Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agu258 najważniejsze że masz wsparcie swojego przyszłego męża
Ja ostatnio przeżywam lekkie załamanie, bo mój mąż od dwóch tygodni po powrocie z pracy tylko rodzicom pomaga. Fakt, że ja siedze w domu, ale to nie znaczy że też nie potzrebuje wsparcia. Nawet nie mamy czasu żeby spokojnie ze soba porozmawiać.. A przeraża mnie trochę fakt, że po porodzie dojdzie mi jesczez więcej obowiązków, odpowiedzialność za Maluszka, a moj mąż?? Co dalej będzie uciakał do rodziców?agu258 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Agusiu, super że czujesz się lepiej. Ja powiem tylko tyle, że teraz Ty, Twój Mąż i Maleństwo będziecie odrębną Rodziną i nikt Wam się nie może wtrącać. Chyba, że poprosicie o pomoc lub radę. Pamiętaj o tym i bądź bardzo pewna siebie. Teściowa nie może poczuć, że się nią przejmujesz. Głowa w górę, przed Tobą jeden z najpiękniejszych dni w życiu.
SS, to Ty pytałaś o warsztaty? Ja byłam na "Mamo to ja" sama, ale dużo było par. To nawet się opłaci, bo macie wtedy podwójne upominki.
Wczoraj zmieniłam avatar, oto mój brzunio (w blużce z lidla)!
Miłego dnia dla wszystkich Mam i Dzidziusiów
Aaa, też kiedyś miałam taką twardą kulę pod ręką na macicy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:37
aanaa, ola.321, onka, agu258, ss, madu, IviQ, Blondik, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Agus mój tez maly
koleżanka jest o miesiąc wyżej niż ja a w ogóle nie ma brzucha i az ja wszystko boli bo dziecko nie ma miejsca...wiec mały brzuszek to nie tragedia, ghorzej jakby było płasko
Magnosia święta racja. Brzuszek masz cudowny
Edit.
Agus zdąży jeszcze nas wywalic w tej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 14:59
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z wizyty. Nie miałam USG, bo się popsuło
Dobrze, że miałam w piątek to dodatkowe, bo bym nie wytrzymała kolejnych 3 tygodni bez USG
Moja infekcja okazała się grzybicąDostałam Pimafucin - 6 globulek i krem do smarowania. Po kuracji od razu Lactovaginal dopochwowo i żel Hexatiab profilaktycznie. Mówiłam, że chciałabym chodzić na basen, ale przez te nawracające infekcje to raczej niemożliwe, to p.doktor się zgodziła, żebym po leczeniu chodziła, ale po każdej kąpieli w basenie tabletka Lactovaginal.
-
mała.mi - no to ja dziś biorę ostatnią globulkę Pimafucinu no i zobaczę jak będzie ze mną.
Mój brzuszek widać ale nie jest duży, jak ubiorę coś obcisłego to widać a jak nie to wygląda jakbym przytyła albo się najadła.
-
nick nieaktualnyzetaaa wrote:Dziewczyny czy mozecie opisac swoje zachcianki i zwiadtuny plci te oczewiscie ktore juz znaja plec.....ja sie doczekac nie moge 27go maja mize juz bede wiexziec.
zetaaa, ja Ci chyba za bardzo nie pomogę, u mnie wszystko na opakochota na owoce, słodkie; cera w I trym słaba (w II dużo lepiej), wyniki ph moczu ok 6 i... Synek
ss, agu258 lubią tę wiadomość
-
Ja tez tak mialam z synkiem slodkie i fast foidy...tymrazem caly 1 trymestr seri slodkuego za to duzo warzyw...w zeszly czwartek zemdlalam okazalo s8e ze nuski cukier zobaczymy jak 2yniki krwi..i jeszcze terax chorova doszka...dziecko coutje sie rysza ake czuje bardzo delikatnie.
[/url]
-
zetaaa wrote:Dziewczyny czy mozecie opisac swoje zachcianki i zwiadtuny plci te oczewiscie ktore juz znaja plec.....ja sie doczekac nie moge 27go maja mize juz bede wiexziec.
Raczej coś bym zjadła ale nie wiem co.
Mam na pewno chłopaka. Wyniki DNA
Raz miałam ochotę na kiełbaskę i tyle. Do słodyczy wręcz mam wstręt[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))