Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki staram się robić takie zdjęcia, żeby później wywiesić w kolażu na ścianie
Pamiętam jaki ja miałam stres przed wejściem do Kościoła...zaczęłam panikować, żeby mi syrop na uspokojenie szybkoprzynieśli z samochodu, bo nie dam rady, ale dałamIviQ lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, mnie to nie zmartwiło. W moim życiu wiele się dzieje i w ogóle o tym nie myślę. Mam już dziewięcioletnią córcię, pracuję w szkole z dzieciakami, przez co cały czas czuję się młodo.
A teraz jeszcze drugi maluszek w drodze, więc moje dwie trójeczki zupełnie nie pasują do mojej osobowości. Poza tym to jeszcze nie taki straszny wiek. Dużo ludzi dopiero po 30. się poznaje i zakłada rodziny. Granica urodzenia pierwszego dziecka też się przesuwa. Nasze babcie często w wieku 25 lat miały już troje dzieci. Jeszcze dziewięć lat temu byłam jedną z młodszych pierworódek na oddziale.
-
ewa13 wrote:Witam dziewczyny mam pytanie jak się czujecie w ciąży ja mam prawie koniec 17 tygodnia i czuje się jakbym w ciazy nie była nic mnie nie boli a u Was jak jest .
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
lojkalojka wrote:Witajcie !
Ja znowu mam stresaWlasnie bylam w toalecie ina majtkach krew i skrzep . Jade zawiesc brata z dziecmi na lotnisko i potem prosto na IP
Nie wiem czy to nie wczorajsze sprzatanie .
Odezwe sie potem .
nie martw sie na zapas ale jdz to sprawdz i daj znac
odezwij sie koniecznie!!!!!![/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Fatim wrote:Dzięki staram się robić takie zdjęcia, żeby później wywiesić w kolażu na ścianie
Pamiętam jaki ja miałam stres przed wejściem do Kościoła...zaczęłam panikować, żeby mi syrop na uspokojenie szybkoprzynieśli z samochodu, bo nie dam rady, ale dałamFatim lubi tę wiadomość
[/link]
-
estrella
gratuluję, ja się stresuje jak pół dnia ich nie czuję ale już zamówiłam setektor tętna płodu by posłuchać synka gdy nie będę go czuła:))
nenka2
mogłabyś być moją córką))))
Kasia82
Co ja mam powiedzieć. W lutym skończyłam 40:/ tydzień przed urodzinami dowiedziałam się że jestem w ciąży:) to sobie zrobiłam prezent
i jest to moje pierwsze dziecko
stelianka
jak widać nie jesteś najstarsza…
jeny jaki mały masz brzusio. Ja taki miałam w 3 miesiącu a teraz masakra za Chiny się nie da ukryć już ciązy…
Kasia82, stelianka, estrella lubią tę wiadomość
[/link]
-
lojkalojka wrote:Witajcie !
Ja znowu mam stresaWlasnie bylam w toalecie ina majtkach krew i skrzep . Jade zawiesc brata z dziecmi na lotnisko i potem prosto na IP
Nie wiem czy to nie wczorajsze sprzatanie .
Odezwe sie potem .
Kochana bedzie dobrze , trzymam kciuki ! :* -
IviQ, mnie mój wiek nie przeszkadza.
A i Ty się swoimi latami nie przejmuj, bo 40. to obecnie norma na porodówkach. W takich już czasach żyjemy, że dzieci rodzą się coraz później. Ja decyzję o drugim maluchu odkładałam z roku na rok. Jestem zadowolona, bo już sobie wszystko poukładaliśmy w życiu, w pracy kończę ostatni staż i na szczęście nie będzie małej różnicy między dziećmi. Myślę, że nie warto przejmować się metryką. Najważniejsze, żeby maluszki były zdrowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:15
szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość
-
Dokladnie Kasia zgadzam sie z Toba , najwazniejsze zeby być gotowym i zeby maluszek urodzil sie zdrowy , reszta jest najmniej wazna , kazdy podejmuje decyzje wtedy kiedy uwaza ze "juz czas"
Dziewczyny a myslicie ze smarowanie glowy amolem jest dobre ? Ja mam silne bole , juz przed zajsciem w ciaze mialam robione tomografy itd. bo mam troszke klopotow i teraz nie chce sie faszerowac lekami , ale jak sie smaruje tym amolem i to wdycham to sie zastanawiam czy to jest dobrze dla dzidziula
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 najlepiej spytaj w aptece lub lekarza, będziesz mieć pewność
IviQ wrzuć na www.zapodaj.net (wybierz tam zakładkę na forum, ustaw wielkość i wczytaj zdjęcie, następnie wklej tutaj BBCode)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:11
IviQ, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
wlasnie poczytałam
Amol jest produktem leczniczym, który kobiety w ciąży mogą stosować. Jego zastosowanie w przypadku kobiet w ciąży powinno ograniczać się do smarowania nim skroni np. na poprawę samopoczucia lub załagodzenie bólów głowy.
Doskonale działa również na złagodzenie bólów umiejscowionych w łydkach, co w przypadku opuchlizny nóg w ciąży jest zbawienne
jestem spokojniejsza, dziekuje ;* -
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy i wsparcie
Juz wrocilam i znowu jestem na zwolnieniu .
Z synkiem wszystko dobrze , a ta krew to jakas blona ,ktora sie odkleila ( czy cos takiego ) . Lozysko mam wysoko , a szyjka 3 cm .Zalecenie : lezec , lezec i jeszcze raz lezec . Do tego magnez , spasfan ( no-spa )
Tylko ja jestem z tych co nie potrafia zlecic prac domowych innym domownikom , bo sama zrobie to lepiej.
Goscie juz w samolocia i teraz moge odpoczac
Spokojnej niedzieli zycze dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:02
szczesliwa_mamusia21, Little Frog, Lucy7, linka220, Nynusia, IviQ, agu258, nat_alia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Kasia82 wrote:Jaroszka, mnie to nie zmartwiło. W moim życiu wiele się dzieje i w ogóle o tym nie myślę. Mam już dziewięcioletnią córcię, pracuję w szkole z dzieciakami, przez co cały czas czuję się młodo.
A teraz jeszcze drugi maluszek w drodze, więc moje dwie trójeczki zupełnie nie pasują do mojej osobowości. Poza tym to jeszcze nie taki straszny wiek. Dużo ludzi dopiero po 30. się poznaje i zakłada rodziny. Granica urodzenia pierwszego dziecka też się przesuwa. Nasze babcie często w wieku 25 lat miały już troje dzieci. Jeszcze dziewięć lat temu byłam jedną z młodszych pierworódek na oddziale.
Kasiu Ty masz już jedno dziecko, więc to zupełnie inna sprawa. Mnie zawsze przerazało, że mogłabym mieć pierwsze dziecko w wieku 30 lub po...I to, ze tak wyszło to nie jest mój świadomy wybór tylko tyle czasu się staraliśmy... to ze tak późno się decydujemy to niestety nie jest dobra rzecz, bo niepłodność zaczyna być teraz choroba cywilizacyjna i czasami okazuje się, ze jest juz po prostu za pozno...z reszta z wiekiem zwlaszcza 40 dochodzk jeszxze stres i strach związany z tym czy dziecko będzie zdrowe...IviQ, polkosia lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczynki
lojka - widzę że już dobrze - to fajnie teraz leż i odpoczywaj!!!
Fatim - no powiem Ci że zdjęcia super
Nynusia - gratuluję już jako Żonie!!!pewnie wszystkie czekamy na jakieś foty!
buziaki!lojkalojka, Fatim, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Witajcie w niedzielne popołudnie:-)
Fatim piekne zdjęcia!
Lojka nie strasz nas, zwolnij tempo wypoczywaj, dzidzia sie zbuntowala i teraz musisz poksiężniczkować, bądz grzeczna:-)
Miłego leniuchowania ciężaróweczki:-) pozdrawiamlojkalojka, Fatim, agu258 lubią tę wiadomość
-
Lojka odpoczywaj i odpoczywaj tyle! :*
Fatim pięknie
Nynusia czekamy na focie
No i ja witam dzisiaj troszke późno ale w nawet dobrym humorze
Brzuszek ciągle boli, więc odpoczywam ile wleziedziś poksiężniczkowałam, bo szwagierka zrobiła obiad, gdyż u niej jesteśmy. Ahh miło
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy to JUŻ możliwe czy też nie ale wczoraj wieczorem kiedy sie położyłam poczułam maluszka nie byłam do końca pewna i do teraz nie jestem bo jest niby wczesnie (chociaz niby bubuś jest starszy z USG) ale moj K. połozył ucho w tym miejscu gdzie czułam no i on tez poczuł no i mówi że jest pewny ..
Lojka to akurat taki czas że możemy byczyc sie bezkarnie a jak jeszcze za tym idzie zdrowie twoje i maluszka to juz sprawa oczywista
Fatim Kwitnąco wygladaszŁadny brzusio
Nynusia : Rowniez czekam na fotorelacje
szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość