Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę zasmiece
a to moje buciki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3581ff340761.jpgaanaa, ola.321, onka, BATTINKA, Aguś26, ss, Lucy7, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, madu, Magnosia, Blondik, paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
ss wrote:Battinka daj prosze znac co to oznacza jak wyczuwalna jest taka kula, ja tak mialam chyba ze 3 razy, w miejscu gdzie siedxi dzidziolek, taka kulka jakby pomarancza i jak polozylam na tym reke to sie chowalo po malu.tez nie wiem czy dzidzia by byla tak wyczuwalna?czy co to? Jestes szczupla?
I jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny, czy ktoras byla na warsztatach "mamo to ja " z mezem? Bo nie wiem czy tatusiowie tez moga i czy chodza co by moj sie jakos dziwnie nie czul;p
Ss wydaje mi się ze jestem szczupła;) tak serio to raczej tak a na brzuchu baaardzo Malo tkanki tłuszczowej:) mi dodatkowe kg idą w biedra
A jesli chodzi o ta kule to Nie sądzę żeby to były skurcze bo pojawiają się po 20tc ja dopiero w niego weszłam a takie kule mi się robiły 3tyg temu...
Agu bukiet super i butki tez.obowiązkowo będziesz musiała wkleić bam fotę z tak ważnego dnia
agu258 lubi tę wiadomość
-
agu258, bukiet super i buty..później je wykorzystasz ze względu na kolor
Ja swój ślub brałam 4 lata temu i niestety wybrałam wtedy białe buciki
Swój bukiet znalazłam na zdjęciu w internecie, poprosiłam o taki sam. Uprzedzałam by był bez liści na dole.. florystka albo miała to w du*ie albo ogłuchła
KIEDY TEN WIELKI DZIEŃ?
Aguś26 myslę, że to mogą być skurcze Braxtona-Hicksa. Przygotowują i trenują macicę do porodu – wzmacniają szyjkę macicy, przygotowują do przyszłych skurczów porodowych. Najpewniej udaj się do lekarza i zapytajagu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś26 wrote:Mi się co jakiś czas na kilka sekund napina tak jakby macica jest to bezbolesne ale daje dziwny dyskomfort w piątek będę na wizycie to zapytam czy to nic groźnego
-
agu258 wrote:Wkleje na pewno,jeśli do niego dojdzie
heheh
Kochana dojdziePrzykro mi, że już przed ślubem "życzliwe osoby" próbują mieszać w Twoim życiu.. U mnie przygody z teściową i siostra męża zaczeły się na poprawinach.. i w sumie złe relacje trwaja do dziś. W czerwcu będzie nasza 5 rocznica ślubu.
agu258 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Tyle naskrobałyście od rana
Agu pamiętaj teraz najważniejsza jesteś Ty i dzidzia reszta się ułożypowodzenia ;*
Piękny bukiet i bucikizobaczymy jak tam mój czy będzie taki jak chciałam i się postarają czy nie.
Lili właśnie zauważyłam, że mamy podobny gust hihiagu258, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Bąbelku 20 czerwca
Rozmawialam właśnie z moim M. przez telefon bo jest na poligonie, okreslilam zasady, jakie maja obowiązywać, zgodził się na wszystko, wiec zobaczymy jak będzie z realizacja
Marta28 - niestety u mnie tez nie zapowiada się, ze będą inne relacje, ale tu akurat wole być z nią poklocona, niż zeby się wpierdzielala
Buciki faktycznie później do wszystkiego będą pasować
W poniedziałek ide na przymiarke sukni. Ach doczekać się nie mogę
Po rozmowie z moim M. wraca mi nadzieja, ze może być dobrzedzięki za wsparcie dziewczynki :-*
Aguś26, Lexie, Marta28, Magnosia, aanaa, ola.321, BATTINKA, paula1 lubią tę wiadomość
-
agu258 wrote:Lexie zamow juz teraz, lepiej niech maja więcej czasu na 'ogarniecie'
przynajmniej ja Lubie mieć wszystko wczesniej zalatwione, bo organizując ślub widzę, ze czasem banalne rzeczy juz nie sa dostępne, bo za późno się orientuje
Agu,masz racje.. Moj przyszly maz i ja dobrze sie dobralismy,zawsze wszystko zostawiamy na ostatnia chwileale jesli chodzi o nasz slub to faktycznie trzeba dzialac
agu258, IviQ lubią tę wiadomość