Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to znowu pojawiają się dziewczynki
super
miłego wieczoru dziewczyny, ja za chwilę mam gości więc spadam :*paula1 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, niestety nie miałam robionego usg a jedynie badanie na fotelu i Dopplerem serduszka dzidzi. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. W sumie nic się nie dowiedziałam i jestem bardzo zawiedziona, że widziałam niuni
Toksoplazmoza jedynie mi się jeszcze obniżyła, mam zlecone USR (WR), mocz i morfologię z obrazemola.321 lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:To i może u mnie tak bedzie, ja poszłam 7 maja na l4. Na pue, w zaswiadczeniach lekarskich l4jest juz wrowadzone, na zasilkach jeszcze nie ma
ja nawet w miedzyczasie zaliczyłam kontrole fikcyjności firmy a i tak wypłacili mi jeszcze tego samego miesiąca co poszłam na zwolnienie. Tylko ze ja bylam na zwolnieniu od 1 kwietnia wiec za marzec zapłaciłam do 10 kwietnia a jak ty jesteś od 7 to moze będa chcieli poczekać aż zapłacisz za te dni w maju? Cholera ich wie -
znów nie miałam w pracy czasu na forum:/ spróbuje teraz wszytko przeczytać i nadrobić ale widzę po ilości stron że wiele się działo, więc jakbym poźniej coś pokręciła to soooorki:(
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
A to zdjęcia naszej laseczki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/957e5bd36ef0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb15b2fe1a64.jpg
A tu potwierdzenie, że córeczka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd515c3a5bd9.jpg
agu258, Aguś26, Lexie, ola.321, Lucy7, Muffinka1019, linka220, Magnosia, Blondik, Katarzyna87, miska2503, dodinka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Aleksandra90 wrote:Hej, chyba najwyższa pora dołączyć
Nazywam się Ola i mam 24 lata, według kalendarza Belly Best Friend termin porodu wypada na 18 października, więc nawet jeśli coś się przesunie +/- 2 tygodnie, to na 90% pozostanę październikową mamą
Tak naprawdę towarzyszę Wam już odkąd dowiedziałam się o ciąży w 5 tygodniu, znam Wasze problemy i radości, pamiętam nawet mamy, które niestety musiały się pożegnać... Witam się ze wszystkimi i już dopisuję się do kalendarza[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ss wrote:Ursa a nie aspargin? To jest magnez z potasem.mam go w domu i czasem jak mnie skurcz w nodze lapie to zastanawiam sie czy moge wziac.
ss lubi tę wiadomość
[/link]
-
Magnosia wrote:Czy pamiętacie kiedy dokładnie poczułyście ruchy? U mnie pojawiły się ok. 20 kwietnia. Patrząc na tę zasadę plus 5 miesięcy = data porodu, wychodzi mi ok. 20 września, czyli ok. 3 tygodnie wcześniej niż to wynika z OM.
Myślicie, że to się sprawdza i jest to możliwe?
Agu, Agatka, cieszę się, że u Was wszystko OK
Zauważyłam, że spora część z nas narzeka ostatnio na nasilone bóle brzucha. Więc może to norma, może teraz macica szybciej się rozciąga.Magnosia lubi tę wiadomość
[/link]
-
onka wrote:wiecie co Dziewczyny, mam wrażenie, że mój Synek zaczyna fikać, jak w pobliżu mojego brzucha jest laptop (robię sporo rzeczy z komputerem na kolanach). myślicie, że coś w tym jest, czy to po prostu wynika z tego, że siedzę i go nie kołyszę? zastanawiam się, może promieniowanie jakieś go drażni?
onka lubi tę wiadomość
[/link]
-
paula, ale super zdjęcia
gratuluję córeczek dziewczyny
A mój chłopiec dzisiaj na połówkowym obrócił się tyłkiem i tyleale ginek i tak wszystkie pomiary porobił i wszystko w porządku 10 pkt na 10
więc mega uffffff
Nawet drapał się po uszku hehe, ale 3D takie nieciekawe wyszły
Termin z 5/10 po badaniu przesunięty na 2/10
Dobrej nocki mamuśkiszczesliwa_mamusia21, ola.321, paula1, Nynusia, Lucy7, Muffinka1019, nat_alia, lili_madlen lubią tę wiadomość