Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak już jesteśmy przy brzuszkach, to wstawię swój. Przez ostatnie dwa tygodnie bardzo się powiększył, aż się boję jaki będzie pod koniec. W pierwszej ciąży na tym etapie był znacznie mniejszy. Jednak ciąża ciąży nierówna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:45
Magnosia, onka, Arielka, ola.321, paula1, Blondik, Muffinka1019, Aguś26, aanaa, Lexie, szczesliwa_mamusia21, agu258, Nynusia, miska2503 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że jest mi jakoś tak przykro. Wszyscy dookoła dali mi do zrozumienia że by woleli żebym miała córeczkę. Teściowie mają trzech synów i od początku jak zaszłam w ciąże to mówili o wnuczce. Jak mój mąż zadzwonił że znamy płeć powiedział mamie żeby zgadła i ona mówi "dziewczynka?" z taką radością w głosie, a mój maż mówi, że chłopiec a ona "aaaaa, no to też fajnie". Koleżanki też podobnie reagowały. Nie wiem przykre to jest dla mnie
-
Arielko, to normalne, że kobiety zawsze będą obstawiać dziewczynki.
Moja mama też piszczała z radości na wieść o wnuczce, teściowa również, bo sama zawsze marzyła o córce, a miała tylko jedno dziecko. Niepotrzebnie bierzesz to sobie do serca.
Moja córa też ciągle podkreśla, że chce TYLKO siostrę, a nie brata. Wiele osób jej już tłumaczyło, że brat też jest fajny, ale do niej to nie dociera. A my jeszcze nie wiemy, dopiero za miesiąc na połówkowych poznamy płeć, o ile maluszek nie zrobi nam psikusa i się nie zakryje.IviQ lubi tę wiadomość
-
Arielka - Kasia ma rację, nie bierz tego do siebie
Może wnuczka miała być ich niespełnionym marzeniem skoro same chłopaki w rodzinie - a z pewnością też cieszą się z chłopca.
Mi też wszyscy wróżyli dziewczynkę, w pracy i w domu... a ja im mówiłam że mam przeczucie na chłopca i moje przeczucie okazało się trafione.
Wiadomo że dziewczynka dla kobiety ma bardzo duże znaczenie i kiedyś mam nadzieję że będę mieć córeczkę, ale teraz cieszę się z synusia kochanego
.
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Oj u mnie tez wszystko totalnie wszystko na dziewczynke a bedzie chlopak...calkowicie odrzucilo mnie od miesa, jem glownie sery owoce warzywa i slodycze.ph, tetno dziecka,cera,itd na córe.
) Płci jeszcze nie znamy, dopiero na "połówkowych" się dowiemy. U mnie obstawiają chłopca, no zobaczymy;) Powiedz mi, jaka jest zależność tętna dziecka do jego płci? jakie Twoje dzidzi ma tętno?
-
Hej,
Magnosia i Kasia82 świetne brzuszki!
Agu, cudowny bukiecik i buciki
Mi też wszyscy wróżą chłopca... ja sama miałam przeczucie w styczniu, że to będzie chłopiec, ale przeczucie minęło... hmm dowiem się już w ten czwartek. Ale to ekscytujące !!!
Nenka, powodzenia! Daj znać jak wrócisz z wizyty!
Kasia82, agu258, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Aguś26, a Ty nie masz terminu na wrzesień? Kiedy masz kolejne usg, na którym będziesz mogła poznać płeć? Ja mam usg dopiero za miesiąc, więc jeszcze trochę poczekam.
-
Muffinko, usg mam dopiero 10 czerwca, więc jeszcze kawałek czasu.
Śmiać mi się chciało z wyznaczonej daty, bo to dzień 17. urodzin mojego chrześniaka, który ma być teraz chrzestnym mojego maluszka. Zobaczymy co dostanie w prezencie.
Muffinka1019, agu258 lubią tę wiadomość
-
No to faktycznie troszkę jeszcze czasu, ale nie martw się, szybko zleci, tak jak mi. Ja ostatnie USG miałam 25 marca... i tak mi ten czas zleciał szybko, że nie wiem jak to w ogóle jest możliwe.
A z Twoim chrześniakiem, to bardzo fajny zbieg okoliczności
Mykam, zrobię jakąś obiado-kolację, bo obiadu nie jadłam, a dziecię głodne w brzuszkuJuż nie wspomnę o sobie ;P
-
Witajcie kobietki:-) tak sobie Was podczytuję i podziwiam Wasze piekne stroje, kwiatki no i brzuszki:-) aż się udziela ten stresik przedślubny chociaż ja już po..
trzymam kciuki żeby wszystko się udało tak jak sobie wymarzyłyście.
Mój brzusio nadal malutki ale waga ruszyła i od 05.05 +800.
A brzusio od dwóch dni pobolewa, łapie ból i puszcza po minucie, tak 3-4 razy w ciagu dnia,oczywiście juz sie strsuje a wizyta dopiero 20.05.IviQ lubi tę wiadomość