Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muffinka1019 wrote:No to faktycznie troszkę jeszcze czasu, ale nie martw się, szybko zleci, tak jak mi. Ja ostatnie USG miałam 25 marca... i tak mi ten czas zleciał szybko, że nie wiem jak to w ogóle jest możliwe.
A z Twoim chrześniakiem, to bardzo fajny zbieg okoliczności
Mykam, zrobię jakąś obiado-kolację, bo obiadu nie jadłam, a dziecię głodne w brzuszkuJuż nie wspomnę o sobie ;P
Tak, rzeczywiście, fajny zbieg okoliczności. Przyszła chrzestna urodzona też w tej okolicy, bo 9 czerwca, a i ja ok. 10.06. miałam przyjść na świat, ale w końcu dotrwałam do Dnia Ojca.
Ja też dość dawno nie byłam na usg, więc widzę, że u nas przerwa podobna. Ja miałam ostatnie badanie 15 kwietnia i też ten miesiąc szybko mi zleciał, więc i kolejny poczekam. Tydzień za tygodniem pędzi jak szalony.
Smacznego, Muffinko! Najedzcie się z dzidziusiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:06
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Arielka a Ty sie za bardzo nie przejmuj.. Na pewno po urodzeniu synka wszyscy sie w Nim zakochaja
przyznam sie,ze po cichu tez liczylam na to,ze nosze dziewczynke a bedzie synek ale przeciez nie o to chodzi.. Wazne ze zdrowe i NASZE!!
Kasia82, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Hej
Jakos nie mam sil pisac ... ale wszystko czytam !
Co do wrozby , to ja wierze w obraczke robilam to juz wszystkim nawet tym co maja dzieci , nie znalazlam ani jednej osoby ktorej nie wyszlo zgodnie z tyym co jest
Wiec jak mi wyszedl chlopak wiedzialam zanim zaszlam w ciaze ze na pewno tak bedzie i sie nie mylilamJeszcze nigdy nigdy ta obraczka mnie nie zawiodla
Ps. Druga mi wyszla dziewczynka i trzeci znowu chlopczyk
Wiec dlatego teraz kupuje wszystko w miare uniwersalne zeby drugie mialo co dziedziczycWiem to sie moze wydac glupie ale na prawde to sie sprawdza w moim przypadku wszedzie !
agu258, Magnosia, Aguś26 lubią tę wiadomość
-
ss wrote:Podobno wyzsze tętno maja dziewczynki a nizsze ok 140 chlopcy.podobno zwiazane to jest z budowa orgsnixmu czy jakos tak;)
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyArielko doskonale Cie rozumiem bo u mnie byl jek zawodu kiedy okazalo sie ze jest coreczka a nie synek... Cala rodzina meza liczyla na przedluzenie rodu... I chociaz mowia ze sie ciesza to i tak wiem ze licza na to ze naszej coreczce cos jednak wyrosnie
a ja mam nadzieje ze zostanie tak jak jest
jak chca synka to sami niech sobie zrobia taka jest moja opinia...
BATTINKA, Magnosia, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
ja tez baaardzo chcoaam core i czuje lekkie zawiedzenia ale wiem ze jak zobacze te raczki nozki i ta buziule to zakocham sie bez pamieci. Wiec bym sie za specjalnie nie przejmowala. Moj powiedzial ze jemu wsio ryba byle zdrowe i tego sie trzymamy, ccala reszt anie wazna, choc dookola same dziewczynki i nie mam po kim odziedziczyc ciuszkow i zabawek chlopiecych to w sumie tez najwazniejsze zeby zdrowe a kochac bede przeciez bez wzgledu na plec
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
U mnie tez przeczucie na chłopca i otocznie tez wróży chłopca
obie mamy chcą wnuczkę .. a ja szczerze bede zaskoczona jak to bedzie dziewczynka bo teraz za kazdym razem kiedy mówie o swoim lokatorze z brzuszka opowiadam osobie męskiej np : " jak mały sie urodzi...."
Lexie : tez mnie odrzuciło od kawy (i to tak na maxa..) jem wszystko i też mam faze na kakaoLexie lubi tę wiadomość
-
Kasiu piękny brzusio! Nie da się ukryć, ze jesteś w ciąży, super
Arielko, u mnie sytuacja podobna, moja zayebiscie cudowna teściowa marzy o wnuczce i wcale nie cieszy się, ze będzie wnuk, a ja szczęśliwa, kocham mojego dzieciątko, bez wzgledu na to, czy to chłopczyk czy dziewczynkawiec nie przejmuj się, najważniejsze byscie Wy byli szczęśliwi, a nie otoczenie
Byłam na zakupach, kupilam trochę ozdób na ślub, typu balony, tablice rejestracyjne itd
Na weekend jedziemy nad jezioro, na urodziny kuzynki mojego M., wiec prezent tez kupilam - Sheridana, bo stwierdzilam, ze alkohol to taki banalny prezent i raczej zawsze trafionydodatkowo 19 maja sa 4 urodzinki mojego chrzesniaka, wiec tez mu kupiłam prezent i juz mam z głowy
no a pozniej pojechalam do mojej koleżanki i narobila mi ochoty na kopytka z sosem i kupilam gotowe i sos pieczeniowy zrobię z torebki
a co
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia, to już znasz taką osobę. W pierwszej ciąży wszystkie objawy i wróżby przemawiały u mnie za chłopcem. Nawet ta z obrączką, robiona kilkakrotnie, wskazywała na chłopca... ale i tak mam dziewczynkę, więc ja już tam w żadne wróżby nie wierzę.
Co do brzuszka, to jeszcze Ci urośnie, moja droga. U mnie w pierwszej ciąży był porównywalny do obecnego dopiero ok. 23-24 tygodnia. Teraz nagle w ostatnim tygodniu się taki zrobił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:03
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny powiedźcie mi jak Wy się czujecie. Ja od kilku dni czuje sie bardzo dobrze i wiem głupia jestem...ale mnie to martwi. Ale w tym okresie, to juz najwyższy czas czuć sie dobrze
Agatko, ja od dawna czuję się bardzo dobrze. Czasem tylko bóle głowy mnie męczą. Poza tym jest ok i energia wróciłaSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Agu258, no i dobrze, że chłopczyk. Na złość babce!
Cieszę się, że już dziś masz lepszy humor. Wszystko się poukłada, zobaczysz. Mój mąż przez jakiś czas też był pod dużym wpływem rodziny - ojca i babci (seniorki rodu). Do czasu, aż się pokłócili i zerwali na jakiś czas kontakt. Wtedy pewne rzeczy do niego dotarły i teraz już ich relacje są luźne i na naszych zasadach. Tego Wam życzę z całego serca!
Właśnie miałam czas, aby przejrzeć na spokojnie forum. Twój bukiet i buciki są cudowne, szalenie mi się podobają! Zazdroszczę, że ten cudowny dzień jeszcze przed Tobą. Też chętnie przeżyłabym go jeszcze raz. Oczywiście poprosimy o fotorelację.Nie pozwól czarownicy popsuć swojej bajki!
To ma być Wasz dzień i dalsze życie też będzie Wasze, a jeśli jeszcze z ograniczonym kontaktem z taką osobą, to tym lepiej.
agu258 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia, ruchy po lewej chłopiec, ruchy po prawej dziewczynka
Aagatkaa1984, ja też czuję się dobrze, więc nie ma czym się martwić. Ciesz się, tym i korzystaj
Nam się ta wróżba z obrączką nie sprawdziła, mi wyszła dziewczynka i chłopiec, natomiast mojemu mężowi dwa chłopaki
Więc, hmm, chyba coś nie haloKasia82, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kasiu - na pewno nie dam jej zepsuć tego dnia
. Dziś mam dużo więcej siły, wiec wiem, ze przetrwam ten trudny okres z baba jaga:-)
Muffinka - rozbawilas mnie tymi wrozbamiwiesz, wszystko jest możliwe
A ja się czuje tez dobrze, mam sile do wstawania codziennie a to juz dużo, nie wymiotuje tak, jak wczesniej, choć dzisiaj mi się zdazylo, ale dlatego, ze zaczelam myć naczynia i chyba ten fakt mnie 'obrzydzil'ale za to humorki mi się włączają
U mnie zaczeła się burzaa ja tak nie lubie burzy, jak jestem sama w domu
Muffinka1019, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgu sliczny bukiet, a buty meeega
tesciowa sie nie przejmuj i nie pozwol jej zepsuc tego dnia... Trzymam kciuki zeby bylo tak jak sobie wymarzylas
A u mnie wrozba z obraczka sie nie sprawdzila bo zawsze wychodzilo na chlopaka a jest dziewczynka
Poza tym od poczatku mam ochote glownie na owoce i lody, a takze slodkosci i nabial
Na szczescie choroba troche odpuscila... Zostal mi tylko katar, momentami taki ze oddychac nie mozna ale i tak jest o niebo lepiej...
Za to od wczoraj sie stresuje bo rozbilam rteciowy termometr. Maz wszystko zebral, odkurzyl i zmyl podloge, wywietrzylismy tez mieszkanie ale ja ciagle sie boje czy to moze malutkiej zaszkodzic... Naczytalam sie w internecie o szkodliwych oparach i teraz sie boje ze jakas minimalna ilosc gdzies lezy i nas truje... Pytalam ginki i mowila zeby sie nie martwic, maz tez mnie uspokaja ale to silniejsze ode mnie...
A z pozytywniejszych informacji od dzis jestem na L4agu258 lubi tę wiadomość