Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część mamusie w ten cholerny poniedziałek ;)
    Asieńka, Freshmm - widzę w kalendarzu, że dzisiaj wizytujecie :) zaciskam kciuki :)
    Ja wczoraj spędziłam pół dnia na przeglądaniu i sortowaniu ciuszków, które dostałam od rodziny - ok. 10 pudeł po pieluchach i 5 dużych reklamówek. Oby u nas zostało, że będzie dziewczynka, bo większość ubranek jest cukierkowo różowa :D mam zapas na pierwsze 1,5 roku :D
    Miłego dnia kochane :)

agania, agu258, IviQ, FreshMm, Magnosia, nick nieaktualny, soraya lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej aanaa :) OOOO chyba nie lubisz poniedziałków :)

Mój poniedziałek jest milutki już drugi na L4 :D leżę w łóżku przy kawce ;)

A co do ciuszków to ja mam to samo - dostałam ciuszki po dwóch dziewczynkach - większość różu, ale u nas będzie.......... chłopak hahahahah ;) na szczęście w lutym przyjaciółka urodziła chłopca i już pakuje dla mnie "męskie" ciuszki ;)

Życzę miłego poniedziałku dziewczyny i udanych wizyt :*

aanaa lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa, u mnie wczoraj dzień prania - dostałam kilka worów różowych ubranek od koleżanki ;) Myślę, że jak je dobrze spakuję, to już nie będę prać znów, tylko wyprasuję.

agania, Magnosia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Solenizantkom slkadam spoznione, lecz szczere zyczenia wszelkiej pomydlnosci.
    My juz po komuniach, dzis tylko u nas kolacja, bo jedzenia sporo zostalo. Dzis usg na 11.40 i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka w brzuszku. Trzymajcie kciuki.

IviQ, Magnosia, nick nieaktualny, ewa13 lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja mam dzisiaj dzień lepienia pierogów :)

Jesteśmy już po remoncie i wczoraj wymyłam i wysprzątałam nową łazienkę :D i pierwszy raz skorzystałam z masażu. Ból kręgosłupa jak ręką odjął :) Tylko wody bałam się cieplejszej włączyc. Jedni piszą, że w drugim trymestrze można wrócic do ciepłych kąpieli a inni twierdzą, że to niebezpieczne. I bądź tu człowieku mądry.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) A tobie, Aano życzę aby poniedziałek szybko minął ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:08

IviQ, Magnosia, aanaa, soraya lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • agania Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamusie i dzidziusie :)
    miłego dnia!

p.s. Ja też nie lubię poniedziałków!!! Ale spoko, jeszcze tylko wtorek, środa, czwartek, piątek i znowu weekend ;)

aanaa lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa ja czasami robię sobie taką cieplejszą kąpiel, bo nie mogę bez tych kąpieli wytrzymać... przed ciążą brałam prysznic niemal we wrzątku...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka_86 wrote:
    Witam.
    Solenizantkom slkadam spoznione, lecz szczere zyczenia wszelkiej pomydlnosci.
    My juz po komuniach, dzis tylko u nas kolacja, bo jedzenia sporo zostalo. Dzis usg na 11.40 i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka w brzuszku. Trzymajcie kciuki.
    Trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści z usg :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja !
    Dziecko juz w szkle,a ja bede leniuchowac :)
    Dzis wizyta u dentysty . Jak ja tego nie lubie .

Ursa Ty to specjalistka od pierogow :) Juz kolejny raz nam robisz zachcianke ;)
    A z czym beda dzisiaj ?
    Asienka daj znac jak po usg i trzymam kciuki !

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nadrabiam zaległości i na początek wszystkiego naj, naj, naj dla Nynusi ;* Czekam na kolejne zdjęcia ze ślubu.

Dziś o 18.00 drugie badanie prenatalne :D i po nim zaczynam kupowanie potrzebnych rzeczy, najpierw komoda, przewijak, itd.. :)

agu258, Magnosia lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• IviQ Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek:)
    ledwo dzis wstałam. Podobno kobiety w ciązy mają problemy ze snem. Ja śpię jak zabita, mam problemy ze wstaniem:/

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Hej, nadrabiam zaległości i na początek wszystkiego naj, naj, naj dla Nynusi ;* Czekam na kolejne zdjęcia ze ślubu.

Dziś o 18.00 drugie badanie prenatalne :D i po nim zaczynam kupowanie potrzebnych rzeczy, najpierw komoda, przewijak, itd.. :)

Zazdroszczę ;) Ja dopiero w lipcu będę mogła ruszyć na zakupy mebli itp. :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny:)
    ja ostatnio miałam meeega lenia:) czytałam Was, ale nie chciało mi sie pisać:) spóźnione serdeczności dla Solenizantek i Młodych Żonek:))
    Moj brzuszek jak zobaczyłyście jest juz duzy, ciąży nie da się ukryć:) choPdzę dumna jak paw i się cieszę ze swojego stanu:) nie czuję jeszcze kopniaków, ale może właśnie przez ten brzusio:)
    Wkurzają mnie tylko stare baby w komunikacji miejskiej- już p[arę razy m się zdarzyło, że sapią mi nad uchem, żeby im ustapić, a dookoła są inni młodzi... no dopóki nie zostałam ciężarówką to zawsze ustępowałam, ale teraz maleństwo jest dla mnie najważniejsze!

Powoli zaczynamy urządzać pokoik dla Ignasia:) no i póki co postawiliśmy na uniwersalne kolory, bo nie wiadomo jaki jeszcze może nam wywinąć numer:) wczoraj złozyliśmy uż komodę, wiszą firanki i zasłonki...robi sie coraz bardziej słodko:)
    życzę Wam pięknego tygodnia, dobrego samopoczucia i dużo słońca!

agu258, Magnosia, aanaa, Kasia82 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim,
    trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Fresh super, że już dziś masz prenatalne. Ja niecierpliwie odliczam do soboty :)

Jestem na etapie odstawiania duphastonu i trochę mnie to stresuje. Na początku przyjmowałam 3x2, potem 3x1, obecnie 3x0,5 a za trzy dni mam odstawić zupełnie.
    Oby nic się nie działo.

Miłego poniedziałku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:59

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, ja 3 czy 4 dni po odstawieniu miałam dwudniowe plamienie - z maluszkiem OK. Więc gdyby co, to nie stresuj się niepotrzebnie.

Magnosia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Polkosiu,
    oby było dobrze. Polkosiu, będziesz jutro na "Bezpiecznym maluchu"? My się z mężem wybieramy :)

:*

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a któraś jest z Bydgoszczy?

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, mnie też teraz to zaczęło drażnić. A drażni jeszcze bardziej, gdy wsiadają z wnuczkami (wcale nie takimi malutkimi), sadzają dziecko i czekają, aż się poderwiesz i im też zrobisz miejsce. A wszędzie, tak jak piszesz, siedzą młodzi i "niewidomi". Wiele razy ustępowałam miejsca, ale ostatnio się wkurzyłam, bo non stop tylko ja to robiłam. Skoro wszyscy wokół są znieczuleni, to my mamy się narażać z coraz większymi brzuszkami? To jest chore.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, ja brałam cały czas Duphaston 3x1, zarówno w tej, jak i w poprzedniej ciąży i lekarz nie kazał mi zmniejszać dawki. W pewnym momencie odstawiałam, ok. 17 tygodnia w tej ciąży, a w poprzedniej chyba trochę później. Nic się złego nie działo, żadnych plamień, ani bólu, więc bądź spokojna. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:39

Magnosia lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczynyn nie jestem w stanie was nadrobic wiec przepraszam, jakbym komus nie pogratulowala, albo nie poratowala...

Ja znow mam problem ze zdrowiem, mam chore gardlo i kompletnie nie moge mowic, a z poltoraorcznym dzieckiem ktore wszystkiego dotyka to ogromny problem :(... na dodatek maz na poligonie bedzie przez tydzien i lipa jak nie wiem eh...
    I co ja mam zrobic z tym gardlem.. dwa dni tylko herbate z tona miodu i kupa cytryny pije.. nic to nie daje, a do lekarza nie bardzo usmiecha mi sie wybierac :( :/

Dziekuje wam tez za zyczenia na moje urodziny, kochane ;*

‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ