Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
estrella nic się dziecku nie stanie. jestem chemikiem. Rtęć z termometra jeśli jej nie dotknęłaś nic Ci nie zrobi. Zbyt mała ilość by opary zaszkodziły, a dziecko uwierz mi jest na końcu. Jeśli nawet jakimś cudem Ty się lekko zatrułaś to metal cięzki i do dziecka anie dojdzie
agu258, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Hej hej
Kolejny dzień jestem do tyłu z forum
Ale od jutra oboiecuję poprawę.
Melduję się po wizycie u mojej Gin. Skierowała mnie do specjalisty od serduszek dr. Węgrzykowskiego. Fajnie bo mimo iż na stałe jest w Szczecinie to raz w tygodniu przyjeżdża do Gorzowa i będę mogła blisko się z nim skonsultowac.
Moja Pani ginekolog, mówiła, że obie jej wnusie miały takie same grudki na strunach ścięgnistych i wszystko dobrze się skończyłoWięc jestem dobrej myśli. No ale oczywiście obserwowac będzie trzeba.
Przytyłam kolejne 2kg i jestem przerażonaMoja waga wymknęła mi się spod kontroli. Ech...
agu258, Magnosia, estrella, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Estrella wiec odpoczniesz sobie
co do termometru, to myślę ze codziennie wdychamy tyle szkodliwych substancji, ze nie masz co się martwić :-*
Magnosia - no cóż ja Ci moge powiedzieć, noo i takie rzeczy się zdarzają
Mi kiedyś jako 11 letniej dziewczynce wyszła wróżba, ze mój maz będzie miał na imię Mariusz. Pamiętam to, bo nagle strasznie spodobał mi się taki brzydki Mariusz bo był to jedyny chłopak l takim imieniu, jakiego znalam. Noo i teraz za miesiąc mam wychodzić za maz właśnie za Mariusza
tyle ze nie tego brzydkiego, mój jest przystojny
Magnosia, estrella lubią tę wiadomość
-
Lexie zgadzam się z Agu zamów lepiej wcześniej;)
Co do brzuszka to ja dziś w tych spodniach ciążowych z lidla śmigam i na pewno widać ciążę
Byłam mierzyć sukniejest cudna cudna cudowna
nie mogłam się na nią napatrzeć
Jutro chyba będę odbierać
Ursa tak więc nie martw się kochana z dzidzia na pewno będzie dobrzeagu258, estrella, aanaa lubią tę wiadomość
-
a mi chemi jakoś samo wchodziła do głowy....
Co prawda nie pracuje teraz w zawodzie ale co nieco pamietam, choc musze przyznac ze spoooro ucieka jak sie nie praktykuje, ale jak zaczynam cos czytac to sobie przypominam:)
agu258 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ wrote:a mi chemi jakoś samo wchodziła do głowy....
Co prawda nie pracuje teraz w zawodzie ale co nieco pamietam, choc musze przyznac ze spoooro ucieka jak sie nie praktykuje, ale jak zaczynam cos czytac to sobie przypominam:)
Kochana mi na szczęście nie ucieka. Bo nie ma co z tej chemii uciekać hahah
takim chemikiem byłam w liceum
Kasia82, IviQ lubią tę wiadomość
-
Zauwazylam ze Lubie 90% wiadomości na forum hahah
ale jestem rozrzutna w lajkowaniu
może żeby zachować pozory wybrednej będę powstrzymywać się od lubienia wszystkiego?
Kasia82, Magnosia, IviQ, Nynusia, miska2503, aanaa lubią tę wiadomość
-
Oooo, to będzie coś dla IviQ.
Ostatnio widziałam się z przyjaciółką. Opowiadała mi jak jechała autobusem z "wszechwiedzącą" mamą i jej synem. Synek zadawał tysiące pytań, jak to małe dziecko, a matka odpowiadała mu ponoć bardzo mądrym językiem, zdecydowanie za mądrym jak na tak małego chłopca. Moja przyjaciółka podziwiała kobietę za elokwencję i wiedzę... Do czasu, gdy usłyszała, jak mamusia zaczęła opowiadać synkowi o siarce jako metalu. I tym sposobem ideał sięgnął bruku.IviQ, aanaa, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
agu258 wrote:Zauwazylam ze Lubie 90% wiadomości na forum hahah
ale jestem rozrzutna w lajkowaniu
może żeby zachować pozory wybrednej będę powstrzymywać się od lubienia wszystkiego?
Oj tak, Aguś. Zdecydowanie Twoja tolerancja wszystkich postów jest straszna. Jak możesz z tym żyć? Musisz się bardziej pilnować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:46
agu258 lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Oooo, to będzie coś dla IviQ.
Ostatnio widziałam się z przyjaciółką. Opowiadała mi jak jechała autobusem z "wszechwiedzącą" mamą i jej synem. Synek zadawał tysiące pytań, jak to małe dziecko, a matka odpowiadała mu ponoć bardzo mądrym językiem, zdecydowanie za mądrym jak na tak małego chłopca. Moja przyjaciółka podziwiała kobietę za elokwencję i wiedzę... Do czasu, gdy usłyszała, jak mamusia zaczęła opowiadać synkowi o siarce jako metalu. I tym sposobem ideał sięgnął bruku.
Ja mojemu synowi zadajacemu takie pytania powiedzialabym, ze w autobusie się nie rozmawiaKasia82, onka lubią tę wiadomość
-
Moja córka jest tez bardzo ciekawa świata i czasami zadaje takie pytania, ze cholera musze się dokształcać
Mam tylko nadzieje, ze w szkole nie zniszczą tej jej ciekawosci świata.
Ursa co do serduszka, takie zmiany w seduszkach sa bardzo częste, u mojej córci do roku bylo słychać szmery w sercu, podobno rozwojowe.agu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Estrella wracaj! Narobilas ochoty na truskawki to się podziel
ja niestety dzisiaj przed 17 juz nigdzie nie kupilam, a tez miałam chęć.
Ooohoo mój syn jest głodny wiec ide 'robić' te kopytkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:01
estrella lubi tę wiadomość
-
hahahahahha Kasia82 Mamusia była na 100% humanistą i umiała ubrać w słowa to czego nie wiedziała, Dpbrze ze dla dziecka mama nadal bedzie autorytetem i ze jak pojdzie do szkoly to zapomni ze siarka wg mamy to metal hahha ubawiłam się. szzcerze gdybym ja to słyszala chyba bym wybuchnęła smiechem. NIe potrafię się powstrzymać
Kasia82 lubi tę wiadomość
[/link]
-
estrella naprawdę dizecku nic po termometrze nie bedzie. to metal ciezki nie jest zbyt lotny chyba ze w wysokiej temperaturze,ale to nadal daleka droga do jego organizmu. NAsze mamy i babcie bazowały tylko na takich termometrach a biły się często i nie było przypadków zachorowań dzieci w brzuchach. Niektórzy genialnie próbowali podnosić rękami i stąd były przypadki zatrucia ale nie z oparów. umierz mgr inż chemii....
Kasia82, estrella lubią tę wiadomość
[/link]