Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia82 wrote:Jaroszka, a gdzie robisz usg za 150 zł.? W Warszawie? Mogłabym prosić o namiary? Mój lekarz prywatnie bierze 250 zł. Może bym skorzystała, zawsze to stówka w kieszeni na zakupy dla dzidziusia.
Kasiu i Magnosiu przesyłam link do tej klininiki w Warszawie:
http://www.prolifemc.pl
Na stronie jest cennik, ja zapłaciłam 150 pln za usg w 16 tygodniu, podejrzewam ze za polowkowe jest więcej, bo nawet nam mówił, ze teraz jeszcze nie oceni dokladnie narządów wewnętrznych etc.
Ja chciałam bardzo iść teraz na usg, bo w medicover, gdzie mam wykupiony pakiet przez pracodawcę lekarz moze kierować tylko na 4 usg podczas całej ciazy! Jak chce sie dodatkowo to na życzenie pacjenta chyba mam dwa gratis, czego tez nie jestem pewna, stwierdziłam ze nie wytrzymam do 20 tygodnia, bo ostatnie usg miałam w 12 tc...Magnosia, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Arielko, a Ty robisz usg u Piekarskiego? On chyba nagrywa filmiki, ale nie jestem pewna.
Ja właśnie płacę 150zł za usg u Piekarskiego, myślałam, że cały czas do niego chodzisz:) No własnie powiedział mi że już nie nagrywa i że już odchodzi od tego ale nie drążyłam dlaczego. Na połówkowym zapytam jeszcze raz czy mi nagra -
Dziewczynki ja Wam życzę miłego weekendu :*
Jutro z samego rana wyjeżdżamy do Żywca na krótki odpoczynek wiec odezwę się dopiero w nd wieczorem albo w pon rano i wrzucę zdjęcia.
A teraz śmigam na fryzurę do usłyszenia :**linka220, Little Frog, ss, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja mam dzis urodzinki... i jestem troche chora od rana
zobaczymy jaki bedzie ten dzien... pozdrawiam was i milego weekendu
a moj dzidziulke ciagle i regularnie kopie, i strasznie wypycha sie do gory bardzo mocno, moja mala kuleczka
kuleczka juz ma imie i wszyscy do niego mowimy po imieniu. Edward
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Gratuluje coreczek i ciesze sie ze wczorajsze wizyty udane
Nynusia zycze cudownego dnia i milego odpoczynku!
Nenka wszystkiego najlepszego! Spelnienia wszystkich marzena ja mam urodzinki 20ego wiec juz calkiem niedlugo
Wczoraj przywiezli mi lozko ale meza przerosl montaz wiec dzis przychodzi profesjonalista i wreszcie bedzie gotowe
Wczoraj sprzatnelam kuchnie i lazienke a dzis reszta mieszkania i bedzie czysciutko
Milego dnia :-*nenka2 lubi tę wiadomość
-
nenka2 Sto lat:)chciałam Ci jakiś fajny bukiet kawiatów wkleić ale na razie nie wiem jak:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 09:18
nenka2, aanaa lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Czesc mamusie !
Ja mialam fatalna nocNajpierw maialm trzy koszmary , potem skurcz nogi i potem bol glowy . Musze zadzwonic do rodzinki czy u nich wszystko dobrze , bo te sny to dziwne byly .
Ja zaraz zmykam na zakupyi potem wysylam towarzystwo na wycieczke statkiem , a ja bede sie rozkoszowac pustym domem -yupi
Agus -brzuszek masz sliczny , taki ksztaltnyMoj sie rozlal na boki .
Nynusia cudownego dnia Wam zycze , pelnego pozytywnych emocji
nenka2 Wszystkiego NajlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 09:29
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Nenka, ja również przylaczam się do życzeń - przede wszystkim zdrowia, a poza tym szczęścia i spełnienia marzeń
miłości i przyjaciół
wszystkiego co najlepsze, 100 lat!
Nynusia, udanego dniaa jak przeczytalam Żywiec, to aż mi serce mocniej zabiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 10:34
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arielko, ja nie chodzę do Piekarskiego. Byłam u niego na dwóch pierwszych usg, na prenatalnym już na Inflanckiej (tam będę rodzić). Na połówkowe też jestem zapisana na Inflancką, ale chciałam się jeszcze dodatkowo zapisać na 3d i zabrać córcię. To jednak on prowadzi Twoją ciążę? Czy chodzisz do niego tylko na usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:23