Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Część mamusie w ten cholerny poniedziałek
Asieńka, Freshmm - widzę w kalendarzu, że dzisiaj wizytujeciezaciskam kciuki
Ja wczoraj spędziłam pół dnia na przeglądaniu i sortowaniu ciuszków, które dostałam od rodziny - ok. 10 pudeł po pieluchach i 5 dużych reklamówek. Oby u nas zostało, że będzie dziewczynka, bo większość ubranek jest cukierkowo różowamam zapas na pierwsze 1,5 roku
Miłego dnia kochaneagania, agu258, IviQ, FreshMm, Magnosia, onka, soraya lubią tę wiadomość
-
hej aanaa
OOOO chyba nie lubisz poniedziałków
Mój poniedziałek jest milutki już drugi na L4leżę w łóżku przy kawce
A co do ciuszków to ja mam to samo - dostałam ciuszki po dwóch dziewczynkach - większość różu, ale u nas będzie.......... chłopak hahahahahna szczęście w lutym przyjaciółka urodziła chłopca i już pakuje dla mnie "męskie" ciuszki
Życzę miłego poniedziałku dziewczyny i udanych wizyt :*aanaa lubi tę wiadomość
-
Aanaa, u mnie wczoraj dzień prania - dostałam kilka worów różowych ubranek od koleżanki
Myślę, że jak je dobrze spakuję, to już nie będę prać znów, tylko wyprasuję.
agania, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam.
Solenizantkom slkadam spoznione, lecz szczere zyczenia wszelkiej pomydlnosci.
My juz po komuniach, dzis tylko u nas kolacja, bo jedzenia sporo zostalo. Dzis usg na 11.40 i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka w brzuszku. Trzymajcie kciuki.IviQ, Magnosia, onka, ewa13 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja mam dzisiaj dzień lepienia pierogów
Jesteśmy już po remoncie i wczoraj wymyłam i wysprzątałam nową łazienkęi pierwszy raz skorzystałam z masażu. Ból kręgosłupa jak ręką odjął
Tylko wody bałam się cieplejszej włączyc. Jedni piszą, że w drugim trymestrze można wrócic do ciepłych kąpieli a inni twierdzą, że to niebezpieczne. I bądź tu człowieku mądry.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyA tobie, Aano życzę aby poniedziałek szybko minął
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:08
IviQ, Magnosia, aanaa, soraya lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Witam.
Solenizantkom slkadam spoznione, lecz szczere zyczenia wszelkiej pomydlnosci.
My juz po komuniach, dzis tylko u nas kolacja, bo jedzenia sporo zostalo. Dzis usg na 11.40 i mam nadzieje ze dowiem sie kto mieszka w brzuszku. Trzymajcie kciuki. -
Witam sie i ja !
Dziecko juz w szkle,a ja bede leniuchowac
Dzis wizyta u dentysty . Jak ja tego nie lubie .
Ursa Ty to specjalistka od pierogowJuz kolejny raz nam robisz zachcianke
A z czym beda dzisiaj ?
Asienka daj znac jak po usg i trzymam kciuki !
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej, nadrabiam zaległości i na początek wszystkiego naj, naj, naj dla Nynusi ;* Czekam na kolejne zdjęcia ze ślubu.
Dziś o 18.00 drugie badanie prenatalnei po nim zaczynam kupowanie potrzebnych rzeczy, najpierw komoda, przewijak, itd..
agu258, Magnosia lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Hej, nadrabiam zaległości i na początek wszystkiego naj, naj, naj dla Nynusi ;* Czekam na kolejne zdjęcia ze ślubu.
Dziś o 18.00 drugie badanie prenatalnei po nim zaczynam kupowanie potrzebnych rzeczy, najpierw komoda, przewijak, itd..
ZazdroszczęJa dopiero w lipcu będę mogła ruszyć na zakupy mebli itp.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć Dziewczyny:)
ja ostatnio miałam meeega lenia:) czytałam Was, ale nie chciało mi sie pisaćspóźnione serdeczności dla Solenizantek i Młodych Żonek:))
Moj brzuszek jak zobaczyłyście jest juz duzy, ciąży nie da się ukryćchoPdzę dumna jak paw i się cieszę ze swojego stanu:) nie czuję jeszcze kopniaków, ale może właśnie przez ten brzusio:)
Wkurzają mnie tylko stare baby w komunikacji miejskiej- już p[arę razy m się zdarzyło, że sapią mi nad uchem, żeby im ustapić, a dookoła są inni młodzi... no dopóki nie zostałam ciężarówką to zawsze ustępowałam, ale teraz maleństwo jest dla mnie najważniejsze!
Powoli zaczynamy urządzać pokoik dla Ignasia:) no i póki co postawiliśmy na uniwersalne kolory, bo nie wiadomo jaki jeszcze może nam wywinąć numer:) wczoraj złozyliśmy uż komodę, wiszą firanki i zasłonki...robi sie coraz bardziej słodko:)
życzę Wam pięknego tygodnia, dobrego samopoczucia i dużo słońca!agu258, Magnosia, aanaa, Kasia82 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Dzień dobry wszystkim,
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Fresh super, że już dziś masz prenatalne. Ja niecierpliwie odliczam do soboty
Jestem na etapie odstawiania duphastonu i trochę mnie to stresuje. Na początku przyjmowałam 3x2, potem 3x1, obecnie 3x0,5 a za trzy dni mam odstawić zupełnie.
Oby nic się nie działo.
Miłego poniedziałku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:59
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jacusianka, mnie też teraz to zaczęło drażnić. A drażni jeszcze bardziej, gdy wsiadają z wnuczkami (wcale nie takimi malutkimi), sadzają dziecko i czekają, aż się poderwiesz i im też zrobisz miejsce. A wszędzie, tak jak piszesz, siedzą młodzi i "niewidomi". Wiele razy ustępowałam miejsca, ale ostatnio się wkurzyłam, bo non stop tylko ja to robiłam. Skoro wszyscy wokół są znieczuleni, to my mamy się narażać z coraz większymi brzuszkami? To jest chore.
-
Magnosia, ja brałam cały czas Duphaston 3x1, zarówno w tej, jak i w poprzedniej ciąży i lekarz nie kazał mi zmniejszać dawki. W pewnym momencie odstawiałam, ok. 17 tygodnia w tej ciąży, a w poprzedniej chyba trochę później. Nic się złego nie działo, żadnych plamień, ani bólu, więc bądź spokojna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 10:39
Magnosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj dziewczynyn nie jestem w stanie was nadrobic wiec przepraszam, jakbym komus nie pogratulowala, albo nie poratowala...
Ja znow mam problem ze zdrowiem, mam chore gardlo i kompletnie nie moge mowic, a z poltoraorcznym dzieckiem ktore wszystkiego dotyka to ogromny problem... na dodatek maz na poligonie bedzie przez tydzien i lipa jak nie wiem eh...
I co ja mam zrobic z tym gardlem.. dwa dni tylko herbate z tona miodu i kupa cytryny pije.. nic to nie daje, a do lekarza nie bardzo usmiecha mi sie wybierac
Dziekuje wam tez za zyczenia na moje urodziny, kochane ;*