Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili- Madlen- to zalezy od polityki wewnętrznej szpitala. Ja juz mam wybrana i zerwowana położna, w warszawie to popularna praktyka. Musisz sie dowiedziec jak to jest u Ciebie:) zerknij na strone rodzicpoludzku.pl, tam jest opis większości szpitali
szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Ale tu dziś cichutko !
Ja miałam akcje , było mi niedobrze , poszlam do łazienki patrzę... Wymiotuje krwią ??? Wołam mojego przerażona a on do mnie "przecież to koktajl wyraźnie widać" troche mnie rozbawil ale miał racje a ja zapomniał am ze pilam koktajl z owoców leśnych
Teraz robimy grila na balkonie i pieczemy łososia taka zachcianka na kolację
Miłego wieczoru dla was i maluszkowWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 21:11
IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor
Musze sie Wam pochwalic, ze czekalam czekalam i chyba sie doczekalam... Czuje ruchy mojego malenstwawczoraj nie bylam jeszcze pewna ale kiedy dzis znow TO poczulam to zyskalam prawie pewnosc
jestem meeega szczesliwa
Co do samopoczucia to ja od poczatku czuje sie dobrze nie mialam mdlosci, nie wymiotowalam tylko wciaz bylam zmeczona... Teraz mam wiecej energii i czuje sie calkiem dobrzeczasem tylko glowa mnie zaboli no i mam zaparcia ale i tak nie moge narzekac
No nic uciekam wyprobowac nasze nowe lozkodobranoc :-*
aanaa, Natka88, Fatim, IviQ, lili_madlen, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Chyba o każdym szpitalu usłyszymy dużo dobrego i złego. Zależy, na jaką kadrę akurat trafimy i jaki będzie sam przebieg porodu. Czasami trudny poród w najlepszym szpitalu i z najlepszą kadrą może być źle wspominany. To normalne. Poza tym każda z nas ma inne oczekiwania. Ja przede wszystkim muszę polegać na zaangażowaniu lekarzy i położnych, a tu złego słowa nie mogę o Inflanckiej powiedzieć.
Rodziły w zeszłym roku. Zawsze się słucha opinii najbliższych koleżanek bo internecie to wiadomo ludzie różne rzeczy wypisują. Raz się naczytałam litanie laski,która narzekała na jakiś szpital bo mąż nie miał łoża obok do spania, że standard sali był słaby, że jedzenie kiepskie, że coś tam...kurde idzie się tam rodzić na kilka dni i do domu. Mi tam luksusów jak w spa nie potrzebaOby pielęgniarka była miła i lekarz sprawdzony a mąż może się nawet przespać jedną noc na fotelu
W przypadku moich koleżanek sprawa dotyczyła raczej poważnych spraw np złego dobrania dawki znieczulenia które wywołało paraliż całego ciała od głowy do stóp u matki i zwiotczenie mięśni co spowodowało, że maluch przestał oddychać podczas porodu i prawie zmarł
-
nenka2 wrote:19' malutko, ale jest dobrze tak jak jest
Jaka młodziutka !!! Zazdroszczęja w tym roku kończę 30...nie wiem jak to przeżyje, ale wiecie dziewczyny, ze bardzo chciałam mieć dziecko przed 30 stka no i udało sie rodzę w październiku, a urodzinki mam w listopadzie
Lucy7, Natka88, IviQ lubią tę wiadomość
-
Ja w sierpniu skończę 32 lata
a mój M 33.
Witam się z ranawieczorem mi się chce szybko spać i padam o 22, a rano coś spać nie mogę i 4-5 się budzę. Wczoraj o 5.30 juz herbatke piłam.
Miłej niedzielijaroszka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witajcie mamusie i dzieci w brzuszkach.Zadko pisuję ale czytam na bierząco wasze posty.
Skaładam serdeczne życzenia wszystkim solenizantkom,młodym pannom.....Zauwążyłam ,iz wiecej płci męskiej przewża w naszyh w brzuszkach.Piszecie o latach to ja chyba najstarsza jestem bo z 1978r i na dodatek ze stycznia a moj Steliano 1973.I to nasza pierwsza 10 ciąża i mysle że szcześliwa tym razem.22 maja mam USG połowkowe w 21TC.Wstawiam link ze zdjeciami mojego malutkiego brzuszka.
http://pokazywarka.pl/b6r642/#zdjecie15224267
jaroszka, Nynusia, nat_alia lubią tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Kasia, Paula mialyscie "dola" jak była zmiana kodu trojka z przodu ? Jeszcze do niedawna mnie to bardzo trapilo, wiem ze taka kolej rzeczy, starzejemy sie, ale ja to sie ciagle czuje jakbym miała 20 no i podobno tak tez wyglądam
:p
Natomiast odkąd zaszłam w ciaze juz sie nie przejmujewiecie....bo wszystkie zmartwienia i kłopoty mijają kiedy czujesz, ze w Twoim brzuchu rośnie nowe życie....ehhhh
Witaj Stelianka , malutki masz ten brzusio jeszcze, pewnie nie wierzą, ze w ciazy jesteśgratuluje córci i oczywiście, ze ciaza szczęśliwa !!! Trzymam kciuki za połowkowe
IviQ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Ja w marcu obchodziłam 28urodziny, przed 30 chciałam mieć 2 dzieci i mam nadzieję, że się uda choć plany planami, nie wszystko zależy od nas
stelianka jaki mały masz ten brzuszek, ja to już daleko do przodu z nim chodzę a jak już pojem w ciągu dnia to robi się prawdziwa piłeczkazgram dzisiaj zdjęcia iwkleję wam mój brzuch z wczoraj
-
Hej dziewczynki;)
Wpadłam tylko się przywitać podziękować Wam za życzenia ;**
Wszystko było super myślę że dobrze wypadło i się udało
Dla większości byłam zaskoczeniem jeśli chodzi o wygląd bo myśleli ze będę miała zwykła sukienke;)
Foty wrzucę jak dojedziemy na miejsce i się rozpakujemy;)
Miłej niedzieli mamusie;)Little Frog, Aguś26, aanaa, IviQ, Lucy7, Lexie, lili_madlen, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dobra wklejam zdjęcia z wczoraj, na jednym jestem mocno wyprostowana i wtedy brzuszek jest mniejszy na drugim jest taki jaki mam normalnie chodząc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94309a7badf8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc0a25ad9e87.jpg
szczesliwa_mamusia21, Little Frog, lojkalojka, Arielka, Kasia82, IviQ, stelianka, onka, linka220, Natka88, Lucy7, jaroszka, Lexie, lili_madlen, paula1, agu258, soraya lubią tę wiadomość
-
Witajcie !
Ja znowu mam stresaWlasnie bylam w toalecie ina majtkach krew i skrzep . Jade zawiesc brata z dziecmi na lotnisko i potem prosto na IP
Nie wiem czy to nie wczorajsze sprzatanie .
Odezwe sie potem .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Nynusia, to skoro juz wiem ze żadne z Was nie uciekło przed przysięga i wszystko poszło dobrze, to życzę Wam takiego szczęścia na każdy kolejny dzień Waszego życia
A dziś sobie odpocznij
Ja standardowo miałam pobudkę o 7, maz w pracy, wiec teraz wrocilam do łóżka i jeszcze sie przespiepogoda strasznie zmienna od rana. Chyba od całkowitego zachmurzenia do bezchmurnego nieba zmieniło się z 10 razy... Poza tym mije jelita cos mi się buntują i nie chcą wspolpracowac...
Fatim, czadowe zdjęciaśliczna przyszła mama
Lojkalojka, dla własnego spokoju lepiej skontrolować. Oszczedzaj się i daj znac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 10:48
Fatim, IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość