Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
IviQ, ja i moja przyjaciółka też jesteśmy humanistkami, ale sytuacja również bardzo nas ubawiła.
Od tej pory, gdy tylko usłyszę słowo "metal", przypomnę sobie siarkę.
IviQ wrote:hahahahahha Kasia82 Mamusia była na 100% humanistą i umiała ubrać w słowa to czego nie wiedziała, Dpbrze ze dla dziecka mama nadal bedzie autorytetem i ze jak pojdzie do szkoly to zapomni ze siarka wg mamy to metal hahha ubawiłam się. szzcerze gdybym ja to słyszala chyba bym wybuchnęła smiechem. NIe potrafię się powstrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:28
IviQ lubi tę wiadomość
-
Agu258 tez jestem w szoku ale chyba po tym stwierdziłam ze spontan jest najlepszy
Ciekawe co jeszcze do soboty wymyśle hahahaha; )
Ja się objadlam straszliwie tosty z serem szynka sałata i pomidorami uff
Dzidzia fika jak codziennie o tej godzinie a mamusia idzie spać
dobrej nocy spijcie spokojnie;*agu258, estrella lubią tę wiadomość
-
Aguś, nie martw się, ja też sprawdzałam.
Wiedziałam tylko, że to nie jest metal, ale jeśli nie metal, to co za ustrojstwo? No i wyszło, że niemetal.
agu258 wrote:Dziewczyny ja jestem taka noga z chemii, ze musialam sprawdzić, jaka jest odpowiedz na to pytanie synkabyła banalna, ze to niemetal, ale ja oczywiście bym na to nie wpadla hahaha
agu258, aanaa, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
Z wypowiadaniem się różnie u nas bywa. Ja zdecydowanie wolę pisać, bo mogę wtedy zadbać o różne "ozdobniki". Podczas rozmowy często mam natłok myśli, co nie zawsze sprzyja, ale to też zależy od środowiska. Gdy wchodzę do klasy z uczniami lub mam poprowadzić zebranie, przestawiam się na profesjonalne słownictwo.
Moja droga, każdy z nas jest wyjątkowy i ma inne umiejętności. Ja zawsze podziwiałam osoby mające umysł ścisły.
IviQ wrote:a ja humanistom zawsze zazdroscilam. mi czase, brakuje slow:/ nie potrafie sie elokwentnie wypowiedziecIviQ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miałam wczoraj napisać odnoście płci i zadowolenia rodziny , ale moje zmęczenie wzięło górę
My jeszcze nie znamy płci. Chociaż mój daje mi do zrozumienia, że wolał by syna.. Że czuje że to będzie syn.. Bo ciotka mu wywróżyła po moich objawach, że na pewno syn, bo nie wymiotowałam.. A ja drażnię się z nim i powtarzam, że nie chcemy znać płci :-)Drażni mnie ciekawość rodziny, zwłaszcza teściów! ( Im córka powiedziała że jest w ciąży jak okres sie spóźniał a płeć tez jakoś wcześnie.. No a ja ( niedobra synowa) powiedziałam w 11 tc. a płci nie chce im zdradzać, bo ..tak poprostu
Bo wkurza mnie , jak komuś rodzina daje do zrozumienia że wolą wnuczke czy wnuka. Mój jeszcze kiedyś powiedział taki tekst " moi rodzice woleliby wnuczkę, bo mają już wnuka.. A twoi pewnie wnuka , bo mają dwie wnuczki.." Załamka co nie? Dla mnie to i tak cud, wielki cud że udało nam się zajść w ciążę po tylu latach starań i nie ważne jaka płeć , ważne aby było zdrowe
aanaa, agu258, miska2503, estrella, Bąbelek, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Mnie zdziwiła teściowa, która od zawsze mówiła, że marzy jej się wnuczka (ma dwóch synów i jednego wnuka), a odkąd dowiedziała się że jestem w ciąży, ciągle powtarza, że płeć nie ważna, byleby zdrowy dzidziuś. Nie wiem czy tak myśli, mam na myśli płeć, ale miło że nie daje mi odczuć że ma być dziewczynka i koniec
Marta28, miska2503, estrella lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Witam się w ten zachmurzony dzień
proszę o kciuki po 18 bo dziś mam połówkowe
ktoś wizytuje ze mną?
Aanaa ja dzisiaj mam usg, co prawda jeszcze nie polowkowe, ale wzięłam sobie takie dodatkowe w prywatnej klinice żeby mieć info z innego źrodła. Oczywiście liczę, ze poznam płećbędę trzymać za Cibie kciuki, ja idę dopiero na 20....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 09:02
aanaa, miska2503, lili_madlen, linka220, estrella, Bąbelek, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Marta, zabrakło mi słów, a to się rzadko zdarza...Na szczęście mój jest z typu ludzi co nie planują kolacji dopóki nie zjedzą obiadu, więc to samo z chrzcinami, dopóki nie urodziłam to się nie przejmujemy
Jaroszka, jakoś damy radę do wieczora wytrzymać. Zresztą nie mamy wyjścia
jaroszka, Marta28 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny odnośnie płci i przewidywań rodziny to my tak długo sie staraliśmy i tyle przeszliśmy, ze nikt nawet nie ma smialosci wrozyc z fusów i debatować nad imionami, chrzcinami etc. Wszyscy sie tylko modlą żeby wszystko przebiegło prawidłowo i żeby bobas był zdrowy, wiec pod tym względem mamy szczęście
Marta28, BATTINKA, estrella, Blondik, agu258, IviQ lubią tę wiadomość