Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIviQ wrote:a któraś jest z Bydgoszczy?
Ja jestem z Torunia
Dzien dobry :-*
Wczoraj do poludnia mialam dosc kiepski dzien... Ciagle plakalam... Wkurza mnie to ze kazdy daje mi dobre rady a nie wiedza jak ja sie czuje i co czuje... Tesciowie nie moga zrozumiec ze zupelnie mi w ciazy nie smakuje kawa i herbata a dodatkowo razem z mezem wciaz by mnie karmili miesem kiedy ja wcale nie mam na to ochotypoza tym skoro jestem w ciazy to musze DUZO jesc... Nie rozumieja ze ja nie moge zmiescic tyle co oni... Nie wiem czy tez tak macie ale ja musze jesc czesto ale malo inaczej zle sie czuje
no i na dokladke moj maz... Zachowuje sie beznadziejnie, smieje sie ze ciagle placze... A tym jeszcze bardziej mnie denerwuje... Przepraszam ze sie zale ale nie mam komu a dzis znow zapowiada sie na placz o byle co
Wczoraj poprawilo mi sie dopiero popoludniu jak poszlismy do kina (Wiek Adeline-polecam) no i kiedy dostalam od meza prezent na urodziny... Nowy aparat fotograficzny
A ze maz zaczal urlop to dzis jedziemy do jego rodziny, pozniej do mojej mamy a za tydzien do Leby... Oby tylko pogoda dopisala
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Nynusia slicznie wygladalas! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Milego dnia :-*IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Nynusia - najlepsze życzenia z okazji Ślubu, wyglądałaś olśniewająco
Wszystkim życzę miłego dnia - u nas dziś bardzo słonecznie
Ja po 3-dniowym maratonie na mojej "podyplomówce" i oczywiście wróciłam z napiętym brzuchem. Za to Synek fikał przez te 3 dni niesamowicie
Do tego walczę od miesiąca z projektantami i wykonawcami naszego ogródka - projekt zrobili jeszcze w terminie, ale juz kosztorys - 2 tyg zamiast 2 dni, a prace juz o miesiąc przesunięte.... Nawet głupiej deski do płotu nie są w stanie dać na czas, obiecują, a nic z tego nie wychodzi. Dotychczas wszystkie moje doświadczenia z projektantami źle się kończą.Już nie mam do nich cierpliwości, bo ciągle nas zwodzą i zaczynam wątpić w to, czy zrobią ogródek.
-
polkosia wrote:Nic nie wiem o tym? To jakieś warsztaty?
Polkosiu, wklejam link:
http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty/szczegoly/244
Podobno warto, poza tym mamy bliziutko, bo w Legionowie. Może uda Ci się jeszcze zapisać. Myślałam, że wiesz. Kiedyś już Fatim pisała o tych warsztatach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 11:05
polkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Byłam na tych warsztatach w zeszłym roku, naprawdę polecam. Uczą pierwszej pomocy dla maluszka, poza tym wiele fajnych informacji na temat fotelików samochodowych, czyli jakie jakie najbezpieczniejsze ustawienie itp. Szkoda że nie mogliśmy iść w tym roku bo mi przydałoby się przypomnienie a mężowi nauka;)
Magnosia lubi tę wiadomość
-
estrella
no to jesteśmy sąsiadami:)
co do rodzinki współczujęmoj na szczescie wie ze mam huśtawki nasrtojów i stara się nie komentować ( co do niego nie podobne bo zawsze sie smial ze rycze z byle powodu) to teraz jest cierpliwy-jakby nie on. Tesciowej nie mam hehhe wiec luz. A co do kawy i herbaty tez mi nie smakuje za specjalnie i tez jak za duzo na raz zjem to mnie mdli.
powiem Ci ze sciagnelam sobieaplikacje ciazowa na tablet i telefon i tam co tydzien opisuja co sie dizeje ze man i synkiem tak jak z belly frend i ja mojemu daje to do czytania, wiec on wie czego moze sie po mnie spodziewac i ze nie sa to moje widzimisie.
Fajnei ze wyjezdzacie. to moze jak oboje sie zrelaksujecie to bedzie lepiej:))[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Bąbelku obrazek od Ewy ?
Tez sie wczoraj usmiałam przy nim
Ja dzis troche pospalam .. tez mam problem ze wstaniem, nie wiem co to bezsennosc
Ale postanowilam sie ogarnac szybciutko i pojechac sobie na zaupki
Trzymam kciukasy mocne za wizyty ! Miłego poniedzialku :*
Ursa czekam na motywujace foto pierozkow ! I zazdroszcze wanny z masazem ojjjIviQ lubi tę wiadomość
-
cześc dziewczynki, witam po zagonionym weekendzie
zakatarzona i z bolacym gardłem
oto moje pierwsze zdjęcie " z brzuszkiem"
aanaa, Magnosia, Little Frog, Kasia82, jacusianka, Lexie, lili_madlen, onka, szczesliwa_mamusia21, IviQ, ola.321, Lucy7, Aguś26, AsiaPoli, agania, Nynusia, polkosia, agu258, linka220, Muffinka1019, paula1, soraya, nat_alia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenka blondik ja wyleczylam plukajac gatdlo ueaga wszystkim :woda z sola.woda z soda oczyszczo a na pol szklanki 1 lyzka.woda z woda utleniona na pol szklanki 1 lyzeczka wody utlenionej.herbata z miodem.rumianek plukanie gardla ja pilam.hallsy do ssania.
Blondik lubi tę wiadomość
[/url]
-
szczesliwa_mamusia21 - dokładnie od Ewy
Blondik, urocze zdjęcie, szczególnie jak facet trzyma dłoń na brzuszku
My przed wczoraj i wczoraj kupiliśmy dosłownie kilka sztuk ubranek neutralnych, bo jeszcze płci nie znamy. Mąż jak pierwszy raz kupiliśmy ubranko to na drugi dzień sam zaciągał mnie do sklepu
I teraz pytanie do Was, jeśli kupujecie ciuszki na pierwsze miesiące to rozmiary 56 i 62? czy zdarzyło Wam się kupić rozmiar 50?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość