Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w południe
Nynusia - pięknie wyglądałaś, musisz jeszcze wrzucić tą Twoją wymarzoną suknię
Blondik - brzuszek superjuż widocznie ciążowy
życzę powodzenia na dzisiejszych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 12:40
-
Bąbelek wrote:I teraz pytanie do Was, jeśli kupujecie ciuszki na pierwsze miesiące to rozmiary 56 i 62? czy zdarzyło Wam się kupić rozmiar 50?
Ja narazie mam wiekszosc ubranek 62-68 i jeden spioch na 56. Wstrzymam sie z tymi najmniejszymu ciuszkami do konca, jak gin bedzie w stanie okreslic jakie mniej-wiecej urodzi sie dziecko, bo ja np. jak sie urodzilam to mialam 37cm (wtedy bylam mierzona bez nozek;)) i wazylam 2,5kg. Takze jezeli trafi mi sie taka kruszynka, to w 62 mi sie utopi, w 56 pewnie tez.
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Rozmiar rozmiarowi nie równy. Ja mam sporo na 56 i kilka na 50 też. Nigdy nic nie wiadomo, a jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ganiać ze szpitala po zakupach czy kogoś o to poprosić (nie każdy ogarnia takie sprawy)Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Bąbelek wrote:
My przed wczoraj i wczoraj kupiliśmy dosłownie kilka sztuk ubranek neutralnych, bo jeszcze płci nie znamy. Mąż jak pierwszy raz kupiliśmy ubranko to na drugi dzień sam zaciągał mnie do sklepu
I teraz pytanie do Was, jeśli kupujecie ciuszki na pierwsze miesiące to rozmiary 56 i 62? czy zdarzyło Wam się kupić rozmiar 50?
Moim zdaniem nie ma sensu kupowac ciuszkow w rozmiarze 50, ja zaczynam od 56 najwyzej rekawki podwine. Sama nie wiem jaki mały bedzie ja mierze 162 cm a moj ponad 180cm.
Szykuje sie do spania bo o 11 prace skonczylam, ostatnie sprzatanie i ostatnia nocka, nie biore juz zadnych extratak sie ciesze że nie moge zasnac.
Probowalam juz 3 razy nagrac jak mi sie brzuszek rusza gdy mały sie wierci ale gdy biore tel do reki to maly sie chowa, łobuzekno coz moze mi sie uda, milego dnia kobitki
-
nick nieaktualnyJa nie mialam takich malych rzeczy i nie mialam w co dziecka ubrac! Wiec msma i siostryganialy szybkoza malymi ubrankami, cora miala 3350g i 53cm. A ubranka te 56 byly na nia dobre ptak po dobrym miesiacu. Wiec ja uwazam ze pare tych nalutkich trzeba miec.. np. Z lumpeksu
polkosia, agu258, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:mąż fotograf, więc wiesz
"zabawKi" nosi wszędzie ze sobą
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
jacusianka fajna sesja
Musze ja zachowac to moze mezulek zrobi mi kilka fotek w takim klimacie .
Ja ubranka narazie mam na 1,3 i 6 miesiecy .Moze dokupie kilka ( doslownie kilka ) na 0 (czyli narodziny) .Zawsze po ostatnim usg mozna cos dokupic jesli bebe okaze sie malutkie .
A u mnie kicha znowu na ustach oprycha
Wstalam ze sjesty i juz byla rrr...Bąbelek lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lili_madlen wrote:jacusianka : śliczne te zdjęcia faktycznie
ciekawe tylko co to za sukienki takie akurat rozcięte na brzuszku bo wygląda to b.urokliwie
Piękne. Jak oglądałam, to też pomyślałam o tym, że nie mam takich ładnych ubrań , a jednak te "sukienki" z rozcięciami najlepiej się prezentująWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 14:37
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ja planuję kupić kilka sztuk na 56, a większość na 62. Moja córcia urodziła się dość duża i po dwóch tygodniach 56 były na nią za małe. Jeśli pod koniec ciąży się dowiem, że jednak dzidzia będzie mniejsza, to najwyżej dokupię kilka mniejszych ubranek.
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Sesja u Najka jest całkiem fajna, ale mega droga... Fundowałam chrześnicy i trzeba było zapłacić prawie 4 tysiące złotych. Chociaż pamiątka cudowna, to chyba lepiej już jak dziecko jest na świecie niż samego brzuchaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dzis bylam w Tako ekstra promocje obkupilam małego i chrzesniaka
I dorwalam chusteczki pampers 3 paczki po 56 sztuk za niecale 13 zł , jestem mega zadowolona , nie bralam wiecej bo nie wiedzialam czy to faktycznie tak oplacalne ale sprawdzilam i jutro jade po wiecej !!
A teraz w drodze powrotnej zaczela mi leciec krwe z nosadodam ze nigdy tak nie mialam , po prostu skrzepy krwi wyciagalam ... troche mnie to martwi no ale juz nie leci wiec chyba jest okej ...
-
Szczęśliwa mamusiu, mój ginekolog mówił (jak miałam plamienia bez powodu), że być może w organizmie jest za dużo krwi i próbuje jej się pozbyć. Może to u Ciebie będzie? Jeśli masz obfite miesiączki to bardzo prawdopodobne.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Tzn. krew z nosa sie tego dotyczy ? O no to mnie troche uspokoilas bo ja mysle kurcze o co moze chodzic. Myslalam ze za aktywny dzien mialam bo ja ciagle na zwolnieniu a dzis szal zakupowy sobie zrobilam jeszcze bylam glodna i moze sie jakos to zebralo ... ale na szczescie wszystko opanowane !
Dziekuje polkosiu za odpowiedz :*