Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś i linka super wiadomości
Agus gratuluje córeczki, a linka Tobie syneczka
Muffinka najpierw też nie dała się podejrzeć, ale później się zaczęła ruszać i było ok. Śmiałam się, że młoda nie lubi zdjęć tak się zakryła. Mój M się śmiał, jak mu zdjęcia wysłałam, że jak to możliwe, że rączka i nóżka są tak blisko siebie
No i umówiłam się, ze jak pójdę w lipcu to mi gin nagra płytkę z filmikiem, bo powiedział, że najlepszy jest 28-30 tydzień, kiedy dziecko nie jest za duże, ale można je jeszcze w miarę w całości złapać.linka220, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
linka220 wrote:paula, ale super zdjęcia
gratuluję córeczek dziewczyny
A mój chłopiec dzisiaj na połówkowym obrócił się tyłkiem i tyleale ginek i tak wszystkie pomiary porobił i wszystko w porządku 10 pkt na 10
więc mega uffffff
Nawet drapał się po uszku hehe, ale 3D takie nieciekawe wyszły
Termin z 5/10 po badaniu przesunięty na 2/10
Dobrej nocki mamuśki
Gratulacje linka,super wieścilinka220 lubi tę wiadomość
-
Witajcie wieczorkiem;)
Ģratuluje wizyt i samych dobrych wieści :**
Ja się musze pochwalićdostałam w prezencie rękawiczki do sukni i welonu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c2701760b0b.jpg
IviQ, linka220, ss, szczesliwa_mamusia21, paula1, Magnosia, Lucy7, Muffinka1019, Aguś26, agu258, ola.321, Lexie, lili_madlen, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:Kurde a mój gin nie robi filmików a to taka fajna pamiątka
Poszłabym do innego gina żeby mi nagrał taki filmik ale nie opierdzieli mnie, że przychodzę nagrać sobie filmik i że to taka moja fanaberia?
Arielko a miałaś już połówkowe?? Bo na połówkowych nagrywają filmik na pamiątkę
-
Arielka wrote:Kurde a mój gin nie robi filmików a to taka fajna pamiątka
Poszłabym do innego gina żeby mi nagrał taki filmik ale nie opierdzieli mnie, że przychodzę nagrać sobie filmik i że to taka moja fanaberia?
Arielko ja uważam, ze warto chociaż raz iść do profesjonalnej kliniki ginekologicznej, gdzie robią usg, maja naprawdę świetny sprzęt i nagrywają filmy oraz zdjęcia w cenie wizyty. Ja byłam wlasnie w środę, gdzie dowiedzieliśmy sie, ze to chłopak i zapłaciliśmy 150 zł -wizyta trwała ponad pół godziny! Rewelacja polecam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:18
-
jaroszka wrote:Arielko ja uważam, ze warto chociaż raz iść do profesjonalnej kliniki ginekologicznej, gdzie robią usg, maja naprawdę świetny sprzęt i nagrywają filmy oraz zdjęcia w cenie wizyty. Ja byłam wlasnie w środę, gdzie dowiedzieliśmy sie, ze to chłopak i zapłaciliśmy 150 zł -wizyta trwała ponad pół godziny! Rewelacja polecam !
Chodzę do profesjonalnego gabinetu a mój ginekolog ma bardzo dobry sprzęt i płacę co trzy tygodnie po 150zł a za genetyczne płaciłam 250zł. Zdjęcia mam za każdym razem, ale mój ginekolog nie nagrywa filmów po prostu bo powiedział, że już tego nie robi. Podejrzewam, że podczas połówkowego, które mam we wtorek też nie nagra. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac572909f580.jpg to my wg OM jutro kończę 21 tydzień a wg usg to różnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 21:53
Magnosia, Muffinka1019, agu258, Nynusia, Little Frog, ola.321, Kasia82, Bąbelek, linka220, Katarzyna87, Lexie, lili_madlen, miska2503 lubią tę wiadomość