie puszcza, najczęściej po jednej lub drugiej stronie poniżej pępka.
Na ostatnie USG prenatalne słyszałam że w 30tygodniu. Na II prenatalnym właśnie tak mi się kazała zapisać Pani dr.onka lubi tę wiadomość
-
Nynusia widze że mamy baaaardzo podobny gust także mój wybór padł na eustomy !!
Na poczatku miał być fiolet jako korol przewodni ale ostatecznie poszłam w eustomy plus bordo bo tak mi pasowały do wystroju sali
http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1331382494_Czerwone-roze-biale-frezje.jpg
tylko zamiast frezji białe eustomyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 11:25
-
nick nieaktualnyola.321 wrote:Ja też od jakiegoś czasu czuję czasem takie chwilowe bezbolesne napinanie, czytałam że mogą to też być skurcze Alvareza. Tak mnie łapie nagle i po sekundzie puszcza, najczęściej po jednej lub drugiej stronie poniżej pępka.
.
Masz rację, jeśli są delikatne to nawet bardziej pasują do skurczy Alvareza
A co do tematów kwiatkowych - ja miałam i we włosach i w bukiecie frezje, sprawowały się świetnie do rana
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Sloneczka jesteście kochane :-* widzę, ze nie tylko ja się borykam z takiemu problemami, tez zaczynam się czuć jako ta trzecia w związku, co mnie potwornie martwi, ale juz dzisiaj czuje się dużo lepiej. Po prostu potrzebowalam się wygasać, wyplakac i jest dużo lepiej. Dziś mam dużo więcej siły do walki, ostatnio wygralam bitwę - niby nie przyjdzie na nasz ślub, ale jeszcze nie wojnę. Ale wygram te wojnę, albo, wybaczcie ze to powiem, cancer ja za mnie wygra
Jeszcze raz to potworze - jesteście kochane i naprawdę ogromnym wsparciem jesteście, ciesze się, ze Was mam :-*
I Wy tez trzymajcie się w tych swoich sytuacjach, które jak widać, tez nie sa takie, jakie byśmy chciały żeby byly ...BATTINKA, IviQ, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, paula1, linka220 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2275c1052445.jpg
To mój bukiet ślubny, mam nadzieje, ze faktycznie będzie taki, jak na zdjęciuss, aanaa, ola.321, onka, BATTINKA, IviQ, miska2503, Lucy7, Nynusia, Magnosia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, madu, Blondik, paula1, Muffinka1019, Natka88, linka220 lubią tę wiadomość